Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Октябрь » 25 » 11:49:57

Житомирская милиция отчиталась за потраченный миллион. ФОТО

25.10.2007, 11:53:56 4629 0
Житомирская милиция отчиталась за потраченный миллион. ФОТО

Как сообщал «Журнал Житомира», в апреле текущего года решением сессии Житомирского областного совета при поддержке экс-главы областной госадминистрации Юрия Павленко, было выделено 1 млн. грн. для материально-технического развития милиции в Житомирской области.

В понедельник, 22 октября, начальник УМВС Украины в Житомирской области Владимир Бедрыкивский провел пресс-конференцию, на которой сообщил куда и на что были потрачены деньги, а также рассказал о запланированных расходах на будущее.


Завдяки підтримці з боку органів влади та місцевого самоврядування у поточному році з обласного бюджету виділено 1 мільйон гривень на реалізацію правоохоронних заходів.

Зазначені кошти дозволили розпочати реалізацію проекту «Безпечне місто» щодо встановлення у найбільш людних місцях та на автошляхах засобів відеоспостереження. Уже функціонують дві відеокамери, а найближчим часом планується встановити ще дві, на що витрачено 55 тис. гривень.

За ці кошти (на загальну суму 335 тис. гривень) забезпечено зимовим форменим одягом працівників підрозділів, які несуть службу по охороні громадського порядку, у т.ч. дільничних інспекторів міліції, патрульної служби та спецпідрозділу «Беркут».

Перераховано кошти на закупівлю спеціального економічного автотранспорту для міськрайвідділів на загальну суму 610 тис. гривень. Таким чином повністю та у суворій відповідності до рішення обласної ради освоєно кошти, отримані у якості субвенції з обласного бюджету на реалізацію заходів, передбачених «Комплексною програмою профілактики злочинності у Житомирській області на 2006-2010 роки».

Для оперативного реагування на повідомлення про злочини у громадських місцях утворено загін швидкого реагування. До якого залучено 6 мотоциклістів з числа працівників Державтоінспекції, спеціальна слідчо-оперативна група, працівники «Беркуту» та кінної міліції. Незважаючи на нетривалий термін його роботи, від житомирян вже надходять позитивні відгуки.

Постійно проводяться комплексні оперативно-профілактичні відпрацювання: обласного центру, міст і селищ регіону із залученням додаткових сил. Так, у вересні поточного року для таких заходів у м. Житомирі залучались військовослужбовці спецпідрозділу «Ягуар», який дислокується в Вінницької області (місті Калинівці).

Цього року загальний рівень злочинності знизився на 10 відсотків.

Ініціативи УМВС щодо обмеження швидкості руху в обласному центрі, створення у м. Житомирі комунального підприємства по евакуації транспортних засобів, залишених у заборонених місцях, встановлення спеціальних технічних засобів для примусового зниження швидкості - «лежачий поліцейський» - залишились поки що поза увагою органів місцевого самоврядування.

Крім того, у профілактичних цілях наразі розроблено „План заходів УМВС щодо підвищення безпеки дорожнього руху в Житомирській області на ІV квартал 2007 та 2008 років”, основною метою якого є покращення обстановки на автошляхах області.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: