Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Февраль » 20 » 19:08:39

Житомирское отделение "Ассоциации городов Украины" отныне имеет свой информационный стенд. ФОТО

20.02.2007, 19:08:39 6174 0
Житомирское отделение

Житомирське РВ Асоціації міст України відтепер має додаткову можливість інформувати громадськість Житомира про свою діяльність та діяльність Асоціації в цілому. Велика кількість відвідувачів Житомирської міської ради має можливість цікаво провести час, який витрачається на стояння в чергах.

Стенд містить інформацію про Асоціацію міст України: цілі та завдання, історію організації. Щодо Житомирського регіонального відділення – докладно висвітлено всі конкурси, які проводить ЖРВ (а їх наразі три – "Гімн рідного міста", "Я – міський голова" та щорічний Конкурс серед ЗМІ на краще висвітлення проблем місцевого самоврядування). Також наявна інформація про склад керівних органів та виконавчої дирекції Житомирського РВ АМУ, доладний опис всіх заходів.

Регулярно поновлюється інформація з порталу АМУ.

За візуальними спостереженнями щоденна читацька аудиторія стенду становить більше 50 осіб.



СПРАВКА: Житомирське Регіональне відділення  Асоціації міст України та громад є структурним підрозділом добровільного об’еднання органів місцевого самоврядування "Асоціації міст України" (далі ЖРВ АМУ) - і створюється з метою виконання статутних цілей і завдань АМУ.

ЖРВ АМУ здійснює свою діяльність у відповідності з чинним законодавством, Статутом АМУ, а також з   Статутом ЖРВ АМУ, затвердженим рішенням Правління АМУ.

ЖРВ АМУ є юридичною особою, має самостійний баланс, печатку і штамп з найменуванням АМУ та зі своїм власним найменуванням, розрахункові та інші рахунки в установах банків, інші реквізити.

Назва - ЖРВ АМУ
  • повна назва українською мовою Житомирське Регіональне відділення добровільного об’еднання органів місцевого самоврядування " Асоціації міст України"
  • повна назва англійською мовою – Zhitomir Regional Branch of Association of Ukrainian Cities
  • скорочена назва українською мовою  ЖРВ  АМУ;
  • скорочена назва англійською мовою ZRB AUC
Керівні органи розміщені в:
м.Житомир, майдан Рад 4/2 кім. 4
Тел. (0412)37-94-74; факс: (0412)37-44-85 e-mail: [email protected]
   По матеріалам: АМУ

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: