Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2007 » Август » 23 » 11:37:48

Павленко поздравил житомирян с Днем Независимости

23.08.2007, 11:37:48 4486 0
Павленко поздравил житомирян с Днем Независимости

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Глава Житомирской областной государственной администрации Юрий Павленко по случаю Дня Независимости Украины поздравил жителей Житомирщины и пожелал наполнить сердца гордостью за нашу страну.

Дорогі краяни!

Шановна поліська громадо!

Вже 16-й рік ми відзначаємо День Незалежності України!

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.

Нам судилося втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу – розбудовувати незалежну Україну. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Перед Україною і Житомирщиною зокрема, - складні й великі завдання. Але ми віримо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави, її економічного розвитку.

Від усієї душі зичимо вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Зі святом Вас! Слава Україні!

З повагою
Голова обласної державної адміністрації Юрій Павленко


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: