Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Март » 3 » 14:41:53

Мэрия Житомира обратилась к житомирянам с просьбой

03.03.2007, 14:41:53 5832 0
Мэрия Житомира обратилась к житомирянам с просьбой

ОБРАЩЕНИЕ К НАРОДУ
Из-за сложившихся проблем, созданными большой задолженностью за газ, исполком житомирского городского совета, через местные СМИ обратился к житомирянам с просьбой как можно скорее рассчитаться за полученное тепло и горячую воду.

Также в обращении сообщается что в связи с увеличением цены на газ и электроэнергию, а также наличием задолженности «Житомиртеплокомуненерго», в Житомире снижено давление газа и возможно полное отключение котельных от электроэнергии и газоснабжения. Это приведет к прекращению подачи горячей воды и отопления на жилые дома города.


Шановні Житомиряни!

На сьогодні в нашому місті та інших містах України склалася вкрай критична ситуація в забезпеченні теплом мешканців житлових будинків протягом опалювального сезону
2006-2007 рр.

У зв’язку із збільшенням ціни на газ та електроенергію, а також наявністю перед енергопостачальними організаціями заборгованості «Житомиртеплокомуненерго», яка виникла через несплату населенням і підприємствами рахунків за вже спожите тепло та гарячу воду, у нашому місті понижено тиск газу та ймовірне повне відключення котелень від електроенергії та газопостачання. Це призведе до припинення подачі гарячої води та опалення на житлові будинки міста.

Шановні житомиряни, ми звертаємось до вас з розумінням поставитися до проблем, створених великою заборгованістю, і якнайшвидше розрахуватись за отримане тепло та гаряче водопостачання. Сплачені рахунки гарантуватимуть, що весь опалювальний період ми житимемо в теплих і затишних оселях.

Виконком Житомирської міської ради

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: