Живий Журнал
 
Модератор форума: Admin, Sandra  
Форум Житомира » город Житомир » Житомир, новости » Як ви оцінюєте роботу Лікарняної каси в Житомирі?
Як ви оцінюєте роботу Лікарняної каси в Житомирі?
expertДата: Ср, 27.03.2013, 17:41:16 | Сообщение # 476
Генерал-майор
Сообщений: 318
Репутация: 13
Награды: 8

Украина, житомир
Мы же говорим, существовали или нет. А то получается, что в январе появились протоколы, а до этого вообще ничего не было. Вы думаете, что с января все пойдет уже правильно и по протоколу? я сомневаюсь лично. Это мы видим на примере терапевтических уже.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя expert   
sirenaДата: Ср, 27.03.2013, 18:36:22 | Сообщение # 477
Генерал-лейтенант
Сообщений: 687
Репутация: 239
Награды: 25

Украина, Житомир
expert, я задала конкретный вопрос и мне хотелось бы увидеть конкретные действующие протоколы. Если, конечно, они у Вас есть. На том и закончить дискуссию.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя sirena   
OversДата: Чт, 28.03.2013, 09:43:50 | Сообщение # 478
Лейтенант
Сообщений: 54
Репутация: 15
Награды: 1

Украина, Житомир
Цитата (sirena)
В связи с тем, что у нас отсутствуют государственные протоколы и вся методология лечения фактически отдана на откуп практикующих врачей - эти врачи и назначают препараты, опираясь на собственный опыт. А как, на Ваш взгляд, им работать в такой ситуации?

Знаю я как врачи опираются на собственный опыт - "Давайте попробуем это, если не поможет попробуем то". Время уходит и человек выздоравливает сам или идет к другому врачу. Я думаю, врачи не имеют права экспериментировать на людях и полагаться на рекламу фарм дилеров.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Overs   
sirenaДата: Чт, 28.03.2013, 10:20:14 | Сообщение # 479
Генерал-лейтенант
Сообщений: 687
Репутация: 239
Награды: 25

Украина, Житомир
Overs, "эксперименты" могут быть по нескольким причинам:
- нет единых проколов (стандартов) лечения по данной патологии, вот и лечит каждый по своему разумению и опыту;
- врачу просто фиолетово на протокол (как справедливо заметила expert). Он-звезда, не хочешь-не лечись;
- протокол есть, но он устаревший (появились, например, новые методики). Вроде как ничего не нарушают, но и не по протоколу.
Ну и самое главное: полное отсутствие контроля со стороны государства за соблюдением даже тех стандартов, которые есть. 
Offline (Украина)  
  Блог пользователя sirena   
expertДата: Чт, 28.03.2013, 12:11:05 | Сообщение # 480
Генерал-майор
Сообщений: 318
Репутация: 13
Награды: 8

Украина, житомир
sirena
на сайте МОЗ есть все "нормативно-директивні документи" - все протоколи - "і чинні" "і які"втратили чинність", но были актуальны для того времени, их нетрудно найти и разобраться, как по терапии, педиатрии, так и по акушерско-гинекологической службе и т.д.
На нашем сайте есть ссылка на локальные протоколы, размещенные на сайте УОЗ. Было бы желание врачей получить эту информацию.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя expert   
GrekzhДата: Чт, 28.03.2013, 12:56:24 | Сообщение # 481
Сержант
Сообщений: 20
Репутация: 35
Награды: 4

Украина, Житомир
expert,  очень долго и нудно читал всю єту тему....
Вопрос возник один -  а зачем ОНО вам нужно ?  Я так понимаю, что єто самореклама на форуме и вы этим зарабатываете деньги , имея  % от договоров ЛК.  Другой причины   пока не вижу))  А ЛК по моему  мнению  это бред - идея неплохая, но как всегда не доведённая до конца и не имеющая никаких преимуществ перед страховой медициной.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Grekzh   
expertДата: Чт, 28.03.2013, 13:11:39 | Сообщение # 482
Генерал-майор
Сообщений: 318
Репутация: 13
Награды: 8

Украина, житомир
Grekzh
Как я понимаю, это Ваше личное мнение, основанное только на чтении темы и комментов.


Offline (Украина)  
  Блог пользователя expert   
sirenaДата: Чт, 28.03.2013, 14:05:58 | Сообщение # 483
Генерал-лейтенант
Сообщений: 687
Репутация: 239
Награды: 25

Украина, Житомир
Grekzh, понятно, что это пиар. Меня лично зацепило пренебрежительное отношение к медикам, хотя человек сам из этой среды.


Сообщение отредактировал sirena - Чт, 28.03.2013, 14:24:24
Offline (Украина)  
  Блог пользователя sirena   
InterwaveДата: Чт, 28.03.2013, 19:08:28 | Сообщение # 484
Рядовой
Сообщений: 10
Репутация: 0
Награды: 0

Украина, Житомир
Близкие к Леакрняной кассе люди ,расказывали какой там бардак Лечат депутатов и их родню за счет кассы бесплатно,а вы дурачки скидывайтесь дальше. Теперь,отношусь негативно  И насколько здесь прочитала отзывы,я так понимаю здесь проплаченные ЛЕКАРНЯННОЙ КАССОЙ ЛЮДИШКИ,например под ник Grekzh
,которые еще раз доказывают,что в ближайшем будущем ЛК ликвидируют P.s Опять таки по некоторым сведения (непроверенным),Главный врач имеет в Киеве свою клинику и не тольок....ЭТО ВАМ ТАКдля размышления,куда идут деньги
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Interwave   
СalikusuДата: Чт, 28.03.2013, 21:33:10 | Сообщение # 485
Припадочная
Сообщений: 1150
Репутация: 11041
Награды: 654

Украина, Житомир
Interwave, ТП?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Сalikusu   
expertДата: Пн, 01.04.2013, 11:29:36 | Сообщение # 486
Генерал-майор
Сообщений: 318
Репутация: 13
Награды: 8

Украина, житомир
Цитата (sirena)
Меня лично зацепило пренебрежительное отношение к медикам, хотя человек сам из этой среды.
На основании чего такой вывод, Сирена? Не пренебрежительное, эт точно, а я бы сказала- критичное. За месяц лечится по ЛК около 12 тысяч и мы видим столько же листов назначений. Если не ЛК, то особо никто и не анализирует
Цитата (sirena)
полное отсутствие контроля со стороны государства за соблюдением даже тех стандартов, которые есть.
  это, все уходит в архив, т.к. нет компьют. базы. Если , конечно, нет какой-то жалобы или клинического разбора.
В ЛК все ведется компьютеризировано, мы можем сделать анализ по любому пациенту, врачу, заболеванию, по препарату,по отделению и т.д. за любой период. Все есть, такой базы нет в Украине нигде- это обьективно. 
И что мы видим? Часто такие "перлы", что стыдно за такое лечение, ведь медикаменты в ЛК есть. А назначение врача просто приводит в замешательство.
Вот, свежий пример. Поступает в обл. больницу пациент с осложнением после пневмонии. Антибиотики в ЛК есть все. Назначают цефепим, проблем по ЛК нет, пациент лечится.
Смотрю, чем же он лечился от пневмонии в районной больнице? Лечился 5 дней (метронидазол в/в и капельница - физ. раствор с ношпой и анальгином). Не по протоколу лечение, вот и стало больному хуже.
В то же время могу сказать, что есть врачи думающие, которые лечат современно и не отрицают важность протоколов. Хотелось бы,чтобы мы могли обращаться к квалифицированным специалистам, это будет.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя expert   
VIPinkognitoДата: Вт, 30.04.2013, 09:52:14 | Сообщение # 487
Сержант
Сообщений: 25
Репутация: 8
Награды: 1

Украина, Житомир

Задумайтесь на хвилину про те, як часто Ви у своєму власному житті говорите «спасибі», «дякую»? Цих гарних слів ми вживаємо не так багато в порівнянні з іншими, сумна статистика. Сказати «спасибі» – означає виразити схвалення людині чи організації. Значить, зробити добро.Схвалення – це потужний стимул для особистісного росту. Ми поспілкувалися з людьми, які прагнуть подякувати благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області». Знайте, що деякі люди турбуються про тебе кожного дня. Колектив «Лікарняної каси» піклується про кожного члена організації, не забувайте. про це. Ми закликаємо ВАС бути мудрими, приєднуйтеся до нас!!!

Добавлено (11 Апрель 2013, 15:44:29)
---------------------------------------------
В наші дні склалася така ситуація, коли ми, пересічні громадяни, змушені самі захищати і оберігати наше здоров’я, не надто розраховуючи на допомогу держави. Тому я вирішив застрахувати себе і свою родину від несподіваних «подарунків» долі і вступити до благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». З ЛК я вже майже рік, проте на власному прикладі вже відчув турботу цього колективу. Лікарняна каса дійсно турбується про кожного свого члена, можу з впевненістю сказати, що це не просто лозунг, а реальна допомога в наші дні. Безмірно дякую Богу, що я потрапив саме до обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського. У відділенні судинної хірургії мені зробили ряд складних операцій. Завдяки високій професіональній кваліфікації лікарів, чуйного ставлення до пацієнта, тобто до мене, операції пройшли успішно.Щирі слова вдячності й шани адресую лікарям та персоналу обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського, зокрема, лікарю-ординатору Сергію Васильовичу Мельнику, завідуючому відділенням судинної хірургії Леоніду Івановичу Олійнику. Хочеться теплими словами згадати старшу сестру – Аллу Анатоліївну, яка постійно була поряд. На сьогоднішній день почуваю себе добре. Від щирого серця висловлюю всім працівникам Лікарняної каси велику подяку. Зичу всім Вам міцного здоров’я, земного щастя та великих звершень у Вашій нелегкій, проте дуже благородній та відповідальній роботі.

З повагою, Сеньков Микола Пантелійович

Добавлено (16 Апрель 2013, 14:45:13)
---------------------------------------------
Вдячність та повага пацієнтів – це найвища оцінка і найдорожча нагорода з усіх відзнак
Найбільше відповідальності беруть на себе люди, які пов’язують своє життя із медичною галуззю, адже нема нічого дорожчого в світі, як здоров’я людини. Ні для кого не є секретом, що вдячність пацієнтів та висока оцінка послуг будь-якого медичного закладу є найкращим підтвердженням того, що медичний персонал рухається у правильному напрямку і змінює уявлення про те, якою повинна бути сучасна медична допомога. Один з найстаріших, найпотужніших, найвідоміших і найславетніших медичних закладів області – обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського постійно доводить, що якісна медична допомога дійсно існує. Лікувально-діагностичний процес в закладі організований таким чином, що жодному хворому не відмовляється в наданні медичної допомоги. В зв’язку з цим кількість пролікованих хворих щороку зростає. В обласній лікарні створені комфортні умови для перебування пацієнтів. Своєчасному наданню висококваліфікованої медичної допомоги, покращання якості життя хворих, сприяє тісна співпраця обласної клінічної лікарні з благодійною організацією «Лікарняна каса Житомирської області».

Добавлено (30 Апрель 2013, 09:52:14)
---------------------------------------------
Відбулося чергове засідання Правління «Лікарняної каси Житомирської області»

В наші дні дедалі більшу популярність набуває благодійність та благодійні організації. Проте не завжди можна дати оцінку тій чи іншій організації і з’ясувати, які з них реальні «кораблі надії», а які – «летючі голландці». Благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» з кожним днем завойовує все більшу і більшу популярність серед населення. З нею свої сподівання на відновлення і збереження здоров’я, якісне медичне обслуговування тепер пов’язує кожен шостий житель нашого краю. І це зовсім не дивно, адже ця благодійна організація турбується про кожного свого члена. Люди, які обрали Лікарняну касу, можуть бути впевненими, що отримають якісне і сучасне лікування і в той же час заощадять чималу суму грошей.

Двадцять третього квітня відбулося чергове засідання Правління «Лікарняної каси Житомирської області», на якому був заслуханий звіт ревізійної комісії та відбулося обговорення діяльності Лікарняної каси у першому кварталі 2013 року. Хочеться зауважити, що ревізійна комісія, яка перевіряла діяльність благодійної організації за 2012 рік не виявила жодних порушень. Голова ревізійної комісії, головний лікар Обласного медичного центру, заслужений лікар України Володимир Іванович Хренов наголосив, що такі результати ще один раз доводять, що працівники ЛК відповідально ставляться до своїх обов’язків і понад усе прагнуть до досконалості. Результати перевірки найближчим часом будуть опубліковані в газеті «Пульс» та на сайті Лікарняної каси.

На черговому засіданні правління розглядалося надання медичної допомоги у першому кварталі 2013 року; затвердження змін і доповнень до положення «Про порядок використання добровільних пожертвувань на медичне забезпечення членів БО «Лікарняна каса Житомирської області»; затвердження змін і доповнень до положення «Про відновлення в ЛК» (доповідач – завідувачка відділу аудиту якості ЛДП Раїса Володимирівна Артюх ), інформацію про прийняття та поновлення, виключення та вибуття громадян з благодійної організації надав заступник виконавчого директора Сергій Миколайович Грищук. Також Сергій Миколайович презентував результати анонімного опитування щодо діяльності Лікарняної каси серед жителів Житомирської області.

Під час своєї доповіді Раїса Володимирівна відзначила системне покращення загального стану медичного обслуговування членів лікарняної каси. В доповіді були наведені точні цифри, які прекрасно характеризують діяльність благодійної організації, яка сьогодні являє собою прообраз страхової медицини у нашій державі. Раїса Володимирівна наголосила, що в першому кварталі 2013 року проліковано 34 тисячі 885 громадян, (в 1 кварталі 2012 року – 30 тисяч 244 громадянина), а це на 15,3% більше. Виступаюча надала такі дані по основних видах лікування:

1) стаціонарне лікування :

- медична допомога надавалася в 16 352 випадках, середні витрати на один випадок лікування – 313,97 гривень проти 287,48 гривень в 2012 році,

Отримали лікування на суму:

від 500 до 1 тис. – 2 576 осіб

від 1 до 3 тис грн. – 984 особи

від 3 до 5 тис. – 69 осіб

від 5 до 10 тис. – 13 осіб

від 10 до 30 тис. – 9 осіб

2) Амбулаторно-поліклінічне лікування: медична допомога надавалася в 18 533 випадках, витрачено 1 944 404,46 гривень. Хочеться зауважити, що за цими цифрами стоїть величезна кількість людей, яким повернуто здоров’я і працездатність, у яких відновлена віра у всеперемагаючу силу добра і людського співпереживання.

У своїй доповіді Раїса Володимирівна також зазначила, що визначними принципами при закупівлі медикаментів є якість, ціна і оперативність доставки. Тому, з впевненістю можна сказати, що члени ЛК завжди отримуватимуть найкраще медикаментозне забезпечення. Крім того, виступаюча нагадала, що Лікарняна каса з часу свого заснування опікується здоров’ям дітей-сиріт (зараз надається допомога 850 сиротам ), із них 68 проліковано на суму 5 661,04 гривень. За рахунок ЛК продовжується лікування інвалідів Великої Вітчизняної війни, проліковано 16 чоловік на суму 5 515,20 гривень.

На засіданні правління було зазначено, що з березня 2011 року введено в дію телефон «гаряча лінія» (55-49-50). Дзвінки носять консультативний характер, питання в основному стосуються проплати, заборгованості, як вступити, як оновитися в касі, сплати комісійних в банки. Кількість звернень збільшується, тому додали, як «гарячу лінію» і мобільний телефон «КиїВстар» – 067-411-30-93. Всі звернення розглядаються за участю лікарів-експертів ЛПЗ та приймаються відповідні рішення.

Заступник виконавчого директора Сергій Миколайович Грищук підбив підсумки анонімного опитування щодо діяльності Лікарняної каси серед жителів Житомирської області. Анкетування показало, що задоволені рівнем надання медичної допомоги у медичних закладах Житомирщини 41 % опитуваних та 33 % важко дати відповідь на це питання.

Опитувані визначили по 5-бальній шкалі повноту забезпечення медикаментами за рахунок Лікарняної каси на рівні 3,47 бала. На питання, чи вирішує ЛК питання діагностики та лікування, 18,7 % опитуваних погодилися, а 74,6 % виказали думку, що ЛК не повністю вирішує питання діагностики та лікування. Це пов’язано з купівлею ліків, які не входять у протоколи лікування, тому що мають недоведену ефективність (різні метаболічні препарати).

За результатами опитування, 74% членів ЛК будуть рекомендувати вступити до ЛК своїм родичам, близьким, знайомим.

Врахувавши побажання громадян, на правлінні було вирішено посилити інформування населення про діяльність Лікарняної каси в засобах масової інформації, так як виявилося, що люди прагнуть володіти більшою інформацією про цю благодійну організацію.

Членами Правління позитивно розглянуто 55 звернень громадян щодо відшкодування коштів, витрачених на лікування за межами області та надання матеріальної допомоги.

Хочеться звернути ВАШУ увагу, що щороку кількість членів організації поповнюється більше ніж на 12 тисяч осіб. Основна мета цієї благодійної організації — надати члену ЛК (де б він не перебував — у далекому поліському районі, у нашому обласному центрі чи інших містах країни) гарантовану можливість отримати високоякісну й доступну медичну допомогу. Кожен член лікарняної каси може на це розраховувати.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя VIPinkognito   
expertДата: Вт, 30.04.2013, 11:41:14 | Сообщение # 488
Генерал-майор
Сообщений: 318
Репутация: 13
Награды: 8

Украина, житомир
Да, заседание Правления состоялось. Новое, что ввели и теперь будет обеспечиваться за счет ЛК:
- набор одноразовый для обследования женщин и взятия цитологии;
- аппликатор для  забора материала на бакобследование;
- зонды все (желудочные, кишечные, урологические);
- вакутаймеры для взятия крови на коагулограмму;
- пропиленовую сетку для пластики грыжи.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя expert   
ЗлобныйДата: Пт, 24.05.2013, 16:05:17 | Сообщение # 489
Рядовой
Сообщений: 7
Репутация: 2
Награды: 2

Украина, Житомир
Не забувайте, що життя і здоров’я – найбільша людська цінність.
“Дорослі дуже люблять цифри”, – помітив якось Антуан де Сент-Екзюпері. І цифри статистики найбільш повно констатують ту чи іншу істину. В Україні створено більше 200 ЛК, які об’єднують близько одного мільйона громадян і діють в усіх областях. У своїй роботі ЛК використовують страхові технології, що значно знижує фінансові затрати населення під час звернення за медичною допомогою.

Однією з найпотужніших серед них є благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області», яка з кожним днем завойовує все більшу і більшу популярність серед населення. Це не дивно, адже ця благодійна організація турбується про власний імідж і своїх членів. На сьогодні в ЛК Житомирської області перебуває більше двохсот тисяч громадян. Всі ці люди мають впевненість у тому, що отримають якісне медичне обслуговування, а в наш час це дуже важливо. У 2012 році Житомирська Лікарняна каса надала благодійну допомогу у вигляді медикаментів та виробів медичного призначення на суму майже 30 млн гривень.

До ЛК звернулася Надія Василівна Солом’яна, жителька с.Ягнятин Ружинського р-ну. «Я вже близько шести років є членом благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». Я маю складне захворювання – цукровий діабет, важка форма. Як ви розумієте, це постійні витрати, до того ж – значні. Так склалося, що з 22 квітня по 03 травня я проходила лікування в Ружинській лікарні. Лікарняна каса забезпечила мене усіма необхідними медикаментами, лікарі надали кваліфіковану допомогу. Та найголовніше те, що я відчула турботу, що, на жаль, в наші часи є справжньою рідкістю. Я вдячна вам, мої дорогі, за все, що ви зробили для мене, за вашу доброту, чуйність до чужого болю, бажання та вміння допомогти. Тож не забувайте, що життя і здоров’я – найбільша людська цінність. Оберігати і захищати їх покликана Лікарняна каса. Я рекомендую потурбуватися про своє здоров’я , подумати про завтрашній день і приєднуватися до ЛК, адже громадяни, які перебувають в організації, не мають обмежень щодо витрат на лікування та кількості звернень за медичною допомогою (в межах регламентуючих Положень)”.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Злобный   
expertДата: Вт, 11.06.2013, 09:49:56 | Сообщение # 490
Генерал-майор
Сообщений: 318
Репутация: 13
Награды: 8

Украина, житомир
По решению Правления ЛК закуплен современный литотриптор  фирмы Дорнье, который вчера доставлен в поликлинику областной больницы, где будет установлен. Для членов ЛК литотрипсия теперь будет полностью за счет ЛК. Раньше члены ЛК платили за литотрипсию в ЦМЛ№1, как и все 2500 грн. и им ЛК возвращала 1500 грн. в год, в Пан ликаре Бердичева было еще дороже и ЛК тоже компенсировала 1500 грн. в год. Теперь будет для членов ЛК удобней и без затрат.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя expert   
VIPinkognitoДата: Ср, 12.06.2013, 13:01:56 | Сообщение # 491
Сержант
Сообщений: 25
Репутация: 8
Награды: 1

Украина, Житомир
Лікарняна каса дала юнаку другий шанс
Скільки прикладів прояву милосердя до оточуючих знаєте саме Ви? Чи, можливо, Ви самі нерідко співчуваєте , допомагаєте тим, хто цього потребує в скрутну годину? Як на мене, то поняття «милосердя» більшість людей сприймає як своєрідну данину моді. І всі ми прекрасно розуміємо, що як вчинити у той чи іншій ситуації – право вибору кожного…Звідки ж береться милосердя? Його не купують, не продають у “секонд хендах” як зношену річ, не беруть на прокат, ним просто володіють. До того ж, дуже важливо вміти правильно користуватися цим божим даром. Та на жаль, дуже часто люди приховують свої корисливі наміри за модним нині милосердям. Чомусь не хочеться говорити про злободенні жахи нашого життя. Я приєднаюся до тої громади, яка намагається звертати увагу лише на промінчики сонця, які не дивлячись ні на що, так і прориваються крізь ґрати несправедливого світу.
Мені хочеться розказати історію Руслана Юрійовича Васіна, 1994 року народження. 26 квітня хлопця у надзвичайно важкому стані доставили в відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні імені О.Ф.Гербачевського. Руслану терміново треба було робити операцію. Гнійне запалення (флегмона) шиї ускладнилося медіастинітом - гній спустився в грудну клітину, де знаходяться життєво важливі органи. Крім того, виник перикардит - накопичилась запальна рідина в серцевій «сорочці» із загрозою зупинки серця. Всі ми прекрасно розуміємо, що саме перебування в медичному закладі - це завжди шалені витрати, не говорячи вже про операцію. Для лікування розповсюдженого гнійного процесу необхідні були дороговартісні антибіотики. Виявилося, що родина Васіних знаходиться у надзвичайно скрутному матеріальному становищі і нічим не може допомогти Руслану. Лікарі прекрасно розуміли, що кожна втрачена хвилина можне коштувати Руслану життя. Завідуючий відділенням торакальної хірургії Тадеуш Вітольдович Муравйов розказав, що в той момент колектив медичних працівників, адміністрація обласної лікарні вирішили не залишати родину Васіних сам на сам зі своєю бідою і звернулися по допомогу до благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». «Ми вже близько десяти років співпрацюємо з цією організацію, тисячі вдячних пацієнтів говорять більше за будь-які рекламні акції. При лікуванні члени Лікарняної каси отримують необхідні ліки і заощаджують чималі суми грошей. Я знаю, що в цій організації ніколи не відвернуться від людини і зроблять усе можливе аби допомогти тим, хто дійсно цього потребує. Тому ми звернулися по допомогу до правління Лікарняної каси. Як ми і сподівалися, Руслану виділили сучасних антибіотиків на 5 тисяч гривень, хоча ні він, ні його родина не були членами цієї організації. Завдяки професіоналізму і швидкому реагуванню нашого колективу та Лікарняної каси хлопець отримав другий шанс. Що може бути важливішим за врятоване життя молодої людини? Риторичне запитання, проте воно надзвичайно важливе у контексті сьогодення і ,звісно, нашої медицини».
Зараз Руслан знаходиться у відділенні торакальної хірургії, почуває себе добре, але говорити йому поки що дуже важко. Хлопець не може знайти слів, щоб висловити вдячність людям, які врятували йому життя. «Я дякую богу за те, що потрапив до рук таких спеціалістів як Володимир Васильович Артюх (лікар-торакальний хірург), Анатолій Вікторович Жданюк (лікар-анастезіолог). Низький уклін завідуючому теракального відділення Тадеушу Вітольдовичу Муравйову. Весь колектив торакального відділення та відділення інтенсивної терапії боровся за моє життя, тому дай бог усім ВАМ здоров’я та земного щастя. А благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» процвітання на багато років, я впевнений, що ваше добро повернеться до вас сторицею».
30.05.2013 року хлопця виписали з відділення торакальної хірургії. Якби не допомога «Лікарняної каси», то фінал цієї історії був би зовсім іншим.
Як бачите, світ не без добрих людей, треба вірити в себе, робити те, що шепоче нам наше серце і тоді ми будемо найкращими і разом з тим зробимо світ кращим. Тож крокуймо разом у світле майбутнє з Лікарняною касою, яка дійсно турбується про кожного свого члена. Ми рекомендуємо ВАМ ЛК тому, що ця організація дає людям впевненість у завтрашньому дні, захищає сімейні бюджети, забезпечує якісним лікуванням. Ми закликаємо вас бути мудрими!

Добавлено (12 Июнь 2013, 13:01:56)
---------------------------------------------
Підведення підсумків конкурсу на визначення кращих лікарів, які надають медичну допомогу членам ЛК
Виконавчий директор В.С. Мишківський повідомив про підведення підсумків конкурсу на визначення кращих лікарів, які надають медичну допомогу членам ЛК. В конкурсі прийняли участь 2265 лікарів області, які за період з 01.05.2012 по 30.04.2013 року пролікували в умовах цілодобового, денного, домашнього стаціонару та амбулаторно 136 тисяч членів ЛК на загальну суму 25 млн 557 тис. грн.

Серед них умовам конкурсу (кількість пролікованих понад 100 громадян та рівень дотримання протоколів понад 95%) відповідали 177 лікарів.

З них 24 лікарі були відзначені у цьому конкурсі почесною грамотою у попередні три роки.

Згідно положення про визначення кращого лікаря В.С. Мишківський запропонував нагородити дипломом та грошовою премією в розмірі 1000 грн. відповідно до «Положення про диплом» 5 лікарів:

ІЛЬНІЦЬКА ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА лікар-невролог ЦМЛ №1 м.Житомира

ОПРЕЛЯНСЬКА АЛЬОНА ЛЕОНІДІВНА лікар-терапевт ЦМЛ №1 м.Житомира

КУЛЬШАН ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ лікар-невролог Бердичівської ЦРЛ

Климчук КАТЕРИНА ІВАНІВНА лікар-педіатр Лугинської ЦРЛ

Пудрівський Едуард Амвросович завідувач денним стаціонаром Бердичівської ЦМЛ

Почесною грамотою та грошовою премією в розмірі 300 грн. відповідно до «Положення про грамоту» – 15 лікарів:

МАДЗІГОН НАТАЛІЯ ВАСИЛІВНА завідуюча відділенням новонароджених Житомирського обласного перинатального центру

КОБИЛІНСЬКА ТАМАРА МИКОЛАЇВНА лікар-терапевт ЦМЛ №1 м.Житомира

НІКОЛАЄНКО ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА завідуюча терапевтичним відділенням поліклініки Коростенської ЦМЛ

ПУГАЙЧУК ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА завідуюча амбулаторією сімейної медицини м.Овруч

ЯРОШЕНКО ЛЮДМИЛА ПЕТРІВНА лікар-невролог Бердичівської ЦМЛ

ГОЛІШЕВСЬКИЙ МИКОЛА АНАТОЛІЙОВИЧ лікар-невролог Брусилівської ЦРЛ

ЧУЛІЙ МАКСИМ МИХАЙЛОВИЧ лікар-уролог Романівської ЦРЛ

ГЕОРГІЦА МИКОЛА ГРИГОРОВИЧ лікар-невролог Андрушівської ЦРЛ

МЕДВЕДЄВ ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ лікар-ревматолог обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського

ЯЦЕТА ЛІДІЯ ОЛЕКСІЇВНА лікар-терапевт Бердичівської ЦРЛ

РОЗБИЦЬКА МАРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА лікар-невролог Володарсько-Волинської ЦРЛ

БОНДАР МИКОЛА ВІКТОРОВИЧ лікар-невролог Чуднівської ЦРЛ

ВЛАСЮК Надія Анатоліївна. завідуюча неврологічним відділенням Бердичівської ЦМЛ

КОЧУРА СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ завідуючий відділенням невідкладної допомоги ЦМЛ №1 м.Житомира

РАЦЮК АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ – лікар-травматолог Романівської ЦРЛ

Offline (Украина)  
  Блог пользователя VIPinkognito   
expertДата: Пт, 14.06.2013, 13:32:53 | Сообщение # 492
Генерал-майор
Сообщений: 318
Репутация: 13
Награды: 8

Украина, житомир
Всех медиков поздравляем с наступающим проф. праздником!
Успехов в работе, всех благ, проф. роста!!!
Offline (Украина)  
  Блог пользователя expert   
VIPinkognitoДата: Чт, 18.07.2013, 13:32:23 | Сообщение # 493
Сержант
Сообщений: 25
Репутация: 8
Награды: 1

Украина, Житомир
Ви ніколи не задумувалися над тим, що слова мають магічну силу, а наші думки взагалі впливають на життя. Науковці часто звертають нашу увагу на те, що негативні очікування від майбутнього заважають радіти життю, а те, що ми забуваємо висловлювати свої емоції, дякувати людям за подаровані радісні хвилини, за допомогу, співчуття – теж впливає на нас . Вже доведено, що люди, які радіють кожній хвилині, позитивно налаштовують себе на кожен день – менше хворіють, ендорфіни роблять свою справу. Як же можна себе налаштувати на позитив, коли стільки всього «темного» та проблемного навколо НАС? Хто шукає, той знаходить. Завжди можна знайти ТЕ, що буде вас налаштовувати на оптимістичний лад і настрій. А розпочати можна з простих кроків:
1. Не забувайте дякувати за найменші цінності і вияви уваги від інших людей та навколишнього світу, які ви маєте.
2. Не забувайте дякувати собі і хвалити себе за те, що ви робите для світу та інших людей.
3. Помічайте все чудове навколо вас і радійте тому, що ви можете бачити це. Не варто псувати сьогодення хвилюваннями та тривогами про завтрашнє чи далеке майбутнє. Ліпше не просто перейматися, а робити щось для того, аби змінити майбутнє.
А тепер щодо подяк і впевненості у завтрашньому дні . В нашій області вже багато років працює благодійна організація «Лікарняна каса» Житомирської області. Мало хто знає, що Лікарняна каса – праобраз страхової медицини. Ця організація у сотні разів збільшує наші можливості в подоланні хвороб, отриманні якісного і сучасного лікування, а це надзвичайно важливо, зважаючи на цінову ситуацію щодо медикаментів у нашій країні. В наших соціальних умовах ЛК дає людям впевненість у завтрашньому дні, захищає сімейні бюджети, забезпечує якісним лікуванням. Якщо ви член Лікарняної каси, то ви не будете хвилюватися, коли до вас «завітає» підступна хвороба. А впевненість – це ще одна складова гарного настрою та життєвого стимулу.
Днями ми поспілкувалися з жителькою смт Червоноармійська. Олена Петрівна Шульгіна з цією організацією з самого початку. Скажемо більше, її донька, побачивши, якою дієвою може бути допомога ЛК, також долучилася до лав членів ЛК.
«Я не уявляю, щоб робила без допомоги ЛК. Вони забезпечують ліками, турбуються, лікарі-експерти надають консультації по всіх питаннях. Гастрити, тонзиліти, проблеми зі спиною, це далеко не повний перелік наших проблем. А Лікарняна каса завжди поруч, не зважаючи ні на що. Маю надію, що з кожним днем кількість ваших членів буде збільшуватися, адже бути з вами не тільки престижно, а й життєво необхідно. Хочу висловити особливу подяку лікарю-експерту ЛК в Червоноармійському районі Надії Віталіївні Вітківській, її поради і консультації – професійні і надійні, без них – нікуди . А фахівець з інформаційних та аналітичних питань Зоя Леонідівна Огороднік, яка зустрічає усіх своєю чарівною посмішкою, взагалі золота людина. Я знаю, що усі працівники ЛК просто хороші люди, а це найголовніше, до того ж – справні професіонали, які знають, що і як треба робити. Долучайтеся до лав цієї благодійної організації, і ви завжди отримаєте професійну пораду та кваліфіковану допомогу. Дякую вам за те, що ви завжди поруч і нас вас можна покластися!»

Добавлено (18 Июль 2013, 13:32:23)
---------------------------------------------

Цитата (Interwave)
Близкие к Леакрняной кассе люди ,расказывали какой там бардак Лечат депутатов и их родню за счет кассы бесплатно,а вы дурачки скидывайтесь дальше. Теперь,отношусь негативно  И насколько здесь прочитала отзывы,я так понимаю здесь проплаченные ЛЕКАРНЯННОЙ КАССОЙ ЛЮДИШКИ,например под ник Grekzh
,которые еще раз доказывают,что в ближайшем будущем ЛК ликвидируют

Да что вы говорите, ликвидируют...Точно, с дня на день...Только количество членов кассы с каждым днём увеличивается, уже более 200 000 ... И вы действительно считаете, что для позитивных комментов нужны проплаты? Ваш жизненный настрой меня пугает, я сам член ЛК, знаю, что и как...А всё что вы говорите, просто похоже на желчный комментарий, чтоб обратили внимание...
Offline (Украина)  
  Блог пользователя VIPinkognito   
TrenerVFДата: Пн, 22.07.2013, 12:10:58 | Сообщение # 494
Цитата (VIPinkognito)
Да что вы говорите, ликвидируют...Точно, с дня на день...Только количество членов кассы с каждым днём увеличивается, уже более 200 000 ... И вы действительно считаете, что для позитивных комментов нужны проплаты? Ваш жизненный настрой меня пугает, я сам член ЛК, знаю, что и как...А всё что вы говорите, просто похоже на желчный комментарий, чтоб обратили внимание...


Согласен, я сам член ЛК и не понаслышке знаю, что они оказывают реальную помощь.. Так что, не стоит поливать грязью за просто так
(Украина)  
  Блог пользователя TrenerVF   
VIPinkognitoДата: Пн, 22.07.2013, 12:15:36 | Сообщение # 495
Сержант
Сообщений: 25
Репутация: 8
Награды: 1

Украина, Житомир
TrenerVF, просто варто почитати подяки на офіційному сайті... Члени ЛК прагнуть висловлювати вдячність, а це означає, що ця організація надає реальну допомогу та підтримку своїм членам.

Нехай і надалі працює ця організація на благо людей


Прикро про це говорити, але Україна має найвищі в Європі темпи скорочення кількості населення. Середня тривалість життя в Україні набагато нижча, ніж у решті країн Європи, значна частина чоловіків не доживає до пенсійного віку. Половина дорослого населення України страждає від одного або декількох хронічних захворювань. Куди оком не кинь – усюди проблеми. Кожен третій в нашій країні говорить про реформування галузі охорони здоров’я, та балачок багато і рухаємося ми маленькими кроками. Корупція в галузі існує, лікування «грабує» гаманці, та ми все одно маємо надію на світле майбутнє. Кому ж вірити і в якому напрямку рухатися? Вихід завжди є.

На Житомирщині вже 13 років діє благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області». Турбота про кожного члена організації тут на першому місці. Днями до офісу «Лікарняної каси Житомирської області» звернувся Євген Олексійович Гнатюк. Чоловік на сьогоднішній день ще не приєднався до лав Лікарняної каси, проте збирається це зробити найближчим часом, адже він переконався, що «співпрацювати» з ЛК – вигідно. Дружина пана Євгена Марія Пилипівна вже 7 років перебуває в ЛК. Так склалися обставини, що здоров’я жінки вирішило випробувати пані Марію. Тривалі обстеження в м.Житомирі, Києві… Жінка потрапила до клініки Амосова. Десять днів стаціонару, начебто все було добре, та раптово лікарі повідомили, що жінку терміново треба прооперувати, операцію призначили на цей же день. Євген Олексійович, розказує, що ситуація була надзвичайно складною. «Це все сталося так раптово, наче грім серед ясного неба…Я не знав, що робити, до кого звертатися. Коронарне шунтування – це складна процедура, до того ж витратна. Я згадав, що перед поїздкою за рекомендацією лікарів, звертався до лікарів-експертів Лікарняної каси, які повідомили, що в разі потреби мою дружину забезпечать необхідними ліками і в лікувальних закладах м.Києва. На той момент я не дуже в це вірив. Але коли я зателефонував до лікаря-експерта Наталії Миколаївни, вона мене заспокоїла, і ви не повірите, вже за три години у мене були препарати на суму майже дві тисячі грн. За словами Наталії Миколаївни, завдяки тому, що «Лікарняна каса Житомирської області» є членом Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників лікарняних кас України», всі громадяни-члени ЛК при потребі можуть отримати медичний супровід в більшості регіонів держави.

Наразі дружина почуває себе добре, триває період реабілітації. Наша родина вдячна Лікарняній касі за те, що вони надають реальну допомогу, до того ж оперативно. Нехай і надалі працює ця організація на благо людей, адже їх допомога так необхідна в ці тяжкі часи».
Offline (Украина)  
  Блог пользователя VIPinkognito   
толян11Дата: Пн, 22.07.2013, 13:35:55 | Сообщение # 496
Генерал-лейтенант
Сообщений: 585
Репутация: 381
Награды: 36

Украина, житомир
VIPinkognito, лижеш красиво.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя толян11   
VIPinkognitoДата: Вт, 23.07.2013, 12:11:55 | Сообщение # 497
Сержант
Сообщений: 25
Репутация: 8
Награды: 1

Украина, Житомир
Цитата (толян11)
VIPinkognito, лижеш красиво.

Дякую за те, що оцінили
Вашу думку я чітко зрозумів. Найголовніше, що вам не вплинути на мою думку, адже я знаю те, про що говорю.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя VIPinkognito   
толян11Дата: Ср, 24.07.2013, 20:05:19 | Сообщение # 498
Генерал-лейтенант
Сообщений: 585
Репутация: 381
Награды: 36

Украина, житомир
VIPinkognito, я тоже знаю,10 лет уже в этой лохороняной кассе)))
Offline (Украина)  
  Блог пользователя толян11   
Tolikts1Дата: Ср, 24.07.2013, 23:07:29 | Сообщение # 499
Генерал-полковник
Сообщений: 1351
Репутация: 356
Награды: 70

Украина, Житомир
Цитата (толян11)
10 лет уже в этой лохороняной кассе
если это лохотрон, то чего ты там стоишь 10 лет, это первый вопрос.
если ты думаешь что врачи в поликлинике будут тебе выписывать все по ЛК, то ты ошибаешься - все что ты купишь по их рецепту за деньги - это их интерес, их деньги. С ЛК они дулю на палочке возьмут - Это второе.
Если ты попадаешь в больницу, или вызываешь скорую помощь, то по предьявлению Билета они выдают все лекарства по твоим болезням. а протокол лечения и список лекарств по протоколу согласован с ЛК, и все препараты в больницах выдаются по ЛК. Но попадать в больницу я никому не желаю, это третье.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Tolikts1   
VIPinkognitoДата: Пн, 29.07.2013, 13:09:31 | Сообщение # 500
Сержант
Сообщений: 25
Репутация: 8
Награды: 1

Украина, Житомир
Цитата (толян11)
VIPinkognito, я тоже знаю,10 лет уже в этой лохороняной кассе)))

Та що ви кажете! ! 10 років мук?І все ніяк не вийдете? Нещасна ви людина...А я 10 і щасливий, і довіряю цим людям і організації вцілому, так що...говорили-балакали, сіли та й заплакали, так ото і ви...
Offline (Украина)  
  Блог пользователя VIPinkognito   
Форум Житомира » город Житомир » Житомир, новости » Як ви оцінюєте роботу Лікарняної каси в Житомирі?
Поиск: