Живий Журнал
 
  • Страница 4 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Модератор форума: Admin, kefir  
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » О величии Советской Армии (Максим Шевченко на линии)
О величии Советской Армии
Юрий1962Дата: Пн, 12.04.2021, 04:44:53 | Сообщение # 76
Рядовой
Сообщений: 17
Репутация: 0
Награды: 1

Соединенные Штаты, Житомир
Україна і війна

Кажуть, що якщо вийти на літній зорі на східний берег річки Стир і прислухатися, то крізь ранковий туман можна почути спочатку тихий, а потім все наростаючий шум людського моря. Уривчасті команди офіцерів. Гуркіт підкованих солдатських чобіт. Рев танкових двигунів. А потім роздирають слух благання і прокляття жінок. Гуркіт звалився в бурхливу пожежу будинку. Плач і стогони вмираючих дітей... це відлуння невблаганно наближається річниці самої моторошної і кривавої війни в історії нашої країни…

Вісімдесят років тому, 22 червня 1941 р.блискуча сталлю і свіжопролитою кров'ю армія нацистського Рейху хлинула на золоті поля Матері України. Почалася війна за життя і Свободу народу. Ні сумно знаменита руїна, ні події Північної війни, ні люті набіги кримських ханів не принесли з собою таких руйнувань і жахів, як та війни.

Загальні втрати України за час окупації оцінюються в 8-10 млн. чоловік. Близько 2,5 мільйонів жителів республіки було відправлено до рабства. Нацисти та їхні союзники знищили понад 28 тисяч сіл, майже 33 тисячі шкіл, 18 тисяч медичних закладів. На поля і ниви, на міста і села, на життя і долі людей впала чорна тінь зловісної тевтонської свастики.

Страшного удару завдав ворог. Але наші предки не здалися. Вони встали пліч-о-пліч на захист рідної землі. Внесок жителів України в загальну перемогу над нацизмом складно переоцінити. Він навіть зараз вражає уяву. Кожен шостий боєць Червоної Армії -- українець. Бойовими нагородами відзначені два з половиною мільйони українців. Більше двох тисяч людей стали Героями Радянського Союзу. Серед чотирьох тричі Героїв -- наш земляк, блискучий льотчик-ас Іван Кожедуб.

Так, вже немає тієї країни, під червоними прапорами якої входили в повалений Берлін наші предки.
Так, відносини з колишніми братніми республіками СРСР затьмарені кров'ю пролитої на сході країни. Але всі події сьогоднішнього дня не можуть затулити найбільший подвиг українців та їхніх братів по зброї в роки Великої Вітчизняної війни. Українці і білоруси, росіяни і узбеки, казахи і грузини, вірмени і азербайджанці, таджики і молдавани билися пліч-о-пліч проти спільного ворога. І цього не забути.

22 червня -- це День Пам'яті, День скорботи і крові. Але ми, нащадки переможців тієї війни точно знаємо, що за 22 червня прийде і 9 травня. День Перемоги! День Слави! День Життя! І поки ми пам'ятаємо про це, поки несемо до Вічного вогню Букети квітів, поки підтримуємо ветеранів, Україна житиме!
Offline (Канада)  
  Блог пользователя Юрий1962   
ker4Дата: Вт, 13.04.2021, 00:50:56 | Сообщение # 77
Лейтенант
Сообщений: 55
Репутация: -28
Награды: 0

Российская Федерация, Керчь
[quote=galloz;302390]Пасс ,ты заангажированный ,я и прочие 14% трудоспособных ,уехавших в забугорье ,эмигранты из незалежной,этнические неукраинцы,ветераны ВОВ и СА .Что-то много выходит ,может я зря кого вписал?[/quote] Смотри ка, а Маринка ровно 10 лет назад по-русски писала. Шо ж с ней случилось?
Offline ()  
  Блог пользователя ker4   
prediДата: Вт, 13.04.2021, 07:51:18 | Сообщение # 78
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва
Цитата ker4 ()
я и прочие 14% трудоспособных ,уехавших в забугорье ,эмигранты из незалежной,этнические неукраинцы,ветераны ВОВ и СА
То це ти з тих кацапів котрі, щоб поселитись в Україні і забрати житло і все інше, цілеспрямовано заморили голодом місцевих жителів попередньо пограбувавши їх забравши все продовольство щоб поселитись в їх житло?
Тоді зрозуміло чому ти приналежиш до касти довбанутих кацапських йолопів.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
ker4Дата: Вт, 13.04.2021, 17:54:03 | Сообщение # 79
Лейтенант
Сообщений: 55
Репутация: -28
Награды: 0

Российская Федерация, Керчь
[quote=predi;628012]Тоді зрозуміло[/quote]
Чаго зразумила? У кого "кацапы" отбирали где домики? :) Домики на Украине без "кацапов" разваливаются уже 30 лет, а всё шо на Украине строилось, строилось "при кацапах", вся промышленность от и до. Мосты падают, АЭС постоянно аварийные, в газовую трубу за все 30 лет не вложили ни гривны, только сосали. Разрезали нефтепроводы и выкачали технологическую нефть. Полгода танкер в Одессе валялся на берегу, загаживая нефтью всё вокруг.
Offline ()  
  Блог пользователя ker4   
prediДата: Вт, 13.04.2021, 19:19:00 | Сообщение # 80
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва
То ти з тих кацапів котрі "понаехали" в Україну після голодомору щоб смердіти своїм вонючим фашистським поносом?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
ker4Дата: Вт, 13.04.2021, 19:46:24 | Сообщение # 81
Лейтенант
Сообщений: 55
Репутация: -28
Награды: 0

Российская Федерация, Керчь
[quote=predi;628028]То ти з тих кацапів котрі "понаехали" в Україну[/quote]Куда это я понаехал, на какую Украину? Ты бредишь?
Offline ()  
  Блог пользователя ker4   
prediДата: Ср, 14.04.2021, 07:35:50 | Сообщение # 82
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва
Цитата ker4 ()
То ти з тих кацапів котрі "понаехали" в Україну
Куда это я понаехал, на какую Украину? Ты бредишь?Ти ж сам визнав, що був унтерпришибеем в москвинській армії і потім переїхав в Крим з України.
В цивілізації це називається словом зрадник. І такий постулат без людського обличчя падший і аморально деградований є самою "презренною" людиною в очах суспільства. 
Оце і є твоє лице, зрадник. Зрадив Україні, зрадиш і кацапам. 
А оце про тебе:
«Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека — он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую. Для него существуют только слова. Его условные рефлексы координированы не с действиями, а со словами». - Aкaдeмик Павлов
Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
ker4Дата: Ср, 14.04.2021, 08:12:25 | Сообщение # 83
Лейтенант
Сообщений: 55
Репутация: -28
Награды: 0

Российская Федерация, Керчь
[quote=predi;628034]Ти ж сам визнав, що був унтерпришибеем в москвинській армії і потім переїхав в Крим з України.[/quote]Ну давай, покажи мне это. Покажи где я такое писал? :) Для начала.
Offline ()  
  Блог пользователя ker4   
TigranДата: Ср, 14.04.2021, 10:53:21 | Сообщение # 84
Рядовой
Сообщений: 15
Репутация: 22
Награды: 0

Украина, Житомир
Какую тему не откроешь, там сидит этот недоумок с Керчи
Offline (Чешская Республика)  
  Блог пользователя Tigran   
prediДата: Ср, 14.04.2021, 15:17:36 | Сообщение # 85
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва
Цитата ker4 ()
Ну давай, покажи мне это. Покажи где я такое писал? smile Для начала.
Добре, покажу.
Але спочатку покажи документи де Керч належить не Україні, а кацапам .
І як такого дурня тримають в ольгіно?
З примітивом діалог завершено.
Скучний продажний дурбелик і не більше.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
ker4Дата: Пт, 16.04.2021, 18:30:51 | Сообщение # 86
Лейтенант
Сообщений: 55
Репутация: -28
Награды: 0

Российская Федерация, Керчь
[quote=predi;628048]Але спочатку покажи[/quote]

спочатку ты мне покажи где я такое писал, клеветник. а потом уже будет потом.

Добавлено (17 Апреля 2021, 08:38:00)
---------------------------------------------
Ну что, не покажешь "але спочатку"? Ты б хоть задумался, откуда я украинский знаю, "дуже добре", чтобы на слух и письменно распознавать в совершенстве. А учили нас в СССР в Крыму, с 1 по 11 классы, обязательной программой. Где то даже аттестат остался, с трызубом правда, на выходе.

Offline ()  
  Блог пользователя ker4   
Юрий1962Дата: Чт, 06.05.2021, 09:00:28 | Сообщение # 87
Рядовой
Сообщений: 17
Репутация: 0
Награды: 1

Соединенные Штаты, Житомир
Як Сидір Ковпак голим задом Гітлера до труни довів
Найвідомішим партизанським командиром за часів Другої світової війни був уродженець Полтавщини Сидір Артемійович Ковпак з села Котельви. Під керівництвом двічі Героя Радянського Союзу партизани Путивльського партизанського загону, потім Сумського партизанського з'єднання та 1-ї Української партизанської дивізії знищили десятки тисяч гітлерівців.
У 1941-1942 роках загонами невловимого генерал-майора Сидора Ковпака були проведені рейди по окупованих Сумській, Курській, Орловській і Брянській областях. У 1942-1943 роках — марш з Брянських лісів по Гомельській, Пінській, Волинській, Рівненській, Житомирській та Київській областях. У 1943 році — знаменитий Карпатський рейд.
Історії невідомо, чи потрапляли в руки легендарного Ковпака німецькі документи, де українцям, як і іншим народам СРСР, була уготована роль або рабів, або небіжчиків.
Ось, наприклад, лише один з них:
Меморандум
щодо цілей агресії та методів встановлення панування
на окупованих радянських територіях
ЗІ СПРАВ " УПОВНОВАЖЕНОГО З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКОГО ПРОСТОРУ»
Військове зіткнення з СРСР поведе до надзвичайно швидкої окупації важливих і великих просторів. Досить імовірно, що за першими ударами наших Збройних сил дуже скоро послідує повна Військова катастрофа Радянського Союзу. У цьому випадку окупація території являла б собою не стільки військову, скільки адміністративну та економічну проблему.
Україна -- буквально " Крайова область»
Головним центром держави, вищий соціальний шар якої становили варяги, став Київ. Але і після татарського ярма Київ довгий час грав роль суперника Москви. Його внутрішня самостійність заснована на цій ще не зломленої традиції, хоча Московська історіографія, а слідом за нею і вся європейська наука стверджують, що традиція суперництва вже зникла.
Нашою політичною лінією щодо цієї області стало б заохочення прагнень до національної незалежності аж до потенційного створення власної державності-або на Україні як такій, або в об'єднанні з Донською областю і Кавказом. Це об'єднання склало б Чорноморський союз, якому належало б постійно погрожувати Москві і прикривати великогерманський Життєвий простір зі сходу. В економічному плані ця область одночасно представляла б собою потужну сировинну і харчову . базу великогерманської імперії.
До тієї території, яка в СРСР розглядається як суто українська, слід було б прирізати крайові райони зі складу корінного російського простору. Як згадано вище, це послужило б ослабленню Великоросії і в той же час створенню політичної противаги їй. Перевести до складу України можна було б частину території нинішніх Курської та Воронезької областей.
На досягнення цієї політичної мети і слід було б спрямувати все економічне та адміністративне управління українською територією.
А ось витяги зі стенограм висловлювань Гітлера. 1.8.1941 - 22.7.1942:
«... Було б розумніше встановити в кожному селі гучномовець, щоб таким чином інформувати людей про новини і дати їм поживу для розмов; це краще, ніж допустити їх до самостійного вивчення політичних, наукових і.т. п. відомостей. І нехай нікому не прийде в голову передавати підкореним народам відомості з їх колишньої історії. Передавати слід музику і ще раз музику!»
"...Нашим інтересам відповідало б таке положення, при якому кожне село мало б власну секту, де розвивалися б свої особливі уявлення про Бога»
"...Якщо цей народ буде розмножуватися ще швидше, ніж нині, то це не тільки б'є по наших інтересах, але може призвести до того, що етнічний тиск росіян, або так званих українців, через порівняно короткий час стане небезпечним. Значить, нам було б вигідно домогтися такого становища, при якому ці росіяни або так звані українці не розмножувалися б настільки швидко».
Чомусь здається, що якщо замінити гучномовець на інтернет, додати сучасні реформи медицини та освіти, створення ПЦУ, то і вийде сучасна Україна.
Швидше за все, звичайно, ці документи ніяк не могли потрапити до ковпаківців у роки війни. Але практика гітлерівців на окупованій Україні говорив про їх наявність. І тоді ковпаківці написали біснуватому фюреру свого листа. Ось воно:
«Гітлерові — посіпаці, скаженому собаці,
Кобель тебе начинав, а сука сплодила, на білий світ пустила. Отож, курвий сину (осиковий кілок тобі в спину) прописуєм, що ми живі та здорові, як ті дуби у діброві. Клонимось тобі голим задом, і просимо Вас поцілувати в сраку нас. А [ми] вже своїм чередом, ще й покропим — передом, щоб ти розуму набрався, щоб ти з нами не тягався.
Та ще побажаємо тобі від щирого серця — сто болю у реберця, сто чортів у твою пельку, щоб ти швидше ліг в земельку, в осиновий гроб, та й, мать твою йоб!
А вже ти зграю свою скликав, а вже ти руки кров'ю потирав, нахвалявся, чорним душам присвячався: „Я пошлю на схід вояків-арійців. Я розіб'ю партизан, розвію, кров'ю людською уп'юся та й повеселюся. Та пошлю я машини і танки, щоб дали ворогам прочуханки. А для більшої рації — ще підкину авіації, от тоді в тилу — буде мирно та тихо“. А тебе, людожере, стикало лихо. Як води з моря не випити, як вітру в полі не спинити — так і нас, партизан, хоч сказися, хоч сто разів навколо хуя обкрутися — не здолати тобі нас, не розвіяти, бо ми — є месники народні, захисники благородні. І не злякають нас ні машини твої, ні танки, бо є для них партизанські приманки, самі їх готуємо — непрошених гостей частуємо.
Їдуть вони на машинах і вибухають на партизанських мінах. Всім їм отут надходить капут! Бо воїни твої — арійці не заслуговують на інші гостинці. А ще потішили нас, партизан, твої літуни. Над лісами і батальйонами — міни кожної днини. Є — великі втрати, бодай — не збрехати:
1. У нашої баби Насті — дві курки вбито зозулясті.
2. Біля дірявого моста, приблудній корові відбито хвоста.
3. Наведено жах на болотяних жаб.
Хоч вір, хоч ні, а так було — усі дні.
Кобиляча твоя голова, не розум у ній, а трава. Ти свиняче вухо, нашої ради послухай: „У першу чергу, не вір генералові авіації Кіцінгеру[398]. Не вір ні трохи і рейхкомісарові України Коху. Надсилають вони тобі депеші, надсилають листи, щоб брехню замести. Адже, доложили, що партизан розбили. А ми на всіх вас хуй положили. У тебе вже й так скоро вуха лопнуть, коли б хто підслухав, які вісті йдуть с фронту і тилу — хоч відразу лягай у могилу. А поки ти живий, ми тобі пишемо, своїм листом потішимось. Всесвітній ти, телепень, дурний, як пень! Чухай тепер свої ослячі вуха та приказуй: „Коли б знаття, що таке биття!““
А вже й б'ють… так б'ють, навіть дихати не дають. Біля Курська і Орла — твоя Армія лягла. Коло Білгорода — теж застряла орда. У Сицилії кують і в Донбасі починають партизани (це ж не диво), б'ють тебе і в хвіст, і в гриву! Ми тебе потішимо, ми тобі припишемо, як зозуля уночі… та ніколи ж не бувало, щоб вночі вона кувала. Ой, не даром птиця кує — смерть тобі вона віщує. Чуєш, свиняче рило, щоб тебе громом убило. Гола тобі срака, задрипана собако, щоб тобі руки і ноги звело, щоб тобі живіт підтягло, аж до самого пупа, арійська от залупа.
Під листом цим підписали тисячу дев'ятсот сорок третього року, в липні місяці, Н-ські партизани».
Ох, якби потрапив цей лист в руки біснуватого фюрера, так би здох він від люті, прочитавши б його…
Ось так беззавітна мужність українців зламала гітлерівську машину смерті і довела біснуватого фюрера до цугундера.
На Байковому кладовищі Києва спить вічним сном справжній герой-українець Сидір Артемійович Ковпак, що наводив жах на окупантів. Так покладіть же квіти на його могилу в День Перемоги…
Offline (Молдова)  
  Блог пользователя Юрий1962   
ker4Дата: Вс, 23.05.2021, 14:07:43 | Сообщение # 88
Лейтенант
Сообщений: 55
Репутация: -28
Награды: 0

Российская Федерация, Керчь
Этот пост достоин того, чтобы привести его полностью спустя ровно 10 лет.



Поражает гибкость и чувствительность к моменту нижних поясничных отделов комсомольских активистов. Неудивительно в этом смысле для меня саморазрушение СССР. Сначала комсомольский активист, потом капиталистический. Даже русский язык выкинула в помойку, с русскоязычными, потому что ....неудивительно. Быстро перешла в разговорах на украинский. Возможно некий "Азиат" был неправ по форме... Или по содержанию... Пока ещё мне не удалось для себя сделать вывод, был ли он прав хотя бы в чём то?  Неудивительна "сегодняшная ситуация в Украине". С такими активистами. Тонька-пулемётчица житомирской ревизии.
Offline ()  
  Блог пользователя ker4   
Юрий1962Дата: Пн, 05.07.2021, 07:01:25 | Сообщение # 89
Рядовой
Сообщений: 17
Репутация: 0
Награды: 1

Соединенные Штаты, Житомир
Потяги військової слави слідують по містах
Наближається День пам'яті і скорботи – 80 років тому, 22 червня 1941 року, гітлерівська Німеччина без оголошення війни напала на СРСР.
1710 міст і селищ міського типу, понад 70 тисяч сіл і сіл були стерті з лиця землі. Повністю або частково було зруйновано і розграбовано 31 850 заводів, фабрик та інших промислових підприємств, 1876 радгоспів, 2890 машинно-тракторних станцій і 98 000 колгоспів були зруйновані дощенту. Матеріальний збиток СРСР оцінюється в гігантську суму 2, 6 трлн. Рублів в тодішніх цінах.
Мільйони громадян України стали жертвами нацистської вiйни проти громадян. На окупованій частині для гітлерівських вояк була повністю скасована відповідальність за вчинення злочинів щодо мирного населення.
Положення Гаазької конвенції для військовополонених не діяли для генералів, командирів і солдатів Червоної Армії, які потрапили в полон.
На окупованих територіях України , в Польщі та Німеччині були створені десятки концентраційних таборів, де знищення радянських людей було поставлено на потік.
Однак проти гітлерівської агресії, проти нацистських звірів у вигляді людей піднялися всі народи Радянського Союзу. В одному окопі знаходилися росіяни і українці, білоруси і євреї, грузини і буряти, чеченці і татари.
Якби не їх загальний героїзм, самопожертва, братство по зброї і воля до перемоги, всі ці народи чекало б повне знищення.
Пам'ять про Велику Вітчизняну війну, незважаючи на всі зусилля фальсифікаторів історії, як і раніше є святою для більшості населення України.
Пам'ятній даті 80-річчя початку Великої Вітчизняної війни присвячена масштабна акція, яка зараз проходить у богатьох містах. Кілька тематичних поїздів з розміщеними на них експонатами слідують по залізницях, зупиняючись по дорозі.
Ці рухливі музеї Бойової слави вже побували в Твері і Абакані, Тулі і Петрозаводську, Воронежі та багатьох інших містах.
Тематичні експозиції демонструють жителям і гостям міста 50 відеопроектів, 12 інтерактивних тач-столів і 18 відеостін, присвячених Великій Вітчизняній війні. У розпорядженні відвідувачів VR-шоломи, що дають можливість побачити віртуальний музей історичної та сучасної зброї.
Виставки мають підрозділи «Дорога пам'яти» , «Молодь – авангард поколінь», а також «Перемога над невидимим ворогом», присвячена боротьбі з COVID-19.
Крім того, артисти виступають на зупинках, виконуючи пісні часів Великої Вітчизняної війни.
Ці рухливі меморіали пам'яті про Велику Вітчизняну війну користуються величезною популярністю. Їх відвідують десятки тисяч людей.

https://ord-ua.com/2021/06/17/potyagi-vijskovoyi-slavi-sliduyut-po-mistah/
Offline (Соединенные Штаты)  
  Блог пользователя Юрий1962   
TarasSДата: Пн, 05.07.2021, 12:36:37 | Сообщение # 90
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата
22 червня 1941 року, гітлерівська Німеччина без оголошення війни напала на СРСР.

Примітивна брехня. Посольство Німеччини у Москві вранці офіційно оголосило про початок війни. А у Берліні о 06:00 год. зібрали прес-конференцію. 

Цитата
Ці рухливі музеї Бойової слави вже побували в Твері і Абакані, Тулі і Петрозаводську, Воронежі та багатьох інших містах.

Нехай собі й далі рухаються з Абакана в Магадан. До чого тут Україна?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
StoicsДата: Пн, 05.07.2021, 14:40:58 | Сообщение # 91
Майор
Сообщений: 99
Репутация: 0
Награды: 5

Украина, Житомир
Цитата TarasS ()
До чого тут Україна?
по итогам второй мировой, как разультат победы в Великой Отечественной, Украинская ССР получила Галичину+Волынь+Буковину+..... еще там , по мелочам...
кстати....несколько позже, как братская республика получила Крым. за послевоенный период стала мощнейшим научным, энергетическим и индустриальным субъектом мирового масштаба. про военную мощь , сосредоточеннную на нашей территории, вообще молчу. в итоге, на националистической волне, отказавшись от наследства -  мощь просрали, Крым проиграли, на очереди запад страны?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Stoics   
TarasSДата: Пн, 05.07.2021, 23:11:13 | Сообщение # 92
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата
Крым проиграли

Це тільки в баняках у прибацаних рашистів - "Крим програли", "Крим втратили". А в реальності Крим вкрадений Терорашкою - яка підло, віроломно, без оголошення війни напала на Україну 2014 року.

Цитата
по итогам второй мировой, как разультат победы в Великой Отечественной, Украинская ССР получила Галичину+Волынь+Буковину+..... еще там , по мелочам...

І з цієї причини по Україні повинні їздити російські рухливі "музеї бойової слави"? Серйозно?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
prediДата: Вт, 06.07.2021, 07:56:07 | Сообщение # 93
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва
Цитата Stoics ()
по итогам второй мировой, как разультат победы в Великой Отечественной, Украинская ССР получила Галичину+Волынь+Буковину+..... еще там , по мелочам...
Тобто ти стверджуєш що СССР нічим не відрізнялась від німецьких фашистів бо діяла таким же чином ще до початку "Атечественной"?
Але те, що путін одноособово виграв 2-гу Світову літаючи на гусях -це поза запереченнями.
Цитата Stoics ()
отказавшись от наследства -  мощь просрали
Це ти про те "наследство" котре кацапи будучі на чолі силових структур разом з яником пограбували Україну довівши її до ніщети, коли навіть в Нацбанку мишам не було чим поживитись?
Цитата Stoics ()
Крым проиграли, на очереди запад страны?
Ніхто Крим не програвав, його окупували російськи фашисти! Не чув?
Але це тимчасово, раша летить в прірву, скоро з ями буде стогін "спасайте" і все повернеться на круги своя.
Показово, російский шмурдяк від КОВІД не тільки не має лікувальної дії, а навпаки хто його прийняв-перші захворіли. І тепер інші країни, котрим кацапи втюрили цю гидоту повертають назад цю "вакцину". Осли кацапські ..лять.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » О величии Советской Армии (Максим Шевченко на линии)
  • Страница 4 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Поиск: