Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2007 » Декабрь » 30 » 19:54:08

Проведена патріотична акція "Бойовими стежками УПА"

30.12.2007, 19:52:08 4957 0
Проведена патріотична акція

30 грудня Житомирською обласною організацією Всеукраїнського об’єднання "Свобода" була проведена патріотична акція "Стежками УПА” - вишкіл на історичну тематику із спортивно - фізичним ухилом, присвячений діяльності сотні "Романа”.

Вишкіл розпочався о 10:00 з населеного пункту Слобода Селедська по напрямку Бистри-Левков, саме тими шляхами, де за часів Другої світової війни проходили бійці УПА.

Запланований маршрут на відстань 20 км було подалоно. Активісти та прихильники партії були ознайомлені з роботою підпільників ОУН. Прослухана історична лекція, що присвячена тим подіям. Була проведена зустріч із очевидцями подій та зібрано цікавий матеріал. Також у програму увійшли заняття по здобуттю навичок орієнтування на місцевості та стрільба із різних видів навчальної зброї. На жаль, через несприятливі погодні умови не вдалося провести пошукові роботи за допомогою металошукача.

Ця акція викликала неабиякий інтерес у жителів сел та прилеглих районів, що з радістю до нас підходили і цікавилися нашою діяльністю, повідомляє прес служба ЖОО ВО "Свобода".

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: