Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Сентябрь » 7 » 17:32:53

Поздравление В.Шелудченко с Днём города

07.09.2007, 17:32:53 5184 0
Поздравление В.Шелудченко с Днём города

На интернет сайте городского совета, мэр Житомира Вера Шелудченко виртуально поздравила Житомирян с днём основания города Житомира.

Мэр города убеждена, что сегодня нашему городу есть чем гордиться.

"Мы достигли достаточно больших успехов во многих сферах, и у меня есть надежда, что и в дальнейшем мы все вместе будем прилагать максимальные усилия, чтобы Житомир расцветал и развивался на радость поколениям." - сказала в своем послании житомирянам В.Шелудченко.


Привітання Житомирського міського голови В.Т.Шелудченко з Днем міста

Житомир. За цим словом стоїть місто, корені якого ведуть у сиву давнину, місто, історія якого цікава та дивовижна. Славний шлях пройшов Житомир за своє життя - від городища слов'янського племені древлян до одного з великих міст України, Європи, центру поліського регіону.

Наше місто виховало багатьох великих діячів науки, культури, мистецтва. Тут розпочинали свій життєвий і творчий шлях люди, які навіки вписали свої Імена в історію. І нині тут у злагоді живуть та працюють привітні, гостинні і щирі люди, які натхненною працею спільно творять сьогодення міста та його майбуття.

Переконана, що сьогодні нашому місту є чим пишатися. Ми досягли чималих успіхів у багатьох сферах, і маю надію, що й надалі ми всі разом будемо докладати максимум зусиль, аби Житомир розквітав і розвивався на радість теперішніх і прийдешніх поколінь.

Від імені усього депутатського корпусу Житомирської міської ради, її виконавчого комітету иайщиріші вітання усім вам, дорогі житомиряни! Нехай свято рідного міста буде світлим і радісним, нехай у ваших домівках панують мир і спокій. Добра вам і благополуччя, здоров'я, наснаги!

З повагою
міський голова Віра Шелудченко

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: