Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2007 » Сентябрь » 3 » 13:38:23

Павленко провел урок для первоклассников

03.09.2007, 13:38:23 4393 0
Павленко провел урок для первоклассников

1 вересня голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко зустрівся з викладачами та студентами Житомирського державного технологічного університету та державного агроекологічного університету.


Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.


Також керівник області відвідав ЗОШ І-ІІІ ступенів №28 м. Житомира. У ЗОШ І ступеня с. Слобода-Селець Житомирського району, якій цього року виповнюється 95 років. Юрій Павленко провів перший урок для першокласників цієї школи на тему „Право і закон”.


Під час виступу з нагоди Дня знань у навчальних закладах голова адміністрації зазначив, що на даний момент в Житомирській області капітально відремонтовано приміщення 26 шкіл, проведено реконструкцію та ремонт 43 котелень.


Також Юрій Павленко повідомив, що придбано 10 шкільних автобусів для підвезення учнів у сільській місцевості. На даний момент відновлено роботу 12 дошкільних навчальних закладів, у 54 школах була проведена заміна віконних блоків на склопакети. Крім того, у 3 школах області замінили пічне опалення на водяне, в 45 – відновили та ввели в дію внутрішні санвузли.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: