Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Июль » 31
antikorZt Для чого міська рада залучає приватних нотаріусів?

antikorZt


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

Для чого міська рада залучає приватних нотаріусів?

31.07.2019, 09:36:00 1506 4.3 0

Нещодавно наша громадська організація розповідала про те, як після розпорядження міського голови про проведення службового розслідування на комунальному підприємстві «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» і відсторонення від виконання обов’язків на час проведення перевірки начальника підприємства Євгенія Демчика, відбулися деякі кадрові зміни.

Зокрема, колишній голова тендерного комітету підприємства, який прямо пов'язаний з заступником міського голови Дмитром Ткачуком, в.о. начальника Максимом Манухіним був призначений на посаду заступника з економічних питань.
Однак, його наказ про призначення, як і усі інші підписані ним документи з часом можуть бути оскаржені.
З опублікованих документів у місцевих ЗМІ та Єдиного державного реєстру вдалося встановити, що в.о. начальника Максим Манухін фактично був призначений на посаду пізніше, ніж були внесені зміни в Єдиний державний реєстр, де він став єдиним підписантом.
Цікаво, що для внесення до Єдиного державного реєстру змін до відомостей про юридичну особу (КП ЖТТУ) було залучено приватного нотаріуса Олега Горая, в той час як у міськвиконкомі Житомирської міської ради функціонує цілий департамент реєстрації, який, власне, і має займатися подібними справами. Тож для чого залучили саме приватного нотаріуса?
Щоб розібратися у ситуації звернулися до місцевих правоохоронців.


 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо