Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2007 » Апрель » 6 » 16:49:36

С праздником Пасхи!

06.04.2007, 16:49:36 5830 0
С праздником Пасхи!

В Воскресение 8 апреля в 14.00 на Соборной площади в Житомире состоится празднование Пасхи при участии разных религиозных конфессий. С поздравительным словом к верующим житомирянам обратится городской председатель Вера Шелудченко.

Праздник Светлого Христова Воскресения, Пасха, - главное событие года для православных христиан и самый большой православный праздник.

Слово "Пасха" пришло к нам из греческого языка и означает "прехождение", "избавление". В этот день мы торжествуем избавление через Христа Спасителя всего человечества от рабства диаволу и дарование нам жизни и вечного блаженства. Как крестной Христовой смертью совершено наше искупление, так Его Воскресением дарована нам вечная жизнь.

На сайте Житомирской областной государственной администрации с поздровлениями к житомирянам обратилась власть Житомирской области.

Шановні жителі області!

8 квітня всі християни зустрічають одне з найвеличніших свят – Світле Христове Воскресіння. Споконвіку Пасхальні свята були наповнені добрими сподіваннями, духом миру та християнської любові до ближнього.

Багатонаціональна, багатоконфесійна Житомирщина єдина в своєму прагненні змінити життя на краще. В усі часи наша область виявляла мудрість і терпіння, доброту і милосердя. Це завжди допомагало рухатися тернистим шляхом, долаючи тяжкі випробування. І сьогодні в суспільстві панує мир і злагода.

Щиро і сердечно вітаємо вас із Великодніми святами.

Від душі бажаємо Божих благословень, натхнення та злагоди, міцної віри і плідної праці, нових здобутків у служінні Україні!

Зичимо вам здоров’я, щастя, добробуту і родинного тепла.

Хай Божа милість, взаєморозуміння, мудрість та доброта допоможуть нам здолати усі труднощі.

Христос воскрес!

Воістину воскрес!

Юрій Павленко та Ірина Синявська


Привітання Президента України Віктора Ющенка з Великоднем

Дорога українська громадо!
Шановні співвітчизники!

Сердечно вітаю всіх з радісним і світлим святом Воскресіння Христового – найбільш величним і шанованим днем для українського народу. Він є символом торжества справедливості, перемоги життя над смертю, добра над злом, віри над безнадією.

Напередодні Великодня ми переосмислюємо праведність своїх помислів, бажань та вчинків. І вже з чистої сторінки маємо почати новий етап свого життя. Символічно, що саме у ці дні український народ знову отримав шанс сформувати дієвий і демократичний парламент.

Нехай свято згуртує всіх нас у спільній справі побудови кращої долі, в єднанні та порозумінні заради майбутнього України. Пробудиться не тільки земля, а й усі наші надії та сподівання, бажання робити добро, відроджувати національні традиції та стверджувати українську державність.

Бажаю, щоб життя розквітало духовною силою і було окрилене радістю. Нехай Воскресіння Христове обдарує всіх нас щастям і здоров'ям, принесе світло і любов у наші родини.

Христос Воскрес!

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: