Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, zirka  
Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » 03 грудня - В гості до Діда Мороза! (Брест, Біловезька пуща, Резиденція Діда Мороза)
03 грудня - В гості до Діда Мороза!
kvim_travel_ztДата: Ср, 26.10.2011, 17:55:08 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Сообщений: 338
Репутация: 10
Награды: 3

Украина, Житомир
"В гості до Діда Мороза!"


Брест, Біловезька пуща, Резиденція Діда Мороза, зоовольери, музей природи. Всім дітям подарунки з рук самого Дідуся


Програма туру.


П'ятниця:


20:00 - Виїзд з Житомира.

Субота:


08:00 - Прибуття в Брест. Розміщення в готелі.

- Сніданок. Оглядова екскурсія по Бресту, одному з найстаріших міст Білорусі. Вперше згадується в старих російських хроніках в 1019 році. Огляд храмів Бреста, старого міста.

- Відвідування Брестської фортеці: Урочисте відкриття фортеці відбулося 26 квітня 1842 р., коли над фортецею був піднятий російський прапор. Сьогодні у фортеці споруджено величний меморіальний комплекс, збережених руїн фортеці. Музей, присвячений героїчній обороні фортеці.Відвідування археологічного музею «Берестя».

- Обід. Вільний час.

- Музей Врятованих цінностей: Це старий особняк 19 ст., Де виставлені старі ікони (16-19вв.), Картини, предмети старовинних меблів та інтер'єру. Музей Залізничній техніці.

Відвідування фірмових магазинів та ринків:

  • Трикотажний ринок - трикотажні вироби. Там в одному місці зібрано багато фірмових магазинів білоруських виробників трикотажу.
  • Торговий комплекс на ЖД-вокзалі - трикотажні вироби.
  • Фірмовий магазин «Марко» - взуття та багато інших.
    магазин «Мілавіца» - корсетні вироби та нижню білизну.
  • Універмаг «ЦУМ», де зібрані в основному товари білоруських виробників («Маруся» - дизайнерський одяг для дітей, «Елема», білоруська взуття та багато іншого)

    - Вечеря. Ночівля в готелі.

    Неділя:


    - Сніданок. Виселення з готелю.

    - Екскурсія по Біловезькій пущі - заповіднику, включеному до списку Світової спадщини людства, - найбільшому в Центральній Європі лісового масиву, що зберігся майже недоторканим з XIII століття. Знайомство з музеєм природи і огляд зоовольеров.У музеї природи багата експозиція представляє флору і фауну Національного парку, біля вольєрів можна зробити вдалі знімки Царя пущі - зубра, ведмедя, тарпановидного коня та інших звірів.

    - Поїздка в Маєток Діда Мороза. Резиденція займає 15 га, на яких розташувалися палати Діда Мороза та Снігуроньки, алея казок, де представлені скульптури казкових героїв, серед них - «Білосніжка і сім гномів»,«Дванадцять місяців» з самої новорічної казки. На вході в казку гостей зустрічають Дуб Дубович та В'яз Вязовіч.Окрасою Резиденції є найбільша в Європі ялинка у всьому своєму новорічному вбранні. Висота ялинки складає 45 метрів, а вік 120 років. Є в царстві Діда Мороза і Вітряк, перемелюються погані вчинки, і Чарівний колодязь.Ви побачите правдиву казку і переконайтеся, що Дід Мороз не вимисел. Відвідання р. Кам'янець, заснованої у 13 ст. Російським князем Володимиром Волинським. Тут знаходиться знаменита «Біла Вежа» та церква св. Симеона 1913

    - Повернення в Брест. Пізній обід.

    - "Шопінг" в торговому центрі "Корона" (м. Брест). Від'їзд до дому.

    Понеділок


    - 06:00 Прибуття в Житомир.

    Ціна туру (група 15 чоловік) - 1 200 грн.
    Ціна туру (група 30 чоловік) - 1 000 грн.


    У вартість туру входить:

  • транспортне обслуговування;
  • проживання в однокімнатних номерах для двох або трьох осіб зі зручностями;
  • харчування згідно програми;
  • екскурсійне обслуговування;
  • супровід групи по маршруту;
  • страховка.

    У вартість туру не входить:


  • вхідні квитки (до 50 грн.).

    УВАГА!Для проїзду на територію Республіки Білорусь дорослим потрібно мати закордонний або український паспорт (обов'язково вклеєна фотографія по досягненні 25 і 45 років), особам до 16 років - проїзний документ дитини.



  • Сообщение отредактировал kvim_travel_zt - Ср, 26.10.2011, 18:51:18
    Offline (Украина)  
      Блог пользователя kvim_travel_zt   
    Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » 03 грудня - В гості до Діда Мороза! (Брест, Біловезька пуща, Резиденція Діда Мороза)
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск: