Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2007 » Сентябрь » 27 » 17:03:23

Житомирское городское радио нарушает права политических партий

27.09.2007, 17:03:23 4629 0
Житомирское городское радио нарушает права политических партий

26 вересня відбувся суд, який визнав незаконними дії Комунального підприємства «Інформаційно-видавничого центру Житомирської міської ради», щодо відмови в наданні ефірного часу для розміщення передвиборчої агітації Виборчого блоку політичних партій «К.У.Ч.М.А.».

Суд забов'язав Комунальне підприємство «Інформаційно-видавничого центру Житомирської міської ради» надати ефірний час на міському радіо та надрукувати у газеті «Місто» передвиборчу агітацію Виборчого блоку політичних партій «К.У.Ч.М.А.».

Справа в тому, що 22, 23 та 24 вересня поточного року не вийшло в оплачений згідно з укладеною угодою ефір Житомирського міського радіо звернення керівника Житомирського міського штабу виборчого блоку «К.У.Ч.М.А.» (Конституція-Україна-Честь-Мир-Антифашизм) Наталії Циганчук.

Формальною причиною відмови від трансляції цього агітаційного матеріалу директором комунального підприємства «Інформаційний видавничий центр Житомирської міської ради» було названо «розповсюдження завідомо недостовірних відомостей про партію (блок) суб єкта виборчого процесу» та «поширення інформації, що не відповідає дійсності». Тому Виборчий блок політичних партій «К.У.Ч.М.А.» змушений був позиватись до суду про захист своїх прав на ведення передвиборчої агітації.

Констянтин Підлужний, спеціально для «Журналу Житомира»

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: