Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Інтернет і Технології » 2007 » Декабрь » 6 » 11:09:18

Житомирское телевидение отмечает 15-летие. ФОТО

06.12.2007, 13:52:11 6052 0
Житомирское телевидение отмечает 15-летие. ФОТО

Житомирська обласна державна телерадіокомпанія складається з житомирського телебачення, житомирського радіо та радіостанції «Житомирська хвиля».

Журналісти ОДТРК оперативно інформують населення про події, що відбуваються в місті Житомирі, Житомирської області, в Україні та за її межами.

Глибоке та всебічне висвітлення громадсько-політичного, економічного, культурного життя області та держави – головна мета їх роботи, пише газета "20 хвилин".


- Ми почали створювати Житомирське обласне телебачення одразу після розпаду Радянського Союзу – згадує Віктор Бойко, генеральний директор Житомирської ОДТРК. – Ситуація тоді була неймовірно складна – економічні зв’язки в країні обривалися, інфляція росла, гроші були ні по чому. І в таких умовах нам потрібно було робити телебачення. Але в нас не було іншого виходу – люди не могли залишитись без новин.

До речі, Віктор Бойко на житомирському телебаченні з самого початку створення телерадіокомпанії. До цього працював у газетах „Комсомольська зірка” та "Перемога". Вчителював. Загальний досвід роботи у ЗМІ – 22 роки.

– Сьогодні ми освоюємо нові технології – ось уже другий рік, як відмовились від запису матеріалів на «плівку», – додає генеральний директор. – Тепер ми працюємо в іншому форматі. Ми йдемо в ногу з часом – створили спеціальний відділ служби інформації «Ньюз Рум». Там наші журналісти, використовуючи сучасні комп’ютерні технології, працюють над майбутніми випусками новин.

З наступного року почнеться будівництво нової передавальної станції на південній околиці Житомира. Завдяки її роботі 80% жителів області зможуть дивитися житомирський канал.



смотрите также:

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: