Живий Журнал
 

Комментарии пользователя predi на ЖЖ.инфо



Смотрите также: сообщения на форуме пользователя [predi]


Найдено комментариев: 2141
Показано комментариев: 1-30
Страницы: 1 2 3 ... 71 72 »

predi
2141 predi (predi)   • 08:48:20, 17.03.2022 [Материал]

Всіх кацапів необхідно заключить в резервацію и огородить стіною без змоги перебратись через неї. І ніяких контактів чи віз.Тоді вони знов перейдуть в безпечний печерний стан.
predi
2140 predi (predi)   • 08:42:20, 17.03.2022 [Материал]

Кривавий окрас суті поребриковських орків з часом не міняється.
Це природжені вбивці в котрих руки по лікті в крові на протязі всіх поколінь.
predi
2139 predi (predi)   • 08:37:40, 17.03.2022 [Материал]

Подонок!
predi
2138 predi (predi)   • 17:27:56, 01.03.2022 [Материал]

Майже Всі грізні кадировці не виконали завдання по знищенню українців, а самі залишились в нашій землі удобрювати поля.
Залишки цих "вояків" обісрались і панічно накивали п'ятами залишивши своїх дебільних кацапських шефів сам на сам.
А ще один міф про те що кацапи грізні вояки розвіяний ще в другу світову де вони здавались ворогу цілими арміями. Вони не вояки, вони тупі орки котрі не знають і не розуміють куди йдуть і за що воюють.І українська Армія також це довела успішно воюючи з переважаючою більшістю цих мавп з гранатою. Але це не заважає їм крити ракетами жилі масиви в Харкові і інших містах знищуючи житловий сектор і населення. Цинічні фашисти 2021 року в дії. Рузький мір в своїй красі . Дебіли б..дь.
predi
2137 predi (predi)   • 13:46:11, 01.03.2022 [Материал]

Мабуть кожен із житомирян тепер зрозумів з яким лихом ми зустрілися і чому на сторінках ЖЖ йшла така жорстка протидія проплаченим агентам "русського міру" задача котрих була знищити Україну як державу і українців як народ. І цей ресурс був їх платформою для здобуття цієї цілі.
Ми ще не вистояли і йде запекла боротьба з терористом котрий значно переважає нас, від котрого вся Европа дрижить від страху. Ці злочинні орки вчора і сьогодні криють градама і балістичними ракетами жилі квартали мирних жителів як в Харкові, так і в інших містах. Але це вже агонія.
Українська Армія вистояла і несе значні втрати деморалізованим оркам котрі здаються підрозділами, як і в часи 2-гої Світової про що ми, українці" попереджували що так буде і тепер.
Це була прелюдія і наше бачення ситуації.
А тепер, на часі, слухаемо тих проплачених ублюдків хто звав сюди російський фашизм в лиці "руського мира" і котрі хоробро підтвердять все те, що вони писали до цього:
Поки що пропоную декільком субьектам руського міра висловитись:

Перше слово Пассионару, російському фашисту котрий прямо вирішив "перепоказать" а це лише один варіант- відкрити військові дії і щоб Україна була знищена як держава і цей агент ФСБ точно володів достовірною інформацією бо все сталося як він сказав.
Друге слово telefon- ярому українофобу і руському нацисту котрий отримуючи ФСБ шні гроші на крові змився в цивілізовану країну, а не в кацапію. Рідкий аморальний урод.
Трете слово Хатабу - Теж проплачений урод руського міра котрий під різними ніками тепер і тут.
Четверто слово-Ланселотний телепень. Ти вже всі свої статки перевів для підтримки "руського міра " косноязичних? Зрозуміло що до цих пір ти активно проводив українофобську компанію під різними ніками.
ТОЖ ПИТАННЯ ДО ВСІХ ОДНЕ.
ЧОМУ ВИ ЗАТКНУЛИСЬ, ЗАСУНУЛИ ЯЗИКИ В ЖОПУ І МОВЧИТЕ?
Чекаєм на ваші особисті дії котрі обіцяли.
predi
2136 predi (predi)   • 21:10:54, 22.02.2022 [Материал]

Тоді читай путінська дура заголовок і тему дискусії, пиши по суті і "Тему не переводи."
predi
2135 predi (predi)   • 21:00:52, 22.02.2022 [Материал]

А ти швабра путінська вже працюєш наложницьою в окопах лугандонії шо переживаєш за мене?
Тяжко бути проституткою вбивці?
predi
2134 predi (predi)   • 20:19:01, 22.02.2022 [Материал]

Було б справедливо сказати цьому вбивці і слузі нечистивого в котрого руки і вся морда в чужій крові -іди ти на..уй дебіл карликовий. Ти ізгой цивілізованого суспільства котрого вже ненавидять всі народи і недалекий той час коли тобі обломають зуби і ти вмиєшся своєю кров'ю.
predi
2133 predi (predi)   • 11:44:33, 22.02.2022 [Материал]

Якщо пише такі слова кацапський індивідуум то потрібно ставити питання вже не про освіту, а про стан голови поребриковського дурня в котрої геть чисто випарилась сіра маса з заміною на сточні брудні фекалії.
Самодостатня країна?
А чому сьогодні обвалились ринки і впав рубль?
Чому з 2014 року кацапія не розвивається, а поступово сповзає в яму зі сталим падінням рівня життя?
Чому в Україні вже вищий рівень зарплат ніж в орків?
Далі перераховувать?
А якщо ще введуть додаткові санкції то тоді точно цього безумця винесуть з кремля на вилах. І більш за все це зробить найближче оточення котре він підставляє і котрі виконують роль дурників і клоунів в його гаремі.
Кірдик кацапії наближається.
predi
2132 predi (predi)   • 11:27:20, 22.02.2022 [Материал]

Кацапка ватна!
По якому закону цей москвинський виживший з розуму ДЛБ зараз знаходиться на цій посаді коли ні конституція кацапії ні інші нормативні акти не дозволяють займани трон стада більше 2-х каденцій?
По якому закону він взяв в заручники всі цивілізовані країни і шантажує їх війною?
Можеш відповісти на це повія путінського гарема?
predi
2131 predi (predi)   • 22:26:51, 21.02.2022 [Материал]

Новина для кацапських дурнів, а нам і так було давно ясно що ніяких ДНР-ЛНР нема, а є регулярні війська котрі контролюють як територію так і місцевих самозваних орків у владі.
А офіційне визнання цієї окупованої території для нас має більші плюси ніж мінуси.
Кацапи таким чином вийшли з мінського договору і офіційно визнали що окупували цю територію, а це неодмінно повинно привести до посилення санкцій. Головне що нам не втюрили ці території на умовах орків, бо тоді ми знов підпали б під повний контроль московії.
Тепер потрібно поступить як з Кримом.
Відключити світло, газ і воду і нехай окупант забезпечує всім необхідним ці регіони несучи при цьому чималі збитки.
predi
2130 predi (predi)   • 10:30:47, 21.02.2022 [Материал]

А шо з мене поганий патріот? Блін. Мої недопрацювання, мабуть мало гасив путінську шоблу.
А ось в тебе косноязичний все виходить добре. І гадиш Україні справно і гонорари за це отримуєш величезні. Але підготуйся до вторгнення. Не забудь на задниці наколоть двуголову дохлу імперську курку і як тільки побачиш стадо путінських баранів скидай штани і показуй шо ти свій, обов'язково стоячи в позі підара. Путін це любить і зразу зайдеш за свого, а то можуть пристрелить. Хотя пристрелять і так, але згодом. Якщо зразу використають то не чини опір, а восхваляй головного барана то отримаєш і хорошу посаду ката українців типу гіві чи мотороли. Вони таким чином прийшли в свої катівні. Більш детально можеш проконсультуватись у муза, він вже весь в цьому образі.
predi
2129 predi (predi)   • 09:57:50, 21.02.2022 [Материал]

Ці кацапські терористи дійшли до того що вже зі своїх позицій гатять артами по окупованому Луганську. Їм не жаль ні мирних жителів, ні дітей, ні своїх косноязичних. Тварі однако!.
predi
2128 predi (predi)   • 09:52:52, 21.02.2022 [Материал]

Ти про фашистіка і себе?
То не переплутайте тільки країни. Вам в отстойну деградовану кацапію, а не в процвітаючу Европу!
Добре що фашистік і малан щезнуть з цього ресурсу. Хотя ці гниди можуть виплисти і з інших усюд, гроші на крові своє зроблять.
Ти тільки ланселот закрий щоб не було за що фінансувать терористів.
predi
2127 predi (predi)   • 09:51:05, 20.02.2022 [Материал]

Привіт ПУТІНСЬКИЙ СЦИКУН бздливий!
Щось довго тебе не було в ефірі. Невже так понесло від страху що всі ці дні відмивався. То як настрій на завтра? Чекаю на зустріч в прийомній о 9-00. Не сци тобі нічого не потрібно робить. Підтвердити тільки всі ті слова що писав, а те що ще одна стаття тебе чекає-зрадник України то це вже навіть не обговорюється бо очевидно.
По поводу шруфича. Погано. Погано що мало дали, могли і більше. Шруфича не побити це всерівно що косу не поклепати.
А хто кому більше дав видно по морді цього путінського вірного щеняти.
predi
2126 predi (predi)   • 19:51:56, 19.02.2022 [Материал]

https://www.youtube.com/shorts/OyVRRhqlL6A
predi
2125 predi (predi)   • 11:40:46, 19.02.2022 [Материал]

О кацапоман захищає свою вату, та чомусь геть безголово.
По перше. Якщо би подібний шруфич таке витворяв в кацапії то вже був би давно на державних харчах в полосатій робі і ні про які телеефіри не було б і мови.
По друге. Самозваний хенераль клоповнік з банди кацапів утрірує факти з відео. Шруфіча не били, а штовхнули. І якби він був адекватний то подав би в суд на Бутусова і того б покарали. Але він затіяв бійку за що і отримав по кацапській морді.
Але якщо брати до уваги що Бутусов виховував злочинця і українофоба то його слід нагородити.
А ось за брехню що "Порошенко добивал ногами" можеш вже ти ватний ідіоте стати відповідачем перед судом бо такого факту не було що підтверджується цим відео.
Якщо людину "добивали" то тоді повинен бути і добитий труп.де він провокатор -самозванець?
А те що житомирський ватний даун рветься до влади то це правда.
А мораль тут така.
Якби своєчасно всю цю кацапську нечисть відповідні органи ізолювали, то не булоб ні шуфричей ні фашистіків ні іванових провокативних ні термінаторів іпанутих і не було б кому пропагувати російський фашизм і дестабілізувати ситуацію.
Очищати Україну від фашистської москвинської орди-единий шлях до розбудови цивілізованого суспільства як у нас так і в інших країнах.
predi
2124 predi (predi)   • 21:42:40, 18.02.2022 [Материал]

Влаштували вибух авто і зняли все на відео через декілька хвилин щоб була картинка, включили сирени, посіяли паніку, організували "евакуацію" населення і заборонили виїзд чоловікам. Можуть і влаштувати масові страти людей від вибухів чи теракти. Це ретельно спланована провокація і слідучим кроком, повісять все на Україну.
predi
2123 predi (predi)   • 16:53:48, 18.02.2022 [Материал]

Це часом не в Гадзинці?
predi
2122 predi (predi)   • 16:50:14, 18.02.2022 [Материал]

Царство Небесне цим людям котрі ціною своїх життів відстояли Україну і її незалежність. Пам'ять про них збережеться в віках.
predi
2121 predi (predi)   • 16:43:40, 18.02.2022 [Материал]

А чого так сциш убогий що навіть штани в черговий раз спортив?
Ти ж такий "крутий" що нічого не боїшся?
Задача проста. Тобі всього навсього потрібно підтвердити ті слова по которим передбачена стаття КК і котрі ти офіційно оприлюднив в ЗМІ. Якщо тобі тяжко то дам почитати скриншоти твоїх висловів.
То ж якщо ти думаєш що обійдеться злізти то так не буде. Я тепер буду тобі весь час пропонувати цю зустріч, мокаючи тебе в твоє ж дерьмо доки ти не прийдеш на зустріч на моїх умовах.
І тепер всі мають право тебе називать ПУТІНСЬКЕ СЦИКЛО, бо це правда. Тому і на аваторці напиши ці слова понос москвинський, щоб образ відповідав суті.
Тепер все.
Гидко з болваном спілкуватись, але комусь же потрібно цю опущену тупу боярну нечисть зупиняти. Головне що воно саме не знає що є повним дебілом з сталими признаками слабоумія.
predi
2120 predi (predi)   • 14:52:35, 18.02.2022 [Материал]

Е ні. Досить водить мене за ніс. Чекаю там де я тобі призначив зустріч. Не прийдеш-будуть зроблені відповідні висновки.
На цьому все, бо тобі потрібно бігти на унітаз .
predi
2119 predi (predi)   • 13:56:43, 18.02.2022 [Материал]

Бздливий продажний хрюк. То чого не прийшов? Ті ж такий "хоробрий" в мережі!
Відкрито погрожуєш українцям вбивством, розпалюєш міжнаціональну ворожнечу, широко пропагуєш російський фашизм і українофобію, то пора і відповісти за ці злочини.
Давай зустрінемось завтра в 10 годин в прийомній. Тільки цей раз обов'язково прийди і захвати з собою упаковку памперсів, сцикливий воїн путінського дебілізму.
predi
2118 predi (predi)   • 13:12:33, 18.02.2022 [Материал]

Знов не прийшло це нео утворення путінського дебілізму.
Підмийся жопа недолуга бо від страху спортив штани і трюселя. Ось що робить з тупого бикованого путінського болвана лише одна згадка про відповідальність за українофобію.
Сцикун є сцикун, але щоб і в штани наклав від звіриного жаху то це вже перебор .
predi
2117 predi (predi)   • 19:04:27, 17.02.2022 [Материал]

В моцкві видають. Їм потрібно пушечне м'ясо, шуруй туди знайдеш своє щастя.
predi
2116 predi (predi)   • 19:01:29, 17.02.2022 [Материал]

ТИ вже один раз призначив і не прийшов. Тепер моя черга призначати. Чекаю завтра в прийомній чи черговий раз засциш?
predi
2115 predi (predi)   • 18:57:03, 17.02.2022 [Материал]

Фашистік тебе запрошують на стерилізацію. Захвати з собою і термінатора єпанутого. Хорошу справу зробите для суспільства щоб неадеквати не розмножувались.
predi
2114 predi (predi)   • 16:12:17, 17.02.2022 [Материал]

Е ні. Місце зустрічі змінити не можна, вже все погоджено. Прийомна СБУ.
1-30 31-60 61-90 ... 2101-2130 2131-2141

На этой странице городского портала "Живой Журнал" собраны комментарии пользователя predi оставленные под новостями, статьями и блогами на сайте zhzh.info. Для просмотра сообщений этого пользователя на форуме перейдите на эту страницу.