Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2007 » Декабрь » 21 » 17:40:11

В Житомирской области преступники похитили 15 тыс. гривен и скрылись

21.12.2007, 17:45:26 4851 0
В Житомирской области преступники похитили 15 тыс. гривен и скрылись

20 грудня невідомі зловмисники посягнули на каси, що знаходяться в держлісгоспах Олевського району (Житомирської області).

Як повідомили «Журналу Житомира» у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Житомирській області, в період з 21-у по 22-гу годину нападу зазнав держлісгосп села Білокоривичі (Олевський район).

Хоча з якихось причин злодії не змогли довести задум пограбування до кінця. Проте вже через годину вони дісталися до села Зубковичі (Олевський район), де з каси місцевого держлісгоспу їм вдалося викрасти 15 тисяч гривень.

Наразі працівники міліції встановлюють особи зловмисників та вживають заходів щодо безпосереднього їх затримання.


Зауважимо, подібні випадки, як правило, трапляються через неналежну організацію охорони приміщень, де зберігаються гроші, техніка та інші цінності. Відсутність елементарних заходів безпеки – сигналізації або ж охоронника – лише посилює можливість нападу з боку зловмисників.

Щоб не допустити злочину, працівники міліції звертаються до керівників підприємств, банківських установ, інших організацій: із наближенням святкових днів завчасно подбайте про безпеку. Додаткова охорона з числа представників громадських формувань значно знизить шанси зловмисників проникнути до приміщень.



Слід зазначити, що грабіжники здійснюють пограбування тишком і вночі. Відкриті напади трапляються рідко. Як правило, відчайдушні грабіжники зазнають поразки.

Згадаємо лише той випадок, коли до Коростенського відділення банку серед білого дня увійшов молодий чоловік, та погрожуючи тим, що має у своїй кишені гранату, почав вимагати кошти. На щастя, філія знаходилась під охороною Державної служби охорони при УМВС в області, а тому вже через лічені хвилини після того, як на пульт охорони надійшов тривожний сигнал, до місця події прибули державні охоронники, які затримали 21-річного відчайдуха.

До речі, під час проведення обшуку у його кишені ніяких вибухових пристроїв чи речовин виявлено не було.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: