Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Июнь » 21
antikorZt Якщо дуже хочеться, то можна. Реконструкцію скверу розпочали одразу після рішення сесії

antikorZt


Оценка: 4.0/5 Голосов: 8

Якщо дуже хочеться, то можна. Реконструкцію скверу розпочали одразу після рішення сесії

21.06.2019, 08:31:02 1638 4.0 3

20 червня на сесії Житомирської міської ради було ухвалено рішення щодо виділення з міського бюджету 3 млн 16 тис. 969 грн на реконструкцію території та відновлення фонтану біля школи №17.
Через декілька годин після прийняття рішення вже з’явилася техніка, яка почала проводити підготовчі роботи. Миттєва реакція.
На сайті Prozorro останній оголошений тендер управлінням капітального будівництва датований 24 травня і тендеру на реконструкцію скверу біля 17 школи там немає. Тому хто виконує підготовчі роботи та за яких підстав – невідомо.
На сесії Житомирської міської ради начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов зауважив, що проектно-кошторисна документація по даному об’єкту наразі знаходиться на експертизі. Тобто реконструкція розпочата ще й без проектно-кошторисної документації.

Просимо депутатів Житомирської міської ради звернути увагу на дану ситуацію та винести на розгляд постійних депутатських комісій питання щодо того за яких підстав невідомі особи без договорів з замовником здійснює підготовчі роботи на реконструкцію скверу. А якщо договори на це були, то яким чином вони були укладені, якщо рішення сесії було прийняте в день початку реконструкції.



Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
current_user
1 Current User (current_user)   • 09:24:59, 21.06.2019 [Материал]

Тому хто виконує підготовчі роботи та за яких підстав: Олександр Черняхович робить чи ні?
Юрко
2 Юрій Градовський (Юрко)   • 18:54:57, 21.06.2019 [Материал]

Треба, щоб те камінне зубило прибрали
telefon
3 джавахарлал нюру (telefon)   • 13:39:18, 26.06.2019 [Материал]

На этой голой площадке посадить бы деревья с раскидистыми тенистыми кронами или поставить навесы от солнца вдоль цветников, и скамеек вдосталь.
Чтобы и в дождь и в зной можно было посидеть и отдохнуть.
А то называется сквер, а выглядит, как площадь.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо