Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2021 » Апрель » 30
pixar Прогулянка лісом та фінал трейлової серії -

pixar


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Прогулянка лісом та фінал трейлової серії - "Deivka Trail"

30.04.2021, 17:41:09 8923 2.7 0

Неспішно мої бігові пригоди лісами та кар’єрами Кременчука підходили до свого фіналу, а разом з ними і трейлова серія “Kremen Trail League”. За березень і квітень вже відлунали старти і фініши трьох попередніх трейлів (“Kagamlyk Trail”“Sosnivka Trail”“Premier Trail”) серії, залишилось перетнути фінішну лінію останього трейлу серії, який отримав назву “Deivka Trail”.

Так як “Deivka Trail” став заключним трейлом серії, то організатори приготували для учасників цікавий маршрут трейла з невеличкою кількістю підйомів і спусків, та довжиною в 21 кілометр, що проходив стежками лісу Довжик та навколишніми полями.

Реєстрація

Реєстрація на фінальний трейл серії “Kremen Trail League”, а саме “Deivka Trail” відбувалась на офіційному сайті kremenstyle.com. Де учасники могли вибрати одну з двох дистанцій 21 та 10 кілометрів.

Маршрут “Deivka Trail” проходив в основному по території лісу Довжик та його околицях, і складався для дистанції в 21 кілометр з двох кіл, а для дистанції в 10 кілометрів відповідно з одного.

Біг

Що ж останій трейл серії “Kremen Trail League”, а саме “Deivka Trail” стартував о 10 годині в околицях лісу Довжик, після невеличкої розминки та брифінгу від організаторів. По закінчені яких учасники відправились у заключну бігову подорож, що на них очікувала під час підкорення “Kremen Trail League”.

Заключний трейл серії, а саме “Deivka Trail” отримав й найдовщу дистанцію серед усіх трейлів серії “Kremen Trail League”, а саме 21 кілометр. Де учасники могли в останій раз насолодитись цікавим маршрутом, що для них підготували організатори в цьому році.

Дистанція в 21 кілометр складалась з двох кіл по 10 кілометрів кожне, маршрут яких проходив стежками лісу Довжик. Маршрут же самого кола можна образно розділити на три частини, а саме перші три милі кола проходили в основному територією навколишніх полів, після чого на учасників очікував одно мильний швидкісний асфальтований участок, за яким слідував 2-х мильний відрізок стежками лісу Довжик.

Крім того на учасників на кожному колі очікувало дві станції харчування, які розміщувались на початкові та вкінці кожного кола. На яких учасники трейла могли поповнити свої запаси води та відновити свої сили в компанії волонтерів.

Що ж стосується мене, то перші три милі вдалось здолати за 29 хвилин, а першу половину трейла пробігти за одну годину. Що було досить непогано. Друга ж частина трейла проходила повільніше і витратити на неї прийшлось десь на 20 хвилин більше.

А через 2 години та 25 хвилин після старту мені вдалось перетнути фінішну лінію трейла “Deivka Trail”, а разом з цим підійшли до кінця і мої трейлові пригоди в Кременчуку, а заодно і трейлова серія “Kremen Trail League”, яка протягом двох місяців для мене відкривала цікаві трейлові маршрути Кременчука.

Враження

Трейл “Deivka Trail” вийшов дійсно гарним фіналом в серії “Kremen Trail League”, яка на протязі березня та квітня дарувала своїм учасникам позитивні враження від бігу та цікаві трейлові маршрути. Маршрут “Deivka Trail” подарував багато позитивних вражень, як від організації бігової події, так і від досить цікавого маршруту трейла, що проходив лісовими стежками.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо