Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2007 » Декабрь » 25 » 09:32:33

Нові секрети житомирської ялинки. ФОТОРЕПОРТАЖ

25.12.2007, 09:32:33 8487 0
Нові секрети житомирської ялинки. ФОТОРЕПОРТАЖ

Кожного року на центральній площі міста Житомира встановлюють ялинку. Але щоразу вона приховує нові секрети. І ми вирішили поцікавитись, які ж сюрпризи приготували житомирянам і гостям міста.

“Ми ніколи так здалеку ще не привозили ялинку. Її доставили аж з Бердичівського лісгоспу. Її висота становить 18 метрів.”, - повідомив Журналу Житомира» в.о. начальника управління комунального господарства мерії Олександр Марцун.

“Знайти ялинку для центральної площі дуже важко. Вона має бути рівною, гарною, з пишними гілками, без пошкоджень. Є багато критеріїв”, - розповів в інтерв’ю Юрій Янушевич, директор підприємства “Міськсвітло”. “Доставкою дерева займався “Зеленбуд”. Найважче для них було - цілою і неушкоджену витягнути її з лісу. Техніка постійно застрягала. Намучились, але все ж зробили”, додав пан Юрій.

Виявилось, також, що цьогорічним ноу-хау є використання для освітлення ялинки оптоволоконного кабелю замість гірлянд на кольорових лампах. Для того використали півтора кілометри оптоволокна. Будемо сподіватись, що нова гірлянда сподобається житомирянам і гостям міста.


автор: Сергій Роздум, фотокор



Сніжинки на ялинку


Те саме оптоволокно


Зимовий мороз теж попрацював над прикрашенням ялинки.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: