Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Февраль » 12 » 13:24:22

АМКУ Житомира не разрешил повышать тарифы на содержание домов

12.02.2008, 13:24:22 4651 0
АМКУ Житомира не разрешил повышать тарифы на содержание домов

Житомирське відділення Антимонопольного комітету України не погодило проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій»

Виконавчий комітет Житомирської міської ради надав до відділення на погодження проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», яким би з 1 березня 2008 року вартість послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для будинків без ліфтів за 1 кв.м загальної площі становила 1,11 грн. та будинкам з ліфтами – 1,29 грн.

Відповідно до висновків Державної інспекції з контролю за цінами в Житомирській області, розрахунки тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які будуть встановлюватися виконавчим комітетом Житомирської міської ради, сформовані не у відповідності вимог постанови КМУ від 12.07.2005 №560, а саме: тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій сформовані з усередненим розрахунком вартості кожної послуги, які є однаковими для відповідних груп всіх КВЖРЕП м. Житомира.

Тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій повинні формуватись по кожному будинку окремо, на підставі розрахунків нормативних витрат, пов’язаних з утриманням будинків і споруд та прибудинкових територій, в розрізі по кожному підприємству.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: