Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Январь » 31 » 10:51:50

В Житомирской области майору милиции дали взятку в 800 гривен

31.01.2008, 10:51:50 5088 0
В Житомирской области майору милиции дали взятку в 800 гривен

30 січня під час проведення оперативних заходів у Ружинському районі в с.Топори працівниками міліції зупинено автомобіль УАЗ під керуванням 24-річного жителя Вінничини. Встановлено, що він займався прийомом чорного металу. Проте відповідні документи, зокрема дозволу-ліцензії, які б підтверджували законні підстави цієї діяльності, „підприємець” так і не надав. Під час огляду виявлено, що в авто перевозився металобрухт.

Про це «Журналу Житомира» повідомив ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Задля подальшої перевірки матеріалів щодо незаконних операцій з металобрухтом затриманий автомобіль, водія та ще одного 21-річного пасажира-вінничанина доставлено до Ружинського райвідділу міліції. Проте підприємливі ділки усе ж таки вирішили обійти закон, намагаючись відкупитись від його захисників. Затриманий 21-річний вінничанин разом із своїм поясненням поклав на стіл майору міліції, оперативнику карного розшуку, 800 гривень хабара за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Реакцією правоохоронця на такий крок з боку затриманого став виклик у кабінет слідчо-оперативної групи, яка і задокументувала факт дачі хабара. А ганебна спроба ухилитися від відповідальності, передбаченої законодавством за одне протиправне діяння, миттєво переросла у додатковий кримінал.

Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи. 

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: