Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2007 » Сентябрь » 14 » 14:05:27

Житомирянки согласились прекратить голодовку. ФОТО

14.09.2007, 14:05:27 4555 0
Житомирянки согласились прекратить голодовку. ФОТО

14 вересня голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко зустрівся з Наталією та Беатою-Марією Біляк, які проводять акцію голодування біля приміщення ОДА та обласної ради.

Як дізнався «Журнал Житомира», Ю.Павленко запропонував припинити акцію, оскільки вже є висновок прокуратури і призначено дату судового засідання – 20 вересня. Юрій Павленко дав слово розібратись щодо правомірності дій начальника виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Володимира Піхулі.

Для цього Наталія Біляк запрошена на нараду за участю заступників голови облдержадміністрації та керівників правоохоронних органів, яку голова Житомирської облдержадміністрації проводитиме 17 вересня о 8годині ранку. Наталія погодилась припинити голодування та прийняти допомогу від Житомирської облдержадміністрації – медикаменти та продукти харчування.

"Ця акція зумовлена більш як трьохрічною боротьбою за поновлення своїх прав, це протест проти бездушності чиновників до проблем людей, - наголосив Юрій Павленко. – Протягом 3-х днів облдержадміністрація займається вирішенням цієї проблеми і нарешті знайшли компромісне рішення як владнати ситуацію з голодуванням".



Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: