Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2007 » Ноябрь » 14 » 14:50:46

За один месяц в небольшом доме Житомира произошло два пожара. ФОТО

14.11.2007, 10:08:02 6657 0
За один месяц в небольшом доме Житомира произошло два пожара. ФОТО

Чотири рази за останній місяць працівники МНС виїжджали за викликами на одну й ту ж адресу - будинок № 5, що на вулиці Стародавній в Житомирі.

Еменесівці кажуть, що там постійно відбуваються якісь негаразди по лінії рятувальної служби. Неприємності ніби самі притягуються до цього місця, яке, як навіть видно з назви вулиці, належить до найдавнішої частини міста.

Все розпочалося з того, що приблизно місяць тому поруч з цим будинком жінка впала в каналізаційний люк. Еменесівцям довелося рятувати жінку. Декілька днів потому в будинку сталася пожежа. В квартирі загорілося розкидане по хаті сміття. Квартира згоріла вщент. ПОстраждалих немає.

Втретє пожежники приїхали на Стародавню, 5 за викликом мешканця однієї з квартир будинку, який не зміг відчинити двері власного помешкання. Квартиру відчинили без збитку для господаря помешкання.



І знову в цьому будинку трапилася неприємність.

10-го листопада в квартирі 54-річної сусідки раніше постраждалих мешканців цього злощасного будинку трапилася пожежа. Збитки від вогню виявилися значними. Виходить так, що тільки за місяць в одному невеличкому будинку трапились дві пожежі, та дві інші події. Еменесівці кажуть, що такий збіг насторожує, оскільки буває дуже рідко. Якщо за цією адресою трапиться ще одна неприємність, можна буде впевнено говорити, що будинок по Стародавній, 5 хтось зурочив.
   По матеріалам: 20 хвилин

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: