Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2019 » Май » 27
TarasS Велодень: поїхали всі, крім Юрка на старенькій

TarasS


Оценка: 3.5/5 Голосов: 16

Велодень: поїхали всі, крім Юрка на старенькій "Десні" (ФОТО)

27.05.2019, 07:36:48 1678 3.5 2

...У яскравих жовтих футболках їхатимуть спеціальні дорожні маршали, які стежитимуть за порядком та безпекою. Про всяк випадок вони мають аптечки.

Міський голова Сергій Сухомлин говорить декілька оптимістичних слів на дорогу. Петро Рудь трохи хвилюється – і випадково каже «культурне свавілля» замість «культурне дозвілля»…

Нарешті, старт! З Малої Бердичівської колона виїздить на Велику Бердичівську і повертає ліворуч. Далі – рухається згідно з встановленим маршрутом.

Колона дуже велика – і перші метри вона долає дуже повільно. Деякі люди на старті навіть не їдуть, і відштовхуються ногами від землі, наче на самокаті.

У мера Житомира велосипед без «мигалки». Він їде, як простий городянин, у загальному натовпі.

Одним з останніх виїздить чоловік з гордим виразом обличчя на оригінальному велосипеді. При цьому він їсть пиріжок.

Потім рушає машина «швидкої». Здається, всі… Ні, не всі! На старті залишився пенсіонер Юра зі старенькою зеленою «Десною».


Каже, що спустило заднє колесо – а насоса із собою нема. Чекає товариша на допомогу. Але візуально колесо в порядку. Ймовірно, Юра просто тверезо оцінив свої сили, а історію про колесо вигадав для преси.

Юра – класичний міський дивак. По-перше, вилка на його велосипеді незвичайна: якщо її крутнути ліворуч – переднє колесо повертається праворуч. І навпаки. По-друге, він йог. І з задоволенням демонструє «наулі»: спеціальну вправу для живота, яка покращує роботу шлунку та кишечника.

«Людей, які вміють таке робити, на весь Житомир тільки троє!» – хвалиться Юра. За його словами, він ніколи не був на лікарняному. І планує ще прожити довго.

За півгодини велосипедна орда знову вривається на Малу Бердичівську...

Повний матеріал і понад 30 фото дивіться тут

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Semen1952
1 Semen (Semen1952)   • 14:22:42, 27.05.2019 [Материал]

Щось в лiсi здохло. Тарасс може розповiдати тихо i ввiчливо.
Ми до цього незвичнi. Щось про Рассею давай!:))
Hoakina
2 Марина (Hoakina)   • 07:39:52, 28.05.2019 [Материал]

я спостерігала здалеку і звисока ))) вражає, коли така колона рухається містом


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо