Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Май » 10 » 18:00:08

Власть Житомира предлагает новые правила игры

10.05.2007, 18:00:08 5485 0
Власть Житомира предлагает новые правила игры

Исполнительный комитет Житомирского городского совета приглашает общественность принять участие в обсуждении проекта решения городского совета „Про утверждение Положения о порядке размещения игральных автоматов с денежным или имущественным выигрышем на территории города Житомира”.

Проект разработан отделом торговли, общественного питания и сферы услуг департамента предпринимательства городского совета.

Предложенным проектом предусмотрено утвердить положение о размещении игральных автоматов, кроме того принятое решение даст возможность упорядочить размещение игральных автоматов на территории города Житомира.

ПОЛОЖЕННЯ
про порядок розміщення гральних автоматів з грошовим або майновим виграшем  на території міста Житомира


1. Це Положення визначає правові засади розміщення гральних автоматів з грошовим або майновим виграшем на території міста, забезпечення суб’єктами господарювання дотримання норм чинного законодавства в частині їх розміщення та правопорядку відповідно до Законів України „Про ліцензування певних видів господарської діяльності”, „Про патентування деяких видів підприємницької діяльності”, „Про охорону дитинства”, „Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”.

2. У цьому Положенні терміни вживаються у такому значенні:
  • гральний заклад – це окреме приміщення або будівля з гральним залом (залами) для відвідувачів, у якому ( яких ) проводяться азартні ігри;
  • азартна гра – гра, участь в якій дає змогу отримати приз (виграш), результат якої визначається діями (подіями), цілком або частково залежними від випадковості  і умовою участі в якій є внесення гравцем ставки;
  • гра на гральних автоматах – азартна гра, в якій гральним автоматом обліковується внесення ставки, визначається розмір призу (виграшу);
  • гральний автомат – механічне, електричне, електронне обладнання або пристрій, що використовується для проведення азартних ігор, результат яких визначається без участі працівника ліцензіата програмою роботи цього обладнання (пристрою) з використанням генератора випадкових чисел, який міститься всередині корпусу такого обладнання (пристрою) і сума виграшу нараховується обладнанням (пристроєм) автоматично;
  • зал гральних автоматів – окреме не житлове приміщення або будівля закрите від огляду ззовні у якому для проведення азартних ігор використовується тільки гральні автомати;
  • приміщення – частина внутрішнього об’єму будівлі, що обмежена будівельними елементами, з можливістю входу і виходу.
3. Гральні заклади зобов’язані провадити свою діяльність відповідно до ліцензійних умов, організовувати і проводити азартні ігри тільки у спеціально відведених для таких ігор приміщеннях.

4. Для розміщення гральних автоматів з грошовим або майновим виграшем необхідно отримати дозвіл на розміщення відповідно до положення  затвердженого рішенням виконавчого комітету.

5. Погодження на розміщення гральних автоматів з грошовим або майновим виграшем надається лише у приміщеннях, окремих будівлях з забороною доступу до них дітей віком до 18 років.

6. Розміщення та експлуатація гральних автоматів з грошовим або майновим виграшем дозволяється тільки в спеціально обладнаних гральних залах.

7. Забороняється розміщувати та експлуатувати гральні автомати у місцях, не передбачених для проведення азартних ігор, а саме:
  - у приміщеннях закладів охорони здоров’я, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, культових будівель;
  -  поза межами приміщень або будівель;
  -  в торговельних залах підприємств торгівлі (крім відокремленого приміщення).

8. Для отримання погодження на розміщення гральних автоматів з грошовим або майновим виграшем подається в дозвільний центр департаменту підприємництва заява на ім’я міського голови.
До заяви додаються такі документи:
- копія свідоцтва про державну реєстрацію;
- документ про наявність приміщення (технічний паспорт на приміщення або договір оренди, інші документи, які посвідчують право власності на приміщення);
- копія ліцензії;
- копія довідки про взяття на облік платника податків.

Після пред’явлення повного переліку документів, в термін до п’яти робочих днів департамент підприємництва міської ради розглядає матеріали та подає на засідання виконавчого комітету.

9. Збір за розміщення гральних автоматів з грошовим або майновим виграшем не  справляється.
Замечания и предложения можно посылать до 16 июня 2007 года по адресу : 10014, г. Житомир, площадь С.П. Королева, 4/2, отдел торговли, общественного питания и сферы услуг департамента предпринимательства городского совета, каб. 15, тел. 37-25-23.
   По матеріалам: пресс-служба Житомирского городского совета

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: