Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Декабрь » 27 » 10:39:10

Житомирский горисполком рассмотрит сегодня 65 важных вопросов

27.12.2007, 10:39:10 5461 0
Житомирский горисполком рассмотрит сегодня 65 важных вопросов

Сьогодні, 27 грудня о 10.00 год. почалось засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

На порядок денний винесені наступні питання:
1. Про підсумки виконання завдань цивільного захисту міста Житомира в 2007 році та основні завдання на 2008 рік.
2. Про створення районних спеціалізованих служб охорони громадського порядку цивільного захисту.
3. Про уповноваження посадових осіб підрозділу муніципальної міліції на складання протоколів про адміністративні правопорушення.
4. Про продовження терміну дії договору на виконання рятувальних та інших невідкладних робіт на території міста Житомира при виникненні надзвичайних ситуацій.
5. Про затвердження висновків про можливість виконання обов’язків піклувальників громадянами і призначення їх піклувальниками над дітьми.
6. Про звільнення Новікової В.П. від виконання обов’язків опікуна.
7. Про надання дозволу на проведення християнського свята Різдва Христового.
8. Про медикаментозне забезпечення пільгових категорій населення.
9. Про передачу з балансу комунального підприємства “Аптека №182” на баланс дитячої поліклініки №2 комунальної установи “Центральна дитяча міська лікарня”, поліклініки лікарів загальної практики комунальної установи “Центральна міська лікарня №2” та комунального підприємства “Аптека №203”.
10. Про створення та затвердження складу державної комісії по прийняттю в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта в м. Житомирі.
11. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію універсального магазину (на орендованій земельній ділянці) на майдані Згоди, 6 з виконанням комплексного благоустрою існуючого скверу ТОВ “Дарна ЛТД”.
12. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію офісних та складських приміщень із модульних збірно-розбірних конструкцій (перша черга будівництва – офісні приміщення) приватного підприємця Ейсмонт В.С. по вул. Вокзальній, 23-а.
13. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію навчального корпуса Житомирської філії навчального закладу “Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна” по вул. В. Бердичівській, 52
14. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового пункту шиномонтажу приватного підприємця Бабура В.М. по вул. Вокзальній, 23-б.
15. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового магазину непродовольчих товарів з розширенням за рахунок влаштування вітрини та прибудови консольного типу замовника Вербівської Т.М. по вул. Київській, 122.
16. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію стоматологічного кабінету замовника Космінського В.Б. по вул. Східній, 10.
17. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію додаткових приміщень з метою приєднання до тимчасового магазину непродовольчих товарів замовника Муравейника М.М. по вул. Київській, 66
18. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового стоматологічного кабінету приватного підприємства “Дента Плюс” по вул. Київській, 73.
19. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового магазину непродовольчих товарів замовника Сардаківської Л.І. по вул. Московській, 44.
20. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового магазину непродовольчих товарів з влаштуванням вітрини замовника Паламарчук О.М. по вул. Театральній, 5.
21. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового магазину непродовольчих товарів з влаштуванням вітрини замовника Максименко Т.А. по проспекту Миру, 6.
22. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію магазину непродовольчих товарів та пункт діагностики автомобілів замовника Власюка С.К. по вул. Короленка, 24.
23. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового офісу замовника Тітової Т.В. на майдані Соборному, 2/2.
24. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасової перукарні замовника Кухарчук Ю.Ю. по вул. Черняховського, 9.
25. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового магазину непродовольчих товарів замовника Нольди І.В. по вул. Київській, 59.
26. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового магазину непродовольчих товарів замовника Крижової О.О. на майдані Згоди, 3/75.
27. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового офісу приватного підприємця Дядик С.А. по вул. Львівській, 6.
28. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасової перукарні замовника Кузьмінського М.В. на бульварі Польському, 15.
29. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію 10-поверхового 35-квартирного житлового будинку (блок Б) – перша черга будівництва по вул. Домбровського, 59 (замовник – ТОВ “Центробуд”).
30. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію багатоповерхового житлового будинку (перша черга будівництва) по вул. Перемоги, 99 ТОВ “Житомир Приватбуд”.
31. Про затвердження актів державної комісії про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів.
32. Про надання дозволів на реконструкцію об’єктів архітектури в м. Житомирі.
33. Про надання дозволів на розроблення проектів нового будівництва, реконструкції, існуючих об’єктів архітектури, продовження терміну дії рішення міськвиконкому.
34. Про надання дозволів громадянам міста на розроблення проектно-кошторисної документації на будівництво індивідуальних житлових будинків на власних та орендованих земельних ділянках, відповідно до їх цільового призначення.
35. Про надання дозволу на розроблення проектів нового будівництва, реконструкцію існуючих житлових будинків, господарських будівель та нового будівництва об’єктів господарського призначення, переоформлення прав забудовника, продовження терміну будівництва, реконструкції індивідуальних житлових будинків, прибудови, господарських будівель та внесення змін в рішення міськвиконкому.
36. Про надання дозволів на розроблення проектів на об’єкти малоповерхової житлової забудови, розпочатих будівництвом та оформлення права власності на об’єкти нерухомості житлового та господарського призначення, які збудовані, реконструйовані громадянами міста, в межах існуючих садиб.
37. Про надання дозволів на використання існуючих об’єктів архітектури в м. Житомирі.
38. Про надання дозволу на розміщення об’єктів дрібнороздрібної мережі в м. Житомирі.
39. Про продовження строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами в Житомирі.
40. Про скасування дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Жито-мирі.
41. Про взяття на облік громадян, які потребують надання житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання.
42. Про погодження Програми “Комплексна система поводження з твердими побутовими відходами в м. Житомирі на 2008-2009 роки”.
43. Про погодження Програми капітального ремонту та реконструкції житлового фонду міської ради на 2007-2010 роки.
44. Про затвердження переліку об’єктів капітального ремонту житлового фонду міської ради на 2008 рік.
45. Про погодження Програми “Фінансова підтримка комунального житлового виробничого підприємства аварійних робіт та очищення шахтних колодязів загального користування на 2008 рік”.
46. Про погодження Програми “Пільги Почесним громадянам міста Жито-мира на житлово-комунальні послуги на 2008 рік”.
47. Про зміни договорів найму житлових приміщень.
48 Про реєстрацію фізичних осіб за місцем проживання.
49. Про передачу автомобіля.
50. Про передачу основних засобів.
51. Про погодження Програми сприяння більш ефективній діяльності комунальних виробничих житлових ремонтно –експлуатаційних підприємств міста Жито-мира на 2008 рік.
52. Про встановлення тарифів на оплату послуг з водопостачання та водовідведення для населення м. Житомира.
53. Про списання основних фондів комунального підприємства “Управління автомобільних шляхів”.
54. Про оренду комунального майна та внесення змін в рішення міськвиконкому.
55. Про оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна.
56. Про погодження міської програми зайнятості населення на 2008 – 2009 роки.
57. Про бронювання робочих місць на підприємствах, організаціях, установах міста для працевлаштування окремих категорій громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних конкурувати на ринку праці на 2008 рік.
58. Про організацію оплачуваних громадських робіт в м .Житомирі на 2008 рік.
59. Про погодження Програми забезпечення проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2008 році.
60. Про передачу необоротних активів.
61. Про затвердження нового складу міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
62. Про затвердження складу тендерного комітету виконкому Житомирської міської ради для організації та проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за кошти міського бюджету.
63. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню в м. Житомирі
64. Про затвердження Порядку видалення та визначення відновної вартості зелених насаджень у м. Житомирі.
65. Про план роботи виконавчого комітету Житомирської міської ради на перший квартал 2008 року.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: