Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2007 » Ноябрь » 21 » 12:06:24

В Житомирской области нашли бабушку потерявшую память. ФОТО

21.11.2007, 12:27:50 4507 0
В Житомирской области нашли бабушку потерявшую память. ФОТО

2 листопада до районної лікарні міста Бердичів привезли невідому жінку віком 70 - 80 років.

Її знайшли під парканом будинку 40 по вулиці Щорса у селі Половецьке (Житомирська обл.). Бабуся була одягнута у світло-коричневе пальто, пов’язана чорною хусткою. Документів при ній не було. Називає себе Галиною Костянтинівною Стаднік. Свого місця проживання, фактів життя та членів сім’ї не пам’ятає. Останніх подій не відтворює.

Людмила Ковальчук, сестра-господарка терапевтичного відділення районної лікарні: “У 19.50 вона поступила до прийомного відділення. Стан був незадовільний. Вона була брудна, організм переохолоджений. Її розігріли, нагодували. В неї було садно над оком. Поранено також ногу. Зробили перев’язку, помили і підняли у терапевтичне відділення”.

На лівій нозі старенької рана - скоріше, від укусу собаки, припускають медики. На цьому місці лишилися шви. Зі слів лікарів, забій голови — давнього походження.

Людмила Ковальчук, сестра-господарка терапевтичного відділення районної лікарні: “Зробили рентген, травматолог припустив, що є підозра на травму черепа. Але таку не виявили. У жінки був забій голови”.

Жінка спілкується російською мовою. У поведінці ввічлива та спокійна. Судячи з того, що знає назву телеканалу “ВІК”, імовірно, що вона проживає на Бердичівщині. Як опинилася у Половецькому, не може пригадати.

Якщо хтось упізнав цю жінку, зателефонуйте до районної лікарні Бердичева за номерами: 8 (04143) 2-77-01 або 2-11-62.







Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: