Журнал Житомира
Новости сегодня: Четверг, 18.01.2018    08:04:17
Страница 11 из 11«1291011
Модератор форума: Admin, Sandra 
Форум Житомира » город Житомир » Досуг и отдых в Житомире » Я люблю кофе! (Где, как и все связанное с настоящим кофе...)
Я люблю кофе!
KarabДата: Четверг, 14.12.2017, 15:06:53 | Сообщение # 251
Генерал-полковник
Сообщений: 1474
Репутация: 392
Награды: 49

Украина, Житомир
Цитата Vanda ()
Де можна купити 100% оригінальну Лаваццу? Хочу спробувати, а скрізь підробка
Магазин "Вопак", що біля автовокзалу на Київській. По ліву сторону є червона арка "Глобал, ринок автозапчастин". Заходите в арку і відразу повертєте ліворуч. Потрапляєте на невеликий гаражний кооператив. Заходите в перші з краю двері. Там продають різні продовольці товари з Європи. Там же є італійська кава Лавацца, молота і в зернах. Ніби оригінальна. Принаймні по смаку нічим не відрізняється від італійської. Купую там каву на пртязі року.
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Karab   
VandaДата: Суббота, 16.12.2017, 12:01:52 | Сообщение # 252
Генерал-полковник
Сообщений: 1933
Репутация: 1057
Награды: 134

Украина, Житомир
Дякую, подивлюся))
А от цікаво, форумчани, а в який спосіб ви готуєте свою улюблену каву?
І якому виду напою віддаєте перевагу (лате, капучіно, еспресо, рістрето, американо, макіато, лунго і що там ще вже не памятаю.. )


Сообщение отредактировал Vanda - Суббота, 16.12.2017, 12:07:31
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
ReforДата: Суббота, 16.12.2017, 20:14:37 | Сообщение # 253
Рядовой
Сообщений: 16
Репутация: 0
Награды: 0

Украина, Житомир
я делаю кофе с перцем, совсем немножечко смеси перцев и вкус необычайный получается
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Refor   
VandaДата: Суббота, 16.12.2017, 21:10:27 | Сообщение # 254
Генерал-полковник
Сообщений: 1933
Репутация: 1057
Награды: 134

Украина, Житомир
Цитата Refor ()
я делаю кофе с перцем
Значить ви фанат перцю, але я перець не люблю. Навіть масала чай роблю без перця всупереч оригінальному рецепту, заміняю іншими спеціями.
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
MasterXДата: Воскресенье, 17.12.2017, 00:46:39 | Сообщение # 255
Генералиссимус
Сообщений: 4597
Репутация: 2428
Награды: 37

Украина, Житомир
Цитата Vanda ()
А от цікаво, форумчани, а в який спосіб ви готуєте свою улюблену каву?

Я рідко п'ю каву і не люблю дуже міцну. Зазвичай це розбавлене еспрессо (можна сказати - американо). Але полюбляю з молоком. Тому буває лате чи капучіно.
В останній час почав експерементувати з морозивом на вершковій основі (вершкове, пломбір і т.п.).
Звичайне гляссе щось не дуже подобається, тому заливаю чашку з морозивом, що розтало, кавою з водою (тоб-то еспрессо). Такий собі напій виходить. Щось середнє між лате і гляссе. Іноді какао добавляю.
Можна експерементувати з різними смаками морозива і кави. Коли в морозиві є згущене молоко виходить дуже цікава пінка. smile


Сообщение отредактировал MasterX - Воскресенье, 17.12.2017, 00:47:20
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
VandaДата: Воскресенье, 17.12.2017, 13:23:19 | Сообщение # 256
Генерал-полковник
Сообщений: 1933
Репутация: 1057
Награды: 134

Украина, Житомир
Цитата MasterX ()
Звичайне гляссе щось не дуже подобається, тому заливаю чашку з морозивом, що розтало, кавою з водою (тоб-то еспрессо). Такий собі напій виходить. Щось середнє між лате і гляссе.
От! А про гляссе я взагалі  забула, дякую! Хоча колись любила дуже, готувалося воно просто - в каву пачку пломбіру і смакота)))

А хто як готує найчастіше каву, мені цікаво:
- кавомашина (дома чи п'єте каву за межами),
- турка, френч-пресс, гейзерка,
- звичайне запарювання?


Сообщение отредактировал Vanda - Воскресенье, 17.12.2017, 13:23:37
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
MasterXДата: Воскресенье, 17.12.2017, 14:11:54 | Сообщение # 257
Генералиссимус
Сообщений: 4597
Репутация: 2428
Награды: 37

Украина, Житомир
Vanda, Та по ходу не тільки прогляссе. Є ж багато популярних варіацій крім води молока і морозива.

Часто використовують вершки (звичайні та вспінені), шоколад (чорний та білий). Навідь віски в ірландській каві є. А граючись з пропорціями і трьома, чотирма комонентами, можно отримати дуже багато варіацій.

Тут кому що до смаку.

Потприготкванню не заморочуюсь. На роботі є кавомашина... Так як я рідко п'ю, то мене влаштовує.
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
VandaДата: Понедельник, 18.12.2017, 00:48:10 | Сообщение # 258
Генерал-полковник
Сообщений: 1933
Репутация: 1057
Награды: 134

Украина, Житомир
MasterX
та я знаю всі ці приколи з інгридієнтами, просто гляссе - це літній варіант і я про нього якось зараз забула))
Зараз більше імбир, кардамон, кориця, той же коньяк в каві (хоч шкідливо, але смачно і зігрівально) актуальніші.
Або ж суміш чаю та кави, теж прикольна штука.
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
Stepan88Дата: Вторник, 26.12.2017, 17:20:15 | Сообщение # 259
Рядовой
Сообщений: 18
Репутация: 0
Награды: 0

Украина, Рваниці
Цитата Vanda ()
А хто як готує найчастіше каву, мені цікаво:- кавомашина (дома чи п'єте каву за межами),
- турка, френч-пресс, гейзерка,
- звичайне запарювання?
Турка, а когда лень, то просто растворимый пью. да, я быдло без вкуса.

Добавлено (26.12.2017, 17:20:15)
---------------------------------------------
Vanda, попробуйте еще добавить в кофе смесь гвоздики и корицы. ароматно получается.

Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Stepan88   
VandaДата: Пятница, 29.12.2017, 16:59:21 | Сообщение # 260
Генерал-полковник
Сообщений: 1933
Репутация: 1057
Награды: 134

Украина, Житомир
Цитата Stepan88 ()
в кофе смесь гвоздики и корицы
Цікаво, попробую)

Добавлено (29.12.2017, 16:59:21)
---------------------------------------------
Дійсно, смакує дуже добре, гвоздика і кориця гарно доповнюють одна одну))

Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
StoicsДата: Понедельник, 15.01.2018, 10:16:21 | Сообщение # 261
Сержант
Сообщений: 25
Репутация: -117
Награды: 4

Украина, Житомир
для любителей кофе инфа. вчера в Дасторе на углу Победі\Домбровского был кофе "Джемини" по абсурдной цене меньше 50грн за 250 гр. купил себе сколько смог..))) походу, у них какая-то суперскидка на него.
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Stoics   
Йо-хо-хоДата: Понедельник, 15.01.2018, 14:24:56 | Сообщение # 262
Рядовой
Сообщений: 17
Репутация: 0
Награды: 0

Украина, Житомир
Цитата Stoics ()
для любителей кофе инфа. вчера в Дасторе на углу Победі\Домбровского был кофе "Джемини" по абсурдной цене меньше 50грн за 250 гр. купил себе сколько смог..))) походу, у них какая-то суперскидка на него.

уже пробовал? без подвохов кофе?
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Йо-хо-хо   
StoicsДата: Понедельник, 15.01.2018, 16:07:37 | Сообщение # 263
Сержант
Сообщений: 25
Репутация: -117
Награды: 4

Украина, Житомир
Цитата Йо-хо-хо ()
уже пробовал? без подвохов кофе?
угу. вчера вечером и сегодня утром. как для меня, джемини туркей - резковат, но я его с "Джемини Крема" (он у меня всегда есть, я его потом с чем-нибудь недорогим смешиваю)   один к одному бодяжу - бомба ! но, в любом случае, кофе такого уровня по такой цене - просто подарок..)))
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Stoics   
VandaДата: Вторник, 16.01.2018, 19:32:46 | Сообщение # 264
Генерал-полковник
Сообщений: 1933
Репутация: 1057
Награды: 134

Украина, Житомир
Цитата Stoics ()
был кофе "Джемини"
Цікаво, я саме шукаю якусь більш-менш смачну каву, на яку б перейти спробувати.
Зауважила, що чиста арабіка не подобається. Ніяка, якщо там немає робусти, не смакує, міцності немає, кислинка дуже відчувається, смак невиразний, не насичений.
Я знаю, що всі фанатіють від арабіки і довгий час тільки її й пила, поки не домішала в неї робусту.

Цитата Stoics ()
как для меня, джемини туркей - резковат
А як ви її готуєте?
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
Arina1985Дата: Среда, Вчера, 11:17:51 | Сообщение # 265
Генерал-лейтенант
Сообщений: 512
Репутация: 842
Награды: 49

Украина, Житомир
Если речь шла о Gemini Turkish в розово-красной упаковке, то эта акция уже не первый раз. Я на нее попадала осенью.
Оффлайн (Украина)  
  Блог пользователя Arina1985   
Форум Житомира » город Житомир » Досуг и отдых в Житомире » Я люблю кофе! (Где, как и все связанное с настоящим кофе...)
Страница 11 из 11«1291011
Поиск: