Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Октябрь » 22 » 09:19:33

С улицы Московской, убрали железные киоски. ФОТО

22.10.2007, 11:34:10 6060 0
С улицы Московской, убрали железные киоски. ФОТО

Близько 19 години 21 жовтня за допомогою крану та двох вантажівок почався демонтаж так званих «гробіків» - металевих кіосків з вулиці Московської у районі Житнього ринку.

Дії працівників, які демонтують кіоски супроводжуються незадоволенням торгуючих, які, очевидно, знали про сьогоднішній рейд, оскільки залишились після роботи.

Кіоски відразу, у якості металобрухту, відвозились на металобазу.

Торговці, інколи не зовсім коректно, критикують дані дії та особисто міського голову Віру Шелудченко, хоча й визнають, що не мають законних підстав здійснювати свою діяльність, оскільки обидва судових позови до виконавчого комітету Житомирської міської ради вони програли. Відповідні документи є в розпорядженні «Журнала Житомира» і будуть опубліковані найближчим часом.

Також була спроба перекрити вулицю Московську, однак її мети учасникі акції пояснити не змогли. Правоохоронні органи спостерігали за імпровізованою демонстрацією.

Незадоволені мають намір завтра, 22 жовтня, пікетувати Будинок правосуддя(?). На запитання "Чому саме цю будівлю?" відповіли "Дізнаєтесь завтра".

Дехто з торговців наостанок фотографується біля власного кіоску. Напамять…











Поддерживаете ли Вы снесение торговых киосков на ул.Московской в Житомире?

Комментировать

Результаты Архив опросов

Всего ответов: 13




Напомним, «Журнал Житомира» недавно провел вторую общественную кампанию за благоустройство Житомира, в рамках нашего форум-проекта «Житомир – НЕ мертвый город!».

Всем, кому не безразличен наш город, кто выступает за ликвидацию стихийной торговли и поддерживает реконструкцию ул. Московской с ее озеленением и благоустройством, «Журнал Житомира» предлагал подписаться под обращением к городской власти.

Обращение Житомирян было передано мэру города, вместе с распечаткой комментариев, которые оставили участники акции.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: