Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2007 » Декабрь » 7 » 11:55:32

В Житомире открылись ещё два «Квартала»

07.12.2007, 11:55:32 5316 0
В Житомире открылись ещё два «Квартала»

Чернігівська компанія СОЮЗ (власник мережі економ-магазинів „Квартал”) продовжує розвивати свій бізнес, відкриваючи все нові продовольчі магазини.

Вклавши за останні два роки більш як $12 мільйонів в розширення мережі „Квартал” компанія СОЮЗ 30 листопада відкрила після реконструкції третій у місті «Квартал», а вже рівно через тиждень після першого відкриття 7 грудня свої двері відчинить четвертий економ-магазин.

Щойно відкритий магазин знаходиться за адресою проспект Миру 61/2. Загальна площа нового житомирського „Кварталу” 711 м кв., площа торгівельного залу – 315 м кв. Наступний економ-магазин «Квартал» відкриється по проспекту Миру, 4. Загальна площа магазину 789,5 м кв., торгівельна – 299,3 м кв.

Загальна кількість магазинів компанії «Союз» у Житомирі – 7, і це лише початок. У трьох магазинах оптимізовано асортимент, після реконструкції вони також запрацюють у форматі економ-магазинів. Ще 2 «Квартали» працюють у Бердичеві.

Для проведення ремонтних робіт в одній торгівельній точці «Квартал» з урахуванням корпоративних стандартів, а також закупівлі торгівельного обладнання необхідно близько $300-350 тисяч. Отож об’єм інвестицій в розвиток мережі магазинів в Житомирському регіоні становитиме понад $10,5 млн.

В планах розвитку компанії на найближчі чотири роки - відкриття 30 зручних економ-магазинів «Квартал» на Житомирщині. Магазин такого формату розрахований на мешканців мікрорайону, які і є постійними покупцями. Основні переваги формату – низькі ціни, якісна продукція, комфортний торгівельний зал та душевна атмосфера. Саме заради покупця тут проводитимуться різноманітні корисні та цікаві акції.

«Пріоритет в планах розвитку віддається покупці і перезапуску в форматі економ-магазин «Квартал» більш ніж 100 магазинів в Житомирській, Чернігівській, Київській та Вінницькій областях», - зазначає генеральний директор компанії Станіслав Друцький.

Компанія СОЮЗ заснована в 2000 році. В форматі економ-магазин „Квартал” зараз здійснюють торгівельну діяльність 20 магазинів в Чернігівський, Київський та Житомирській областях. Крім економ-магазинів компанія СОЮЗ також працює в форматі супермаркетів та експрес-магазинів „Союз” в Чернігові, Прилуках та Славутичі. Станом на кінець жовтня 2007 року компанія налічує 69 магазинів у трьох зазначених вище областях.

За підсумками роботи в 2006 році СОЮЗ ввійшов до першої четвірки національних лідерів за кількістю магазинів в мережі.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: