Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2007 » Ноябрь » 27 » 17:06:34

Студенты Житомира реализуют новый проект: «Українське кіно в твоєму місті»

27.11.2007, 17:06:34 4012 0
Студенты Житомира реализуют новый проект: «Українське кіно в твоєму місті»

«Українське кіно в твоєму місті» − саме таку назву має проект, ініційований студентами міста Житомира, учасниками Школи молодого лідера «Почни з себе − зміни країну».

Він передбачає показ вітчизняних сучасних фільмів українською мовою у кінотеатрах міста. Міська рада підтримала ініціативу молоді.

У четвер, 29 листопада житомирські студенти матимуть змогу переглянути ряд сучасних короткометражних фільмів: "Подорожні", "Проти Сонця", "Злидні", "Блукаючи поміж", "Цілувальник", "Христина та Денис танцюють танк бондарів", а також мультики: "Пішов трамвай №9", "Ведмежа послуга".

Культура – це один із елементів національного розвитку всієї країни. Сучасна молодь – це активний рушій численних громадсько-культурних зрушень. Пропаганда вітчизняного кіно та залучення молоді до мистецьких подій – основне завдання проекту.

Учасники проекту мають надію на те, що ця акція буде не поодинокою в галузі розвитку національної культури. Під час наступних показів плануються зустрічі студентів з діячами культури, на яких можна буде вести відкритий діалог про стан та перспективи розвитку національного мистецтва.

Початок о 16.00 в Кінотеатрі імені Івана Франка. Контактна особа Марина Пироговська.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: