Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2007 » Декабрь » 19 » 16:21:57

Святой Николай пожаловал к житомирским детям

19.12.2007, 16:21:57 4066 0
Святой Николай пожаловал к житомирским детям

Акція "Святий Миколай мандрує Україною" стала міжнародною. До участі у Всеукраїнській благочинній екуменічній акції "Святий Миколай мандрує Україною" зголосилися поляки.

Напередодні дня святого Миколая представники громадської організації "Towarzystwo Rodzin Wielodzietnych" з м. Кросно (Польща) привезли дітям з малозабезпечених сімей у Самбірському та Старосамбірському районах 300 подарунків, - повідомила прес-служба акції.

Акція "Святий Миколай мандрує Україною" розпочалася 17 грудня. У цей день близько 2 тисяч потребуючих дітей отримали подарунки у Харківській та Івано-Франківській областях

18 грудня святий Миколай завітав до неповносправних дітей.

У Житомирській області Святий помандрував до 150 неповносправних діток з сиротинців у Пугачеві та Новоград-Волинську, окрім цього, Миколай привіз 225 подарунків для потребуючих дітей в м. Житомир.

Сьогодні, 19 грудня, у Києві близько 300 дітей з малозабезпечених сімей та трьох сиротинців Київщини подивляться виставу "У пошуках святого Миколая" та отримають подарунки від Святого Миколая. Також сьогодні Миколай завітає у домівки близько 3 тисяч потребуючих дітей Львова.

Загалом Всеукраїнська благочинна екуменічна акція "Святий Миколай мандрує Україною" охопить близько 15 тисяч дітей-сиріт, напівсиріт, дітей з малозабезпечених сімей та неповносправних дітей по всій Україні, включно з АР Крим. Ініціатори акції - МХО "Витанія" об’єднала для її проведення близько тисячі волонтерів з різних організацій - Форуму молодих лідерів, СУМу, Пласту, "Християнської України", YMCA-Україна. Також акція проходить за підтримки Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000", головою Наглядової ради якого є Катерина Ющенко.

Благочинну акцію підтримали ЗАТ "Крафт Фудз Україна", яке надало 10 тисяч наборів з солодощами, видавництво "Грані-Т", журнал "Барвінок", дизайн-студія "DeeP", група "Росан", пише Zaxid.net

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: