Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Январь » 31 » 13:38:17

Юрий Забела прокомментировал ситуацию в облсовете

31.01.2008, 13:38:17 4071 0
Юрий Забела прокомментировал ситуацию в облсовете

30 січня голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела провів прес-конференцію для журналістів місцевих та всеукраїнських ЗМІ.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Керівник області поінформував журналістів про нараду з питань будівництва доступного житла, яка під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбулася 29 січня у Києві. Відповідаючи на питання щодо створення привабливого інвестиційного клімату в області, Юрій Забела зазначив, що у березні цього року планується провести в Українському Домі (м.Київ) інвестиційний форум – презентацію Житомирщини потенційним інвесторам.

Також представників ЗМІ цікавили події навколо сесії обласної ради, яка мала цього дня розпочати роботу. Юрій Забела зазначив, що, незважаючи на складну ситуацію в Житомирській облраді, обласна державна адміністрація завжди знаходить можливості вирішувати нагальні соціальні та економічні питання. "Маю надію, що обласна рада буде найближчим часом працювати в рамках законодавства, – наголосив голова облдержадміністрації. – Я хочу, щоб мої земляки-житомиряни мали достойний рівень життя, на який вони поправу заслуговують. Поки що нестабільна робота облради не дає можливість повністю реалізувати намічене".

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: