Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Май » 8 » 16:43:25

В Житомирском музее космонавтики появился видеостереокинотеатр

08.05.2007, 16:43:25 4905 0
В Житомирском музее космонавтики появился видеостереокинотеатр

В Житомирі, в приміщенні музею космонавтики ім. С. П. Корольова відбулася прес-конференція з нагоди оновлення матеріально- технічної бази музею. В заході прийняли участь: головний піар-менеджер Центрального регіонального управління компанії “Київстар” Наталія Дадівєріна, генеральний директор ТОВ “Кінопрокат – Україна” Генадій Романько, директор музею Олена Копил, начальник управління культури і туризму Житомирської ОДА Василь Врублевський, начальник управління по зв’язках з громадськістю Житомирської ОДА Микола Сюравчик.

Приводом для прес-конференції став подарунок компанії “Київстар” музею – обладнання у вигляді відеопроектора “Eiki Industrial Co. Ltd” та проекційного екрану. Особливо слід підкреслити те, що саме завдяки голові Житомирської обласної державної адміністрації Юрію Павленку, його допомозі і домовленності з компанією “Київстар”, музей космонавтики отримав відеостереокінотеатр загальною вартістю більше, ніж 200 тисяч гривень.

“Підтримка нашого музею компанією “Кіївстар” – надзвичайно важлива не лише для Житомирського регіону, а й для країни в цілому. Адже Житомирський музей космонавтики - єдиний в Україні. Його якісний розвиток завдяки демонстрації …фільмів зробить музей ще більш цікавим….ми сподіваємось, що підтримка Житомирського музею космонавтики компанією “Київстар” стане гідним прикладом для наслідування представниками українського бізнесу” – сказав на прес- конференції начальник управління культури і туризму Житомирської ОДА Василь Врублевський.

Програма підтримки компанією “Київстар” Житомирського музею космонавтики ім. С. П. Корольова стала черговим кроком у реалізації широкомасштабної соціальної ініціативи “Для людей, для країни!”.

Після короткої прес-конференції вже на новому обладнанні було продемонстровано 15- хвилинний уривок з нещодавно придбаного 2D фільму “Сонячна система”.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: