Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Февраль » 23 » 19:18:16

Житомирский городской парк им. Гагарина купит новые аттракционы

23.02.2007, 19:18:16 6873 0
Житомирский городской парк им. Гагарина купит новые аттракционы

В Житомирском городском парке имени Юрия Гагарина, впервые с 1994 года, появятся новые аттракционы.

Рассказывает директор парка имени Юрия Гагарина Анатолий Драган:

Житомирська міська рада дозволила відкрити кредитну лінію на придбання атракціонів для парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна. Про це повідомив депутат Житомирської міської ради, директор парку Анатолій Драган. За його словами кредитна лінія становитиме 1,5 млн. грн.

Анатолій Драган також наголосив, що востаннє майданчик атракціонів обновлювався у 1994 році, коли були встановлені “Веселі гірки”, а деякі атракціони працюють вже понад 45 років.

Як зазначив директор парку, в даний момент відбувається пошук найбільш вигідних пропозицій від виробників даної продукції. На думку Анатолія Драгана, найоптимальнішим, з огляду на вартість, є виробник з Мінська (Республіка Білорусь).

“Головне, на що ми звертаємо увагу і завдання, яке перед нами ставить міський голова Віра Шелудченко – це безпека відпочинку житомирян.” – наголосив директор парку.

Сьогодні технічний стан атракціонів регулярно перевіряється експертно-технічним центром із залученням спеціальної організації Науково-виробничий центр “Атракціон” (м. Кременчуг).
     
Нині на території Житомирського міського парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна діє 17 атракціонів.
          
В Україні виробництвом розважальних атракціонів займається Вінницький завод “Аналог”.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: