Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форума: Admin  
Форум Житомира » Свободные темы » Авторство » Реалізми еволюційного розвитку (Всім бажаючим благоустроїти Житомир)
Реалізми еволюційного розвитку
McSymДата: Пт, 29.12.2006, 16:33:40 | Сообщение # 1
Старый партизан
Сообщений: 419
Репутация: 13
Награды: 5

Аргентина, Хухуй
Безмежно радує гурт людей, що зібрався на Житомирському форумі і ставить собі за мету покращення життя в нашому місті, а надто засоби, якими вони збираються діяти. Я навіть вірю, що їм вдасться дістатися мера і поговорити з нею про наболіле. Якщо розмовний жанр, в якому виступатимуть наші герої, пані-меру сподобається, ймовірно, що такі зустрічі стануть регулярними, якій жінці не сподобається, коли до неї постійно заходять симпатичні та розумні молоді люди. Питання в сенсі подібних зустрічей. Яке тут може бути питання – скажуть форум чани – звичайно, треба зробити щось добре для міста. Але „щось добре” – занадто широке і аморфне визначення, і, як свідчать дебати на форумі, кожен вкладає в нього щось своє. Моя ідея: зробити Вірі Тимофіївні пластичну операцію – на Анжеліну Джолі вона не потягне, а на якусь Гурченку чи Вайкуле – легко. І буде в нас найкрасивіший мер, будуть туристи приїздити, а вона дефіле влаштовуватиме. Класна думка, їй-Богу, і абсолютно здійснена – всього якийсь мільйончик гривень. І от моя ідея вперлася в теж саме питання, що є у всіх, хто хоче зробити „щось добре” – де взяти мільйончик? Власне, далі ми обміркуємо низькі питання мільйончиків – прихильників гламурної пластичної хірургії подальше цікавити не буде.

Текст сообщения превышает допустимый лимит - тому далі по-абзацам.

Добавлено (29/12/2006, 16:29:23)
---------------------------------------------
Я б хотів, щоб в Київській Русі правили фараони, які в своєму Єгипті ще кілька тисяч років тому думали, як заманити туристів для поповнення бюджету нащадків. На жаль, в нас правили князі, які залишили по собі небагато пам’яток – один з них „Руська Правда”, читаючи яку перестаєш дивуватися плутаності і кострубатості сучасного законодавства України. Але від цього не втечеш – є місто Житомир, є Україна і є її закони, якими доводиться керуватися. Найголовнішими законами для тих , хто хоче покращити життя в місті, є Закон „Про місцеве самоврядування в Україні” і „Бюджетний кодекс України”. Хто хоче заморочитися – хай сам читає, а ми повернемося до наших мільйончиків.

Бюджет нашого міста, як будь-який місцевий бюджет, поділяється на 2 частини: поточний бюджет і бюджет розвитку. Поточний бюджет – це фінансування установ і закладів, що утримуються за рахунок бюджетних асигнувань, тому зараз він нас не цікавить. Нас цікавлять кошти бюджету розвитку, що визначають спроможність міста фінансувати і реконструювати свої комунікації, дороги, ЖКГ, рекреаційні зони (парки і т.ін.), пам’ятники, кладовища, а також інші витребеньки – типу опалювання Вічного вогню чи ліпосакція міського голови. Прєлєсть місцевого бюджету розвитку полягає в тому, що він формується виключного з тих надходжень, що збираються і залишаються на території громади, дотацій такий бюджетне не отримує, хіба що інколи можна вициганити в держави якусь субвенцію. Знову ж таки, цікавих відішлю до ст.64 та ч.2 ст.65 Бюджетного Кодексу – там є виключний перелік тих надходжень які залишаються в розпорядженні міст. Для менш цікавих – трохи з документів нашої міськради, що є на її сайті. Це Рішення від 31.10.06 №92 „Про внесення змін до міського бюджету на 2006 рік” та Рішення від 23.11.06 №848 „Про виконання міського бюджету за 9 місяців 2006 року”.

Добавлено (29/12/2006, 16:31:45)
---------------------------------------------
Адмін, можна зробити якось так, щоб мої 7000 друкованих знаків сюди влізли?

Добавлено (29/12/2006, 16:32:26)
---------------------------------------------
В Житомирі за 9 місяців 2006 року до бюджету розвитку міського бюджету надійшло аж 16 020 000,8 грн. власних надходжень. Тобто на місяць надходить трохи менше, ніж 1,8 млн.грн. Додатково було надано 2 субвенції: на погашення заборгованості по тарифах ЖКГ (це коли населення платило нижче собівартості) та на 2 тролейбуси. Але субвенції використовуються на те, що визначає той, хто їх надає, тому для нас вони не є надто цікавими.

Кошти на виконання робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг формуються за рахунок надходжень по податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин та механізмів. За 9 місяців 2006 року план збору по цьому податку перевиконано на 1140,8 тис.грн. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження цього податку збільшились на 1444,7 тис. грн. Абсолютних цифр немає, але мільйонні суми збільшення доходів (щось мені підказує, що це спеціальний фонд) наводять на думку про низьку ефективність використання коштів.

Якщо дорожнє господарство дійсно фінансується зі спецфонду – то весь вищезазначений 1,8 млн.грн., що збираються на місяць це те, що залишається понад дорожній устрій. Але в такому випадку повстає питання, що тут пролунало – наскільки ефективно витрачаються дорожні гроші? (Хтось влучно писав – заасфальтували вулицю, а під нею гнила труба – і все по-новій). А питання ефективності – це питання стратегічного планування. Чи є в міста план розвитку, хоча б років на 10, а якщо є, то де його побачити?

Добавлено (29/12/2006, 16:33:06)
---------------------------------------------
Дуже хочеться побачити бюджет міста на 2006 рік та зміни, що до нього вносилися, причому йдеться про бюджет розвитку. Попри те, що приймався бюджет ймовірно ще старим складом ради, очевидно, що були зміні, але всіляко аналіз абсолютних цифр та реальності витрат є надзвичайно ефективним для об’єктивного аналізу ефективності нинішньої команди менеджерів та мера особисто. Чому це важливо? Тому що поточний бюджет є кому контролювати, а от реальний контроль бюджету розвитку – справа насамперед громади. Так само, як і справа громади вирішувати мало це 1,8 млн.грн на місяці і як ефективно вони витрачаються.

Так само цікаво, що ж робиться з бюджетом 2007 в частині бюджету розвитку? Власне всім, хто зацікавлений в добробуті міста, корисно буде знати, як цей добробут бачать собі депутати міськради. За результатами вивчення бюджету розвитку за 2 роки можні дати реальні відповіді на наступні питання:

Що собою являє міськрада та адміністрація?
Є сенс працювати з ними, чи ½ до стінки – решту по камерах?
Якщо є сенс працювати, то в чому саме, нема – вирішувати подальші дії.
Не треба забувати ще й такий милий ребус: 2 районі в місті, з радами, адміністраціями, бюджетом, і т.ін. – потрібні вони чи ні?

Добавлено (29/12/2006, 16:33:40)
---------------------------------------------
Тут можна було б і закінчувати, бо доброю традицією форуму є поставити запитання, на яке відповідатимуть інші (типу що є Бог, влада, ОСББ і т.п.). Але дозволю собі кілька власних візій, як можна принести користь рідному місту. Припустимо ініціативна група в нас є вже, отож план її роботи:

1. Оцінити скільки реально з того, що планувалося на 2006 рік було вкладено в розвиток міста.
2. Визначитися з планом розвитку міста, чи він є, чи він створюється, чи про нього лиш мріють?
3. Наскільки план розвитку, що є, чи що створюється відповідає чи відповідатиме інтересам громади і наскільки там дотримано баланс інтересів мешканців різних частин міста? Як би там не було, потрібно визначити пріоритети розвитку.
4. Оцінити наскільки бюджет розвитку-2007 відповідає пріоритетам розвитку міста.
5. Після цього визначити місця де для розвитку потрібні разові ін’єкції громадської активності і працювати по цих ін’єкціях.

P.S. Звісно, в нормальних країнах тим, що тут запропоновано, займаються політики і державні службовці, але що таке є політики в масштабах країни, а надто міста, всім добре відомо. Можна поміняти політиків, але громадські пріоритети є незмінними, і їх треба виробити, а це – наша робота. Тому, якщо ми готові попрацювати задля поліпшення свого життя – є сенс починати. А якщо не готові – давайте чекати нормальних політиків.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя McSym   
СтаричёгДата: Пт, 29.12.2006, 16:45:36 | Сообщение # 2
Генерал-полковник
Сообщений: 1129
Репутация: 10
Награды: 2

Украина, Житомир
Жму руку. Америку ты не открыл, но ясность внес, это именно то, что было нужно. С таким аналитическим подходом... я рад что ты с нами.

Добавлено (29/12/2006, 16:45:36)
---------------------------------------------
Нужно ли иметь определенные полномочия или просто желание и наглость чтобы лицезреть произведение под названием План развития?



Сообщение отредактировал Старичёг - Пт, 29.12.2006, 16:49:28
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Старичёг   
MakedonskiiДата: Пт, 29.12.2006, 17:11:14 | Сообщение # 3
Генерал-полковник
Сообщений: 863
Репутация: 140
Награды: 28

Украина, Житомир
Quote (Старичёг)
чтобы лицезреть произведение под названием План развития

Такие вещи должны быть открытыми. Но как всегда случается спросить не с кого. Яркий пример: недавнее интервью главного архитектора города с прямым ефіром. Наша улица уже давным-давно в плане реконструкции (под снос то есть). Неуютно жить знаете ли в такой неясности. Вот мать и задала вопрос шановному пану. Ответ свелся к "продолжайте сидеть на чемоданах".
Вывод напрашивается: план развития суть макулатура, никого не интересует стратегия.
Не знаю поможет ли в прояснении вопроса такая информация, но на первом этаже управления статистики есть магазинчик бланков. Так вот там есть в продаже официальное издание (страниц 300) "Статистична Житомирщина 2005". Я думаю, что бюджет там тоже отражен

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Makedonskii   
СтаричёгДата: Пт, 29.12.2006, 21:01:26 | Сообщение # 4
Генерал-полковник
Сообщений: 1129
Репутация: 10
Награды: 2

Украина, Житомир
Makedonskii, Да, похоже засиделись мы в инернете, надо бы прогуляццо и к статуправлению в том числе. "Комисией" пойдем smile или одиночными вылазками ограничимсо пока? smile

Добавлено (29/12/2006, 21:01:26)
---------------------------------------------
Но вообще-то я ожидал немного другой информации. Ну, допустим нашли мы эту программу развития, понятно что мы не найдем там пункта "деребан", ну допустим, это безнадежно "неправильная" программа. Какова процедура внесения изменений в эту программу? Кто может вносить предложения о таких изменениях, кто контролирует выполнение? - вот вроде более важные вопросы...

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Старичёг   
McSymДата: Пн, 08.01.2007, 15:22:40 | Сообщение # 5
Старый партизан
Сообщений: 419
Репутация: 13
Награды: 5

Аргентина, Хухуй
Quote (Старичёг)
Makedonskii, Да, похоже засиделись мы в инернете, надо бы прогуляццо и к статуправлению в том числе. "Комисией" пойдем smile или одиночными вылазками ограничимсо пока? smile

Пока празднуем. 9 числа они начинают работать. Если есть желание - до 10-го собираем информацию. А дальше: высота-скорость-огонь-маневр. biggrin

Блин, забыл: пиплище - с новым годом вас всех!!! biggrin

Добавлено (08/01/2007, 15:22:40)
---------------------------------------------
Отже, на 2007 рік бюджет розвитку аж:

Quote
20,04 млн. гривен.

Низка інших параметрів тут: http://zhitomir.pp.net.ua/news/2007-01-06-740

Хтось може посприяти знаходженню бюджету-2007, а також звіту по виконанню бюджету-2006 ?

Offline (Украина)  
  Блог пользователя McSym   
СтаричёгДата: Вт, 09.01.2007, 17:23:20 | Сообщение # 6
Генерал-полковник
Сообщений: 1129
Репутация: 10
Награды: 2

Украина, Житомир
Quote (McSym)
Хтось може посприяти знаходженню бюджету-2007

Отписался Вере на ее сайте, правда там премодерация...сейчас еще... э... надеюсь ты меня поймешь smile есть еще один вариант....

Добавлено (09/01/2007, 17:23:20)
---------------------------------------------
Вера молчит как рыба об лед... ну и ладно, Воланду респект smile
Господа, а кто-нибудь может прояснить ситуацию с грантами о которых шла речь на очередной внеочередной встрече форумчан? Я просто в этих делах ни бум-бум, потому даже не смогу прояснить о чем идет речь тем, кого тогда не было sad

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Старичёг   
McSymДата: Вт, 09.01.2007, 23:23:11 | Сообщение # 7
Старый партизан
Сообщений: 419
Репутация: 13
Награды: 5

Аргентина, Хухуй
Цікаву штуку вивісив Воланд - т.зв.програму розвитку міста. 80 сторінок уборістої маячні можна не читати (хоча, якщо цікаво - за хвилин 20 можна осилити), а от 2 додатки - вивчаю у ср-чт вивішу результати.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя McSym   
wolandДата: Ср, 10.01.2007, 12:16:43 | Сообщение # 8
Інтернет-козак
Сообщений: 1521
Репутация: 56
Награды: 37

Украина, Житомир
Quote (Старичёг)
Господа, а кто-нибудь может прояснить ситуацию с грантами

Можна. Навіть потрібно. Викладаю посібник по фандрайзингу - альтернативному фінансуванню місцевих цільових програм.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя woland   
СтаричёгДата: Ср, 10.01.2007, 12:36:03 | Сообщение # 9
Генерал-полковник
Сообщений: 1129
Репутация: 10
Награды: 2

Украина, Житомир
Вчера с упоением слушал как Вера (уже по отчеству не стану, совсем потерял уважение, котрого были лишь крохи) практически с пеной у рта отстаивала 100 тисяч грн заложеных в бюджет на высвитлення дияльности миськрады в СМИ (некомунальных), причем под лозунгом "а если я захочу по телевизору поздравить с чем-нибудь житомирян или на бигборде себя показать..." Кому интересно качаем - 4 мегабайта
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Старичёг   
Cruel_birdДата: Ср, 10.01.2007, 12:39:25 | Сообщение # 10
Генерал-полковник
Сообщений: 808
Репутация: 7
Награды: 2

Украина, Житомир...
Народ, помните я в Немертвом городе говорил про общественную организацию из бизнесюков, которые типа любят Житомир. Узнал вчера не действуют они. Наверное до следующих выборов будут отсиживаться.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Cruel_bird   
СтаричёгДата: Ср, 10.01.2007, 12:45:26 | Сообщение # 11
Генерал-полковник
Сообщений: 1129
Репутация: 10
Награды: 2

Украина, Житомир
Quote (woland)
Викладаю посібник по фандрайзингу -

Че-то не нашел, можешь поточней ссылочку?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Старичёг   
UltraДата: Ср, 10.01.2007, 12:57:33 | Сообщение # 12
Полковник
Сообщений: 196
Репутация: 10
Награды: 6

Украина, Zhitomir
Quote (Старичёг)
Че-то не нашел, можешь поточней ссылочку?

Пробуй ещё раз.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Ultra   
wolandДата: Ср, 10.01.2007, 14:37:27 | Сообщение # 13
Інтернет-козак
Сообщений: 1521
Репутация: 56
Награды: 37

Украина, Житомир
Quote (Старичёг)
Че-то не нашел, можешь поточней ссылочку?

В мене все видно.

Добавлено (10/01/2007, 14:37:27)
---------------------------------------------
Старичёг, Чому тоді Іваницький приймав участь у тендері. Був одним з вигравших. Гроші взяв. Певно що відпрацював. Чого ж на тому етапі не виникало питань, запитів до прокуратури. Що, грошики не пахнуть?



Сообщение отредактировал Cruel_bird - Ср, 10.01.2007, 15:32:10
Offline (Украина)  
  Блог пользователя woland   
СтаричёгДата: Ср, 10.01.2007, 14:49:24 | Сообщение # 14
Генерал-полковник
Сообщений: 1129
Репутация: 10
Награды: 2

Украина, Житомир
woland, Я б конечно мог передать тут его мнение о тебе, но разве стоит на этом заострять внимание? Личность - одно. Есть цель. Как ее достичь, кто что может для этого сделать - мы не узнаем пока не попробуем.
Или может тебе нравиться идея, что Вере нужно подарить эти 100 тысяч чтоб она могла развешать свою физиономию по всему городу и посветиться на Интере?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Старичёг   
McSymДата: Чт, 11.01.2007, 19:58:24 | Сообщение # 15
Старый партизан
Сообщений: 419
Репутация: 13
Награды: 5

Аргентина, Хухуй
Є черговий матеріал, але він знову не хоче грузитися. Ща утрясу з адмінами, сподіваюся, скоро вивішу.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя McSym   
СтаричёгДата: Пн, 15.01.2007, 18:48:07 | Сообщение # 16
Генерал-полковник
Сообщений: 1129
Репутация: 10
Награды: 2

Украина, Житомир
Quote (McSym)
а от 2 додатки - вивчаю у ср-чт вивішу результати.

ye& smile как там прогрес?
а то я в таких делах ну совсем не специалист, а разобраццо надо... придетсо самому лезь, смотреть че там понаписано видать..
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Старичёг   
wolandДата: Ср, 17.01.2007, 11:36:35 | Сообщение # 17
Інтернет-козак
Сообщений: 1521
Репутация: 56
Награды: 37

Украина, Житомир
Старичёг, друже, прошу, перш ніж висловлювати свою думку стосовно певних процесів чи явищ - вивчи їх, а не піддавайся на маніпуляції людей, яких ти поважаєш (певно що, зовсім не за політичну діяльність).
Проблема влади (передусім місцевої) у тому, що про її діяльність не достатньо інформують громадськість. Для прикладу: ми тут дискутуємо по темі длагоустрою міста, щось пропонуємо, розроблюємо і навіть не знаємо, що існує програма розвитку Житомира (або й знаючи, просто не маємо її).
Основна маса цих коштів йде зовсім не на біг-борди чи привітання. Це ефіри на радіо, це аналітика; плануються круглі столи, прямі ефіри і т ін. І нічого неприроднього у цьому немає. Це нормальна практика ВСІХ міськрад.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя woland   
СтаричёгДата: Ср, 17.01.2007, 12:03:49 | Сообщение # 18
Генерал-полковник
Сообщений: 1129
Репутация: 10
Награды: 2

Украина, Житомир
woland, я все отлично различаю насколько могу. Мне надоело жить в городе (да и стране) где в любую минуту могут выключить свет, воду, где горячая вода по праздникам, где на улицах мусорка вместо урн, где стреляют, режут, калечат, но зато проходят круглые столы и радиоэфиры - ты сам-то видишь в этом пользу? Ну повешают лапшу на уши в очередной раз, потратив бюджетные (твои и мои) деньги и что? Таксисты как отказывались ездить на Крошню так и будут отказыватться, потому что дорог там нет и их отсутствие никого, из тех кто может это исправить, не интересует. А карманые СМИ, живущие не за счет собственной необходимости/популярности/организованности, а подачек от депутатов/государства как были карманными так такими и останутся. Нет абсолютно никакой нужды платить за такие эфиры и столы - если их не захотят пускать бесплатно, значит все давно поняли, что это просто лапша на ушал слушателей/зрителей.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Старичёг   
McSymДата: Вт, 23.01.2007, 15:23:55 | Сообщение # 19
Старый партизан
Сообщений: 419
Репутация: 13
Награды: 5

Аргентина, Хухуй
Quote (woland)
що існує програма розвитку Житомира (або й знаючи, просто не маємо її).

Якщо це викладений раніше документ на 86 сторінках з 2 додатками - розвитку Житомиру не бачити, як вушок своїх.

Можу порадувати громаду: з 20,6 млн.грн. бюджету розвитку на 2007 рік, вже точно 1 млн.грн йде на ремонт будинку міськвиконкому. А 2 млн. - на будівництво кладовища зі стоянкою. Такий в нас бюджет кльовий.

Добавлено (23/01/2007, 15:23:55)
---------------------------------------------
Є маленький позитивчик. До мене нарешті дістався наш рідний-любімий бюджет. 2007. От.

Для сільна цікавих - можу поділитися.

Гадаю, скоро матимемо нагоду продовжити дискусію.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя McSym   
СтаричёгДата: Вт, 23.01.2007, 17:05:39 | Сообщение # 20
Генерал-полковник
Сообщений: 1129
Репутация: 10
Награды: 2

Украина, Житомир
Так а ты выложишь результаты обследования бюджета развития или рекомендуешь все ознакомиться с оригиналом?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Старичёг   
McSymДата: Вт, 23.01.2007, 21:43:39 | Сообщение # 21
Старый партизан
Сообщений: 419
Репутация: 13
Награды: 5

Аргентина, Хухуй
2 Старичёг

Результат обследования бюджету развития был сделан по результатам док-тов, выложенных Воландом. ИМХО, он сыроват (Результат, а не Воланд) Но если хочешь - выложу.
А вот уже результат по бюждету будет выложен. Заодно там будет сравнение с прогаммой розвитку, любезно предоставленной Воландом.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя McSym   
Cruel_birdДата: Ср, 24.01.2007, 10:31:22 | Сообщение # 22
Генерал-полковник
Сообщений: 808
Репутация: 7
Награды: 2

Украина, Житомир...
Quote (McSym)
А вот уже результат по бюждету будет выложен. Заодно там будет сравнение с прогаммой розвитку, любезно предоставленной Воландом.

Ждем уже не томи...
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Cruel_bird   
IваницькийДата: Ср, 24.01.2007, 10:43:17 | Сообщение # 23
БРАНДМЕЙСТЕР
Сообщений: 586
Репутация: 201
Награды: 45

Украина, Жаб'є
Quote
Чому тоді Іваницький приймав участь у тендері. Був одним з вигравших. Гроші взяв. Певно що відпрацював. Чого ж на тому етапі не виникало питань, запитів до прокуратури.

Пане Пучич, Ви ставите запитання чи стверджуєте?
Навряд що вам не відомо наступне: http://krokradio.narod.ru/tender.htm

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Iваницький   
wolandДата: Ср, 24.01.2007, 11:31:55 | Сообщение # 24
Інтернет-козак
Сообщений: 1521
Репутация: 56
Награды: 37

Украина, Житомир
Quote (Iваницький)
Пане Пучич, Ви ставите запитання чи стверджуєте?

Тобто за такою логікою Ви взяли гроші, не маючи змоги виконати відповідні об'єми робіт? Не будете ж Ви відкидати факт тримання Вами 10 тис. грн?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя woland   
IваницькийДата: Ср, 24.01.2007, 11:57:04 | Сообщение # 25
БРАНДМЕЙСТЕР
Сообщений: 586
Репутация: 201
Награды: 45

Украина, Жаб'є
Quote
перш ніж висловлювати свою думку стосовно певних процесів чи явищ - вивчи їх, а не піддавайся на маніпуляції

Дві довідки по бюджету, складені нашвидкоруч (відразу після сесії) - тут: http://krokradio.narod.ru/budget.htm
Дуже поверхово, але й того, що там викладено, достатньо для висновку: Бюджет-2007 - липа. Складена так само нашвидкоруч - ніяких обговорень/уточнень/тощо при його підготовці не відбувалося, ознайомлення з основними розрахунками на комісіях (фактично по одному засіданню, та ще й у неповному складі) - то не обговорення. Є ще багато претензій як з боку освітян зокрема, так і багато чого іншого. Зокрема не закладено обіцяні кошти на добудову очисних споруд, натомість значно більшу суму закладено для ЖТТУ - підприємства не просто збиткового, але й збиткового свідомо.
Наразі закінчується фахова підготовка аналізу прийнятого бюджету, який і буде представлено як раді (а вони й дивитися не стануть), так і до інших компетентних органів (а тут вже... можуть і наслідки бути - все від позиції прокуратури залежатиме).

Добавлено (24/01/2007, 11:57:04)
---------------------------------------------

Quote
Тобто за такою логікою Ви взяли гроші, не маючи змоги виконати відповідні об'єми робіт? Не будете ж Ви відкидати факт тримання Вами 10 тис. грн?

Абсолютно вірно. Але зауважте - десять, а не двадцять і не п'ятьдесят. Тому - майже не маючи. І навіть цей обсяг спотворив мені грудневий ефір. Натомість дав можливість матеріали відповідного звіту у повному обсязі передати, як і було обіцяно (ви ж, пане Пучич, не можете не пригадати відповідне обговорення у одній з попередніх гілок цього форуму?) до прокуратури в якості іллюстрації викладеного (http://krokradio.narod.ru/tender/dodatok4.doc)
Quote
Основна маса цих коштів йде зовсім не на біг-борди чи привітання. Це ефіри на радіо, це аналітика; плануються круглі столи, прямі ефіри і т ін. І нічого неприроднього у цьому немає. Це нормальна практика ВСІХ міськрад.

Угу. Нормальна практика. Дерибан - "нормальна практика ВСІХ міськрад".
Найближчими днями ВТ планує у мене прямий ефір (безкоштовно :)), думаю там і з цього питання поспілкуємося. І не тільки з цього - шкоди вам від мене ще буде й буде dry . Бувайте.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Iваницький   
Форум Житомира » Свободные темы » Авторство » Реалізми еволюційного розвитку (Всім бажаючим благоустроїти Житомир)
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск: