Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2007 » Декабрь » 3 » 16:35:23

В салоне авто 28-летний пассажир перевозил 30 кг наркосырья

03.12.2007, 16:35:23 3951 0
В салоне авто 28-летний пассажир перевозил 30 кг наркосырья

У перший день зими під час проведення оперативних заходів працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Житомирській області натрапили на доволі вагомий наркоулов.

Близько 20 години 1 грудня на автошляху Новоград-Волинський – Баранівка міліціонери зупинили автомобіль "Ауді-80", у салоні якого знаходилися водій та пасажир – обоє жителі Баранівки (Житомирська область). Поведінка останніх викликала підозру. Міліціонери провели огляд бусу. І, як виявилось, не даремно. У його салоні перевозився вагомий запас наркотичної сировини – 30 кілограмів подрібненої макової соломки, яка належала 28-річному пасажиру.

Вилучені наркотики наразі направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

А затриманим на цей момент особам загрожує кримінальна справа за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів) Кримінального кодексу України. Слідство має на меті з'ясувати звідки та куди перевозилося наркотичне зілля, а також встановити причетних до виготовлення та розповсюдження наркотичної сировини осіб.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: