Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2007 » Июль » 12 » 19:02:56

Синявская и Долгих предлагают создать на Житомирщине Координационный совет мегаблока «Наша Украина - Народная самооборона»

12.07.2007, 19:02:56 3964 0
Синявская и Долгих предлагают создать на Житомирщине Координационный совет мегаблока «Наша Украина - Народная самооборона»

Недавнее создание мегаблока демократических сил «Наша Украина - Народная самооборона» поддерживают представители житомирской организации Христианско-Демократического союза. Об этом говорится в распространенном сегодня, 12 июля, заявлении местных лидеров союза - председателя Житомирского областного совета Ирины Синявской и председателя фракции ХДС в облсовете Ярослава Долгих.

«Шановна громадо!

Із 30 вересня – дня дочасних парламентських виборів, оголошених Президентом - почнеться історія відповідальної європейської політики в нашій державі.

Ми усіляко вітаємо створення мегаблоку «Наша Україна – Народна самооборона». Ми переконані, що всі українські демократичні сили повинні припинити політику незгоди і взаємних непорозумінь. Ми всі давно мали об’єднатися заради спільних ідеалів, заможної європейської України і перемоги на виборах.

Ми переймаємося національними інтересами і турбуємося про майбутнє нашої держави. Ми виступаємо за створення на Житомирщині Координаційної ради мегаблоку, за участі керівників усіх обласних організацій партій і сил, що увійшли до блоку.

Така форма роботи дозволить швидко і ефективно на базі мегаблоку реалізовувати президентські ініціативи. Об’єднання наших зусиль в цьому напрямку дозволить демократизувати Україну, вести її європейським шляхом розвитку.

Голова Житомирської обласної ради Ірина Синявська

Голова фракції Християнсько-Демократичний Союз в Житомирській обласній раді Ярослав Долгих»



Напомним, что декларация о создании мегаблока была подписана 5 июля в Киеве. В состав мегаблока вошли 10 политических партий и блоков. После досрочных выборов на его базе должна быть создана единая партия.

Олег Стельмашенко,
специально для

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: