Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, zirka  
Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » Екокурорт - Готель Карпатські полонини
Екокурорт - Готель Карпатські полонини
kvim_travel_ztДата: Вт, 28.02.2012, 19:35:29 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Сообщений: 338
Репутация: 10
Награды: 3

Украина, Житомир
Екокурорт - Готель Карпатські полонини


Якщо традиційний відпочинок, курорти, здравниці, людська метушня і штовханина не настільки привабливі, у Вас є шанс змінити своє сприйняття літнього або зимового відпочинку.

Сім кілометрів від цивілізації і перед вами розстилається панорама Карпат. Незаймана природа, дикі лижні спуски, затишний дерев'яний будинок. Тихий відпочинок в комфортних умовах.

Взимку - гірські лижі, сноуборд, катання на ковзанах на озері, сани, запряжені кіньми, а влітку - зелений туризм. Верхова їзда з інструктором і масою всіляких кінних маршрутів, велосипедні маршрути, піші та автомобільні екскурсії по місцевих визначних пам'ятках, рибалка, збирання свіжих ягід чорниці, ожини, брусниці і малини, купання в гірських річках і прозорих озерах, культурно-пізнавальний туризм і лікування мінеральними водами .
Гірський готель "Карпатські полонини" працює цілий рік. Покатавшись взимку на лижах, ви можете сміливо приїхати влітку відпочити в оточенні букових і хвойних лісів, зібрати справжні карпатські гриби, познайомитися з унікальними рослинами або зберегти незайману туристами природу.

Відпочинок в гірському готелі "Карпатські полонини" - це прекрасна можливість провести вихідні або ввікенд далеко від міської метушні і цивілізації, в екологічно-чистому місці і в оточенні гір, Карпатських полонин і насолодиться незайманою природою.

З 12.03.12 по 13.04.12 - знижка на проживання 35%!

Бронюйте заздалегідь! При оплаті 100% суми за проживання більше, ніж за 30 календарних днів, надається додаткова знижка 10% на проживання!

При оплаті 100% суми за проживання більше, ніж за 90 календарних днів, надається додаткова знижка 15% на проживання!

Діють спеціальні пропозиції "Заздалегідь плануємо відпустку" (при оплаті додаткових послуг за 30 і 60 днів - додаткова знижка 10% і 20%) і
"Подарунковий сертифікат для молодят"

Мінімальний період проживання три доби.

Додаткову інформацію та ціни номерів дивіться на сайті kvimtravel.zt.ua


Сообщение отредактировал kvim_travel_zt - Вт, 28.02.2012, 19:39:18
Offline (Украина)  
  Блог пользователя kvim_travel_zt   
Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » Екокурорт - Готель Карпатські полонини
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: