Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2020 » Март » 19
TarasS Секретна житомирська тюрма для в'язнів з коронавірусом

TarasS


Оценка: 2.4/5 Голосов: 11

Секретна житомирська тюрма для в'язнів з коронавірусом

19.03.2020, 09:42:29 2740 2.4 7

…Знімати суворо заборонено, адже це – секретний об’єкт. На контрольно-пропускному пункті журналіст має здати камеру, мобільний телефон, прихований мобільний телефон (його одразу «вираховують» спеціальним секретним приладом), приховані камери (їх теж легко знаходять) і флешки. А також слід залишити відбитки пальців. Після цього у спеціальній кімнаті для відвідувачів журналіст вдягає повний комплект протихімічного захисту: комбінезон, бахіли та протигаз. Все, тепер я можу пройти на територію.



Зсередини все виглядає, як звичайна колонія. Ґрати на вікнах. Похмурі коридори. Раніше тут утримували звичайних «зеків», засуджених на довічне за звичайні вбивства і зґвалтування. Але тиждень тому всіх ув’язнених вивезли у невідомому напрямку. А територію звільнили для особливо моторошного контингенту: порушників карантину, заражених COVID-19.



Тут вже все готове для прийому перших в’язнів. Комфортні камери на двох.  У кожній камері – букетик весняних квітів. Щоправда, квіти вирізані з паперу, але виглядають, наче справжні. Гостинно застелені нари. «Але чому саме у Житомирі?» – запитую я в офіцера, який мене супроводжує.

– Наше місто має давні і славні пенітенціарні традиції. Коли Верховна Рада почала розглядати проект закону про посилення відповідальності за жахливі злочини під час карантинних заходів, одразу встало питання: де утримувати засуджених? Адже це не якісь там вбивці… Це, можна сказати, серійні вбивці! Маніяки, яких слід негайно і надійно ізолювати від суспільства!!! І тут згадали про нашу житомирську «вісімку»…

…Дихати у протигазі стає дедалі важче. Але офіцер сам у протигазі – і забороняє мені навіть думати про те, щоб його зняти. Я судомно хапаю ротом повітря, хапаюсь рукою за стіну – і...

Повний матеріал читайте тут 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
Marek
1 Стас (Marek)   • 15:02:57, 19.03.2020 [Материал]

Тарасе, а де Зеленський?
Страна.ua пише що його "закрили "!
TarasS
2 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 19:19:30, 19.03.2020 [Материал]

Пруфи?
Marek
3 Стас (Marek)   • 19:57:16, 19.03.2020 [Материал]

Так ти ж сам в медiапросторi самий проiнформований журналiст .
TarasS
4 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 09:22:20, 20.03.2020 [Материал]

Балабол.
Marek
5 Стас (Marek)   • 10:38:38, 20.03.2020 [Материал]

Ну от, секретна тюрьма от Тараса е, а чмирь повернувшись з Австрii, дае Сухомлiну тюлей за те що в лiкарнi нема нормальних умов для пацiентiв.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо