Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2007 » Октябрь » 24 » 11:20:00

21-летний житомирянин зарезал товарища, одолжив нож в магазине

24.10.2007, 11:22:30 3840 0
21-летний житомирянин зарезал товарища, одолжив нож в магазине

19 жовтня близько 22 години до чергової частини Житомирського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні №2 було доставлено 27-річного житомирянина з ножовим пораненням нирки.

Як повідомили «Журналу Житомира», під час надання медичної допомоги потерпілий помер.

Про подію було сповіщено усі наряди міліції, що працювали на вулицях міста. За підозрою у скоєнні цього злочину правоохоронці затримали 21-річного місцевого жителя.

У скоєному він зізнався одразу, розповівши, що конфлікт між ним та потерпілим виник на ґрунті давніх неприязних стосунків. А тут сміливості додало ще й випите спиртне, адже хлопці відпочивали в одному з розважальних закладів міста.

За словами затриманого, він вирішив „налякати” свого опонента, а тому, зайшовши до магазину, попросив у продавця ніж. Мовляв, „немає чим порізати ковбасу”. Після того запросив супротивника „на розмову”. Тут знову виникла сварка, під час якої й було нанесено фатального удару. Смертельно поранений потерпілий ще встиг відбігти від кривдника досить далеко, а той спокійнісінько повернув ніж до магазину та повернувся до розважального закладу, де його й затримали правоохоронці.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: