Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2007 » Июль » 17 » 11:44:48

ФК Коростень представит Житомирщину в национальном чемпионате по футболу

17.07.2007, 11:44:48 6702 0
ФК Коростень представит Житомирщину в национальном чемпионате по футболу

Уперше за два останні роки Житомирщина матиме свого представника у чемпіонаті України з футболу. Про це повідомляє прес-служба ПФЛ України.
 
Уже наступного тижня розпочне свій виступ у другій лізі володар футбольного Кубку Житомирщини ФК “Коростень”. Його представники отримали дозвіл на участь у чемпіонаті від керівництва Професійної футбольної ліги України.
 
Членство в ПФЛ також отримали та були допущені до участі у першості серед команд другої ліги 2007/2008 рр. команди: ФК «Шахтар» м. Свердловськ, ФК «Титан» м. Донецьк, ФК «Полтава» м. Полтава, ФК «Заря» м. Луганськ (команда "Комунальник"), ФК «Олімпік» м. Кіровоград.
 
 
 
Нагадаєм, 1 липня 2007 року у місті Коростені відбувся фінал Кубка Житомирської області з футболу. На стадіоні “Спартак” зустрічались дві команди з міста Коростень, футбольні клуби – ФК ”Коростень” та ФК ”Хіммаш”.
 
Основний час команди зіграли внічию 0:0. В серії 11- метрових ударів перемога дісталась ФК ”Коростень”.
 
Сам Кубок вже другий рік поспіль “спочиватиме” у м.Коростені в кабінеті у почесного президента ФК ”Коростень”, почесного голови міської федерації футболу, мера міста - В.В.Москаленка.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: