Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2019 » Июль » 16
TarasS За чиї гроші Гундич 2 дні

TarasS


Оценка: 3.0/5 Голосов: 12

За чиї гроші Гундич 2 дні "фестивалив" на Михайлівській? ФОТО, ВІДЕО

16.07.2019, 06:20:49 2709 3.0 53

«Гундич викупив Михайлівську!» Цю фразу я чув 13 липня декілька разів. І від звичайних перехожих, і від агітаторів інших кандидатів, намети яких стояли на площі Корольова. «Чому ви не на Михайлівській? Сьогодні ж ніби свято вулиці!» – запитав я. «Там все викупив Гундич! Нас звідти проженуть, мабуть…» – відповіла жінка-агітатор. Що ж це за загадковий олігарх, який на два дні «викупив» вільний громадський простір Житомира під назвою вулиця Михайлівська? Де і коли він так казково розбагатів?

Біографія Гундича показує нам людину з карколомною і місцями трохи дивною кар’єрою.

У березні 2003 – лютому 2004 р. – завідувач кормового двору приватного підприємства «Південне» у селі Буряки Бердичівського району Житомирської області.

У липні 2005 – травні 2006 р. – керівник виконавчого комітету Житомирської міської організації Політичної партії Народний Союз «Наша Україна».

У травні 2006 – листопаді 2010 р. – заступник Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

У жовтні 2012 – квітні 2016 р. – директор товариства з обмеженою відповідальністю «Елітне» у селі Буряки Бердичівського району Житомирської області.

29 квітня 2016 – жовтень 2016 р. – заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації.

1 вересня – 27 жовтня 2016 р. – тимчасово виконувач обов'язків голови Житомирської обласної державної адміністрації.

27 жовтня 2016 – 24 червня 2019 р. – голова Житомирської обласної державної адміністрації.

Тобто, ще 2004 року 29-річний Гундич скромно завідує кормовим двором у селі Бердичівського району. А вже через два роки він заступник міського голови Житомира! Від 2012 до 2016 року обіймає посаду директора ТОВ «Елітне» у тому ж селі Буряки. Це весь досвід Гундича як бізнесмена. Після цього він знову виринає нагору, наче субмарина – і раптово стає заступником голови, а потім і головою ЖОДА.

Так, це саме той Ігор Гундич, який три останні роки був «хазяїном області». Той Гундич, який за три роки не зупинив «бурштинову лихоманку» і не припинив варварське вирубування лісів на Житомирщині. Це той Гундич, який довго-довго ремонтував стадіон «Полісся». 24 червня президент Зеленський звільнив Гундича з посади – а стадіон (який, до речі, досі «прикрашає» комуністична символіка) так і не здано в експлуатацію…

І ось цей «геній» менеджменту та маркетингу вирішує йти в народні депутати України від Житомира. Від початку виборчої кампанії Ігоря Гундича активно підтримує Сергій Сухомлин. Саме так, ви не помилилися: головний чиновник міста вболіває не за «атошника» Герасименка і не за «атошника» Артьомова, не за бізнесмена Грамотенка і не за лікаря Борщівського – а за вчорашнього чиновника Гундича. Це можна було б списати на особисті смаки Сухомлина – і забути про це. Якби не вакханалія 13-14 липня, яка розігралася у центрі Житомира.

Хто вигадав «Дні Михайлівської»? Раніше ніхто й ніколи не чув про таке «свято». Може, це креатив якогось міського чиновника? Зараз перевіримо. Відкриваємо сторінку анонсів міської ради. І – о, диво! – про «Дні Михайлівської» там нема жодної згадки!

Отже, Сухомлин і Ко офіційно відхрестилися від «Днів Михайлівської». Ще раз, щоб було зрозуміліше: мерія старанно робить вигляд, що не має жодного відношення до події, яка два дні вирувала під стінами мерії – і яку без допомоги мерії провести просто неможливо. Не вірите? Ну, спробуйте тоді самостійно, без узгодження з комунальними структурами, влаштувати якесь власне свято на Михайлівській! І не абияке, а щоб там було дитяче містечко і гастрономічний дворик. Щоб стрункими рядами стояли ятки з вишиванками, сувенірами та солодощами. Причому поставили їх так щільно, наскільки можна – щоб агітаційні намети кандидатів-конкурентів просто не було де втулити. І ви так зможете?

А ви можете, наприклад, зробити так, щоб ваше приватне свято у центрі міста охороняла міська поліція? Ні, не можете. А Гундич зміг.

За Гундича агітував навіть кінотеатр «Жовтень», який перебуває у комунальній власності. А скільки коштує поставити сцену на площі Корольова і запросити відому групу – уявляєте?..

А ще хтось виготовив і поставив інсталяції на Михайлівській. Хтось запросив (і оплатив роботу) акторів та музикантів. Хтось роздав тисячі повітряних кульок з прізвищем Гундича.

І тут виникає цікава дилема. Якщо все це Гундич оплатив з власної кишені – то звідки у чиновника, який ніколи не займався серйозним бізнесом, така глибока кишеня? Адже кандидат Гундич наочно довів у ці вихідні , що він багатший за всіх інших житомирських кандидатів по округу №62, разом узятих!

Другий варіант. А якщо припустити, що частину коштів Гундичу виділило… місто? На перший погляд ця думка здається божевільною. Як, подумаєте ви, – невже міські чиновники можуть опуститися до такого свинства, щоб фінансувати кампанію колишнього обласного чиновника за гроші городян? Але є дані, які так чи інакше натякають на це.

Наприклад, 5 липня в авральному порядку зібрався виконком. Ось повідомлення з офіційного сайту міської ради.

Сьогодні, 5 липня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету члени ухвалили рішення щодо проведення культурно-масового заходу, у рамках якого до Житомира завітає гурт «BEZ ОБМЕЖЕНЬ».

Концерт відбудеться на майдані імені С.П. Корольова 13 липня 2019 року з 19.00 години до 22.00 години. Організатор заходу ФОП Пономарьова Н.М.

Якщо перекласти з чиновницької мови – людською, то виходить: 5 липня виконком ухвалив рішення провести концерт, який прямо агітував за Гундича. Все це складається у дуже негарний пазл. Городяни природно хочуть знати, за які кошти Ігор Гундич два дні нестримно «фестивалив» у центрі Житомира. І тому ставлять дуже прості запитання до кандидата Гундича та міського голови Сухомлина.

Пане І. Гундич! Скажіть, будь-ласка, які саме кошти використав Ваш передвиборчий штаб для фінансування «Днів Михайлівської»: Ваші особисті, спонсорські чи якісь інші? Якщо спонсорські – то хто саме виступив спонсором і на яких умовах? І який загальний кошторис усього того, що відбувалося 13 та 14 липня у центрі міста під Вашим іменем?

Пане С. Сухомлин! Поясніть, будь-ласка, чи відповідає дійсності інформація про те, що у святкуванні «Днів Михайлівської» брали участь структурні підрозділи Житомирської міської ради? Чи виділялися кошти з міського бюджету на святкування «Днів Михайлівської»? Якщо виділялися – то скільки і на які саме потреби?

P. S. Коли матеріал вже був готовий до друку, мені вдалося записати на відео короткий коментар міського голови на цю тему.

Отже, Сергій Сухомлин публічно заперечив будь-яке фінансування «Днів Михайлівської» з боку міського бюджету. Відповідь приймається.

Тепер черга за Ігорем Гундичем. Сподіваємося, власник «прозорого офісу» дасть прозорі, вичерпні і переконливі відповіді на запитання, наведені вище.

Тарас СТРІЛЬЧИК

Оригінал читайте тут

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 53
Karab
1 Сергей (Karab)   • 09:57:54, 16.07.2019 [Материал]

Ай, маладца, Тарас! Вот можешь же,когда захочешь! 5* за материал.
А про Грамотенка, зятя Рижука, можешь что-то похожее написать?
TarasS
3 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 04:20:40, 17.07.2019 [Материал]

"А про Грамотенка, зятя Рижука, можешь что-то похожее написать?"

Можу.

1. Капітал Грамотенка не має жодного відношення до Рижука.
2. Бізнесмен Грамотенко не має стільки коштів, щоб влаштувати висмоктані з пальця "дні Михайлівської" за 3 мільйони гривень. Грамотенко не може примусити поліцію охороняти його приватне свято. Грамотенко не може тихцем використовувати чиновників міськради, щоб вони привозили на його приватне свято виноробів із Закарпаття і продавців вишиванок з Галичини. А Гундич, який три роки жив на зарплату чиновника - чомусь все це може. Не підкажеш, чому?
current_user
4 Current User (current_user)   • 07:35:10, 17.07.2019 [Материал]

Якщо провести паралель з 1-им пунктом, то капітал жодного сина/дочки немає відношення до батьків/родичів чиновників)))))) Самі заробили. Чому ж тоді наша прокуратура стверджує, що Олександр Янукович корупціонер?! Можливо він теж "немає жодного відношення" до Віктора Януковича?
TarasS
6 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 16:47:15, 17.07.2019 [Материал]

Це ніяка не паралель. Це ти притягнув за вуха довге до холодного. Ти не бачиш різниці між сином і зятем? Не бачиш різниці між Рижуком і Януковичем? Може, назвеш хоч одне кримінальне провадження проти Рижука чи Грамотенка, яке завершилося вироком guilty?

Капітал Грамотенка це іноземні інвестиції. Повністю прозорий бізнес.

А звідки у зав. кормовим двором села Буряки Гундича таке баблисько? Де і коли наколядував?
TarasS
20 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 11:33:19, 19.07.2019 [Материал]

"А про Грамотенка, зятя Рижука, можешь что-то похожее написать?"

Ти голосував за Януковича і ригів. Зараз голосуєш за "опозиційне житт Рабіновича". І при цьому у тебе претензії до Рижука? Феєрично. :)
Karab
5 Сергей (Karab)   • 10:55:00, 17.07.2019 [Материал]

Не має жодного відношення?
А хто земельку давав в кінці 2012 року під
"КУТУЗІВСЬКА СЕС"
"ІРШАНСЬКА СЕС"
"ГАНСЬКА СЕС"
"МАЛИНСЬКА СЕС"
І це ж не пару соток, а відбірні землі по декілька десятків гектарів. І якось так дивно співпало, що землі виділялись по Житомирській обл в той час коли губернатором був Рижук. Я вірю в співпадіння, але мабудь не цього разу.
TarasS
7 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 16:57:32, 17.07.2019 [Материал]

"А хто земельку давав в кінці 2012 року під..."

То з'ясуй, хто, і покажи документи! :)

"І це ж не пару соток, а відбірні землі по декілька десятків гектарів."

Ось на чому будували Ганську СЕС:

https://times.zt.ua/wp-content/uploads/2019/07/06-3.jpg

Скотомогильник і звалище це "відбірні землі"? Гунди, та знай міру!
Юрко
8 Юрій Градовський (Юрко)   • 21:14:17, 17.07.2019 [Материал]

Ганська СЕС будувалась на виданих Рижуком землях військових
TarasS
10 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 08:31:36, 18.07.2019 [Материал]

"на виданих Рижуком землях військових"

Так, міністр оборони Рижук (він же голова Житомирської облради) - без відома військових нахабно роздавав безцінні землі військових. :) Щедро всіяні коров'ячими кістками і битим склом.
Юрко
15 Юрій Градовський (Юрко)   • 18:56:38, 18.07.2019 [Материал]

Ну міністром тоді був один з кацапів Януковича. В ригах тоді ходив і Муженко, тому все нормально)) Чому ж МО подало до суду?
TarasS
18 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 11:15:28, 19.07.2019 [Материал]

"Чому ж МО подало до суду?"

Бо "міністром тоді був один з кацапів Януковича. В ригах тоді ходив і Муженко, тому все нормально".
Юрко
22 Юрій Градовський (Юрко)   • 20:56:11, 19.07.2019 [Материал]

Так, твої)
TarasS
31 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 00:00:12, 21.07.2019 [Материал]

Збожеволів від спеки?
Sams2
2 Семенюк Александр (Sams2)   • 20:00:54, 16.07.2019 [Материал]

Ожидаемо.
Hasan
9 Олександр (Hasan)   • 22:14:08, 17.07.2019 [Материал]

Схоже, що Гундич - менше зло з цієї всієї камарильї...
TarasS
11 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 08:41:43, 18.07.2019 [Материал]

Нема ніякого Гундича. Існує житомирський клан ЗСРРГ: Зубко-Сухомлин-Рабінович-Розенблат-Гундич. Який, швидше за все, й далі сидітиме на шиї роззявлених житомирянців.
garold
12 Кonstantin (garold)   • 11:29:28, 18.07.2019 [Материал]

То ты нам решил напаривать новый клан ГрКр?Тарас деньги не пахнут,ага....
TarasS
13 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 12:49:27, 18.07.2019 [Материал]

"То ты нам решил напаривать новый клан ГрКр?"

Так, я впарюю персонально тобі, прислужнику путінського олігарха з обленерго. Чим ти невдоволений?

"Тарас деньги не пахнут,ага...."

Ага: принюхайся до своєї зарплати - і побачиш "Агні Маскви".
garold
17 Кonstantin (garold)   • 22:15:12, 18.07.2019 [Материал]

Слушай болван,иди накупи свечей и отключить от энергосети,жалкий потребитель электроэнергии путинского олигарха)))Пробой очередного дна тобой успешно пройден,холуство твоё всё...
TarasS
36 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 00:31:05, 21.07.2019 [Материал]

"жалкий потребитель электроэнергии путинского олигарха"

Недоумку підмосковний, ти хочеш сказати, що твій московський бос виробляє всю ту енергію, яку споживає Житомир? Прямо з рашки її передає сюди повітряно-крапельним шляхом? :)
garold
41 Кonstantin (garold)   • 23:41:01, 21.07.2019 [Материал]

Вот зачем ты гуманитарий полез в сферу в которой ничего не соображаешь,а?Дурко ,облэнерго не имеет генерации оно покупает электроэнергию на энергорынке,и продаёт его даже таким подхолуйникакам как ты,поливая всех дерьмом,помни что ты тоже вкладываешь копеечку в карман олигарха.А на счёт воздушно-капельного,походу тебя так зачали,иначе не может человек претендующий на благородство вести себя как обычный хохол,поливать всех дерьмом ради крошек с барского стола....
TarasS
45 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 09:28:34, 22.07.2019 [Материал]

"помни что ты тоже вкладываешь копеечку в карман олигарха"

Коли з'явиться цивілізований конкурентний ринок електроенергії - обленергИ виздихають, як коники восени. Твій коханий кацапоолігарх поповзе назад у Москву. А ти втратиш роботу.

От і вся причина твої лютої ненависті до СЕС та персонально до мене. :)
garold
47 Кonstantin (garold)   • 11:40:05, 22.07.2019 [Материал]

Ахахахаха,походу ты сильно и без поворотно перегрелся..Спроси у того кто меня слили кем я там работаю,а потом расскажешь мне что я там потеряю.И ненависть у меня только к лютым идиотам которые без разбора поливают всех дерьмом,при чём без основания....Заявление на отключение от сети русского олигарха написал,если нет значит ты также его обожаешь))))
TarasS
51 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 08:58:58, 23.07.2019 [Материал]

"Спроси у того кто меня слили..."

Ги, то це, виявляється, була велика таємниця, що ти працюєш на путінського олігарха? Ну, сорян! :) Ти, до речі, сам злився, коли почав казитися і брехати на тему СЕС. Тебе за язика ніхто не тягнув.

"И ненависть у меня только к лютым идиотам которые без разбора поливают всех дерьмом,при чём без основания..."

О, не знав, що так ненавидиш лютого ідіота Градовського. Я думав, у вас кращі стосунки. :)))
Юрко
14 Юрій Градовський (Юрко)   • 18:55:53, 18.07.2019 [Материал]

Клан ГрРжГрДм. Словом, на ригів пішов працювати Тарас. Яким же безпринципним чмом виявився...
garold
16 Кonstantin (garold)   • 21:58:46, 18.07.2019 [Материал]

И я об этом)))А Дм это Дмитрук?
Юрко
23 Юрій Градовський (Юрко)   • 20:57:09, 19.07.2019 [Материал]

Демчик. Я тепер не знаю всих внутрішніх розкладів)
garold
27 Кonstantin (garold)   • 22:15:02, 19.07.2019 [Материал]

Так он на всю эту гниль работает....Его герб просто дешёвый понт?
Юрко
28 Юрій Градовський (Юрко)   • 15:06:50, 20.07.2019 [Материал]

Виходить, що понт... А ще шляхтичем себе називав. Який плювок в обличчя...
TarasS
32 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 00:04:16, 21.07.2019 [Материал]

"Який плювок в обличчя..."

Скільки ти ще скиглитимеш, наче баба?

"Виходить, що понт... А ще шляхтичем себе називав."

А сраний націоналіст, який батрачить на пілсудчиків - то, без сумніву, правдивий шляхтич. :)
Юрко
38 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:32:07, 21.07.2019 [Материал]

Так, шляхтич, бо ніколи не прислужував як останній шакал. А працюю виключно на себе і спокійно донькам можу купити потрібне, а не випрошую на велосипед, як ти
TarasS
46 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 09:31:02, 22.07.2019 [Материал]

"Так, шляхтич, бо ніколи не прислужував як останній шакал."

Ти прислужуєш шовіністам-пілсудчикам, як останній шакал з кресув всходніх.
Юрко
48 Юрій Градовський (Юрко)   • 07:33:30, 23.07.2019 [Материал]

Це ж яким чином я прислужую? Кому особисто, прізвища назвеш?
TarasS
52 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 09:03:47, 23.07.2019 [Материал]

Ти не знаєш прізвища свого роботодавця? :)

Вгамуйся вже, мавпо навіжена! Вибори закінчилися. Мий спокійно польські унітази.
Юрко
53 Юрій Градовський (Юрко)   • 08:06:48, 24.07.2019 [Материал]

Ну то назви ж прізвище, якщо стверджуєш таку хуйню)) Я ж спокійно називаю - Грамотенко. До речі, йди лизни банькуватому фантомасови перед його поїздкою до Москви.
TarasS
19 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 11:21:36, 19.07.2019 [Материал]

"Словом, на ригів пішов працювати Тарас."

Я не працюю на ригів і ніколи не працював. Ніколи Грамотенко не був ригом. Ніколи дружина його не була ригом. Ти брешеш, як скажений собака на повний місяць. Що сталося? Ну, я розумію, що у прислужника путінського олігарха Костянтина істерика, бо обленерго втрачає монополію на ринку. Він боїться, що персонально залишиться з голою сракою, і тому казиться у кожному моєму матеріалі. А тебе що вкусило?

Це все одно, що твоїх племінників називати дебілами - на тій підставі, що Юрко Градовський колись був членом дебільної і нікчемної партії "Свобода".
Юрко
24 Юрій Градовський (Юрко)   • 21:00:22, 19.07.2019 [Материал]

Працюєш, працюєш. Вже той, кого ти називав сарделькою, в тебе чудовий керівник
garold
26 Кonstantin (garold)   • 22:09:58, 19.07.2019 [Материал]

И заметь он упорно затирает имя Криггера,типа грамотенко самостоятельный игрок)))Вопрос остаётся открытый чем грамотенко привлёк ивестиции,лицом)))
Юрко
29 Юрій Градовський (Юрко)   • 15:07:46, 20.07.2019 [Материал]

Блін, я забув Кріґера))
TarasS
33 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 00:08:18, 21.07.2019 [Материал]

Градовський, а чому ти так ніжно щебечеш з москвином Канстантіном, який працює на путінського олігарха в обленерго? До них у тебе жодних запитань нема?
Юрко
39 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:33:13, 21.07.2019 [Материал]

Я й з тобою ніжно щебетав, але ти гнилим виявився - кинувся працювати на ригів-офшорників
TarasS
44 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 09:19:25, 22.07.2019 [Материал]

"кинувся працювати на ригів-офшорників"

...гнівно сказав риг-галагузник.
Юрко
49 Юрій Градовський (Юрко)   • 07:34:29, 23.07.2019 [Материал]

Тобто, визнаєш, що працюєш на ригів-офшорників. Це вже добре
Юрко
30 Юрій Градовський (Юрко)   • 15:08:14, 20.07.2019 [Материал]

Грамотенко притягнув інвестиції Рижуком.
TarasS
34 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 00:10:11, 21.07.2019 [Материал]

"Грамотенко притягнув інвестиції Рижуком"

Так, всемогутній Рижук нагнув Данію і Люксембург у 2016 році і змусив їх видати Грамотенку мільйони євро. :)
Дебіли містечкові.
Юрко
40 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:33:32, 21.07.2019 [Материал]

А Демчик кого нагнув?
Karab
21 Сергей (Karab)   • 14:58:06, 19.07.2019 [Материал]

КЕРІВНИК ГРАМОТЕНКО ОЛЕГ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Дата реєстрації 23.11.2012

LIMITED LIABILITY COMPANY TESLA ENERGO (TESLA ENERGO, LLC) -оффшор
"БОЛОХІВСЬКИЙ СОЛАР ПАРК 2" - BOLOHYVSKY SOLAR PARK 1 LLC -оффшор
ТОВ "БОЛОХІВСЬКИЙ СОЛАР ПАРК 1"BOLOHYVSKY SOLAR PARK 1 LLC -оффшор
ТОВ "КУТУЗІВСЬКА СЕС" - KUTUZIVSKA SES LLC - оффшор
ТОВ "ІРШАНСЬКА СЕС" - IRSHANSKA SES LLC- оффшор
ТОВ "ГАНСЬКА СЕС" - GANSKA SES LLC - оффшор
ТОВ "МАЛИНСЬКА СЕС" - MALYNSKA SES LLC - оффшор

Оце справжній українець! Все про Україну думає! Тільки чомусь вся ця Україна мабудь десь на Вірджинських островах.

Ще цікава інформація про Ганську Сес:

"У 2013 році, коли брати Клюєві по всій Україні планували набудувати сонячних електростанцій, під Бердичевом товариству «Ганська СЕС», засновником якого є якийсь британський офшор, дали 30 гектарів землі. Чотири роки це товариство нічого не платило за користування землею, але як тільки дізналось, що землю хочуть забрати, заплатило всі борги."

"Коли в реєстрі судових рішень я ввів слова «Ганська СЕС», на моніторі висвітилось більше десятка різноманітних ухвал і рішень різних судів стосовно даного товариства. Перечитавши їх, мені стало зрозуміло, що стосуються вони кількох справ: по-перше, позову Бердичівської податкової до ТОВ «Ганська СЕС» восени минулого року на 80 тисяч гривень (орендна плата за землю), по-друге, позову Бердичівської прокуратури на 200 тисяч гривень (знову ж, орендна плата за 4 роки по 60 тисяч в рік) та, по-третє, позову ВІЙСЬКОВИХ прокурорів стосовно повернення земельної ділянки Міністерству оборони"
Юрко
25 Юрій Градовський (Юрко)   • 21:27:13, 19.07.2019 [Материал]

Там взагалі комедії з тією Ганською СЕС - кожні півроку міняється керівник. Питав в Цісельської, яка числилась керівником, хто ж тоді там Грамотенко. Вони весь час уникали відповіді.
TarasS
43 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 09:18:09, 22.07.2019 [Материал]

"Питав в Цісельської, яка числилась керівником, хто ж тоді там Грамотенко."

Ги, а вона має відповідати якомусь притютькуватому гастарбайтеру? Геть береги втратив. :)
Юрко
50 Юрій Градовський (Юрко)   • 07:35:54, 23.07.2019 [Материал]

Звичайно. І обіцяла відповісти, тільки в офіс запрошувала. Добре, заспокойся - не став витрішкуватий фантомас депутатом. Коли він, до речі, знову до Москви збирається?
TarasS
35 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 00:15:05, 21.07.2019 [Материал]

"Оце справжній українець! Все про Україну думає!"

Абсолютно: бізнес в Україні, офіс в Україні, діти в Україні. А скажи, де зараз Янукович, за якого ти тут мордою об стіл бився? Де Азаров з Арбузовим?
Karab
37 Сергей (Karab)   • 08:57:41, 21.07.2019 [Материал]

Не пытайся манипулировать:
1. Где бизнес в Украине,в компаний с формой собственности Llc? Не такой формы собственности в Украине
2. Налоги таких компаний в бюджет какой страныидут? Проконсультируйся у Грамотенко,когда будешь конверт с бабками за свои "услуги" брать.
3. Зачем приплетать сюда Януковича,если это одного Болотов с Грамотенко свиньи?
4. Фактами подкрепить можешь,где я за эту компашку топил? Или как всегда жидко обделаешься? Время пошло.
TarasS
42 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 09:15:39, 22.07.2019 [Материал]

"Налоги таких компаний в бюджет какой страныидут?"

Ну, то скажи, "какой". Скільки можна загадково надувати щоки?

І, до речі, твоє безупинне белькотіння про Грамотенка і Рижука - яке має відношення до теми блогу? Тут обговорюється казково багатий чиновник Гундич. Є що сказати?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо