Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2007 » Ноябрь » 6 » 15:28:46

В Житомире чаще стали воровать вещи из автомобилей

06.11.2007, 15:28:46 4741 0
В Житомире чаще стали воровать вещи из автомобилей

Останнім часом на території Житомира почастішали випадки крадіжок речей громадян з власних транспортних засобів.

Безпечно лишаючи авто незамкненим та без нагляду, господарі ризикують втратити особисті речі, адже любителі легкої наживи тільки й очікують на чергову безпечну жертву. Ще один варіант – слідкуючи за потенційною жертвою, зловмисники підшукують момент, коли вона залишає автомобіль на тривалий час і без встановленої сигналізації. У такому випадку замкнене авто – не проблема.


Так, 1 листопада до Корольовського райвідділу міліції звернувся 29-річний житель обласного центру, повідомивши, що з його автомобіля „ВАЗ-2102” невідомий, попередньо пошкодивши замок дверцят, викрав жіночу сумочку, у якій знаходилися гроші в сумі 600 гривень, мобільний телефон та продовольчі товари на загальну суму понад тисячу гривень.

Буквально через годину з подібною заявою до Богунського райвідділу міліції звернувся 25-річний власник автомобіля „Рено”, повідомивши, що з його автомобіля зникли речі на загальну суму понад 700 гривень.

Вже наступного дня до міліції звернувся приватний підприємець із заявою про те, що в період з 12 до 13 години по вул.Вітрука в обласному центрі на автостоянціодного з магазинів, де власник залишив автомобіль „Фольцваген” без нагляду, із салону зникли документи на авто та його особисті документи.

Працівники міліції мали припущення, що усі три випадки крадіжок вчинені однією і тією ж особою. Підозри правоохоронців об’єктивно підтвердились, коли оперативниками карного розшуку було затримано 46-річного житомирянина, а у ході перевірок встановлена його причетність до цих злочинів. Викрадене частково вилучено.

Слід зазначити, що автомобільними злодіями дуже часто є неповнолітні особи.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: