Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2006 » Декабрь » 21 » 18:23:22

Мэрия Житомира попросила житомирян рассчитаться

21.12.2006, 18:23:22 4785 0
Мэрия Житомира попросила житомирян рассчитаться

Мэрия Житомира просит жителей города перед Новым годом не забыть рассчитаться за коммунальные услуги. Соответствующее обращение размещено на официальном сайте горсовета.

В связи с задолженностью, которая возникла в результате неплатежей населения, уже уменьшена подача газа единственному теплопоставляющему предприятию города - «Житомиртеплокоммунэнерго».

Существует также вероятность полного отключения котельных. Мэрия предупреждает, что только полный расчет гарантирует теплый и светлый Новый год.

По данным горсовета, уровень оплаты населением за газ, например, не превышает 20%.


Приводим вашему вниманию обращение к жителям Житомира.

Шановні житомиряни!
   На сьогодні в нашому місті та інших містах України склалася вкрай критична ситуація в забезпеченні теплом мешканців житлових будинків протягом опалюваного сезону 2006-2007 рр.
    У зв’язку зі збільшенням ціни на газ та електроенергію, а також наявністю перед енергопостачальними організаціями заборгованості “Житомиртеплокомуненерго”, яка виникла через несплату населенням і підприємствами рахунків за вже спожите тепло та гарячу воду, у нашому місті понижено тиск газу та ймовірне повне відключення котелень від електроенергії та газопостачання. Це приведе до припинення подачі гарячої води та опалення на житлові будинки міста.
   Шановні житомиряни, ми звертаємось до вас з розумінням поставитися до проблем, створених великою заборгованістю і якнайшвидше розрахуватись за отримане тепло та гаряче водопостачання. Сплачені рахунки – гарантуватимуть, що Новий рік і весь опалювальний період ми житимемо в теплих і затишних оселях. 

Виконавчий комітет
Житомирської міської ради


Задолго до этого, в Житомире появились листовки наклеянные на столбах, с каррикатурой мэра города Веры Шелудченко и надписью: "ТЫ заплатил по новым тарифам?!"



Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: