Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Февраль » 20 » 09:01:41

Виталий Француз обратился к обществу

20.02.2008, 09:01:41 5146 0
Виталий Француз обратился к обществу

Виталий Француз обратился к депутатам Житомирской областного совета, а также всех местных советов и избирателям Житомирской области с обращением.

В своем обращении, от имени депутатов БЮТ, НУ и Соцпартии, он призвал все политические силы, общественные объединения, органы местного самоуправления, исполнительной власти и всех граждан к пониманию их позиции и активному сотрудничеству.

Звернення
до депутатів Житомирської обласної ради,
всіх місцевих рад, виборців Житомирської області

Ми, депутати фракцій „Блок Юлії Тимошенко", „Наша Україна", „Соціалістичної партії України" та інших фракцій в обласній раді, які складають більшість від загальної кількості депутатів, на пленарному засіданні сесії 15 лютого 2008 року знайшли порозуміння і дійшли згоди щодо нормалізації роботи обласної ради.

На сесії були розглянуті і прийняті рішення з низки важливих питань, зокрема про внесення змін до обласного бюджету, напрями і обсяги фінансування шляхових робіт по області на 2008 рік, розподіл платежів за користування надрами, кошторис витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2008 рік та інші.

Обрано голів окремих постійних комісій, нових депутатів введено до складу постійних комісій ради.

Ми заявляємо, що попри всі складнощі, які є сьогодні в обласній раді, існують шляхи до порозуміння між всіма депутатами, щоб спрямувати інтелект, досвід, авторитет кожного депутата на вирішення тих нагальних питань, які ставить життя, які заплановані у програмі соціально-економічного розвитку області на 2008 рік, інших цільових програмах. Цього вимагають від нас виборці, здоровий глузд.

На даний час накопичилось чимало проблем, які потребують вирішення: агропромислового розвитку, ефективного використання та управління спільною власністю територіальних громад області, питання Чорнобиля, охорони навколишнього природного середовища, освіти, охорони здоров'я, соціального захисту населення, прозорого та високоефективного використання природних ресурсів.

Ми підтримуємо позицію багатьох керівників районів про те, щоб усі питання про виділення земельних ділянок, гірничих відводів, передачі в оренду лісомисливських угідь, водних об'єктів обов'язково розглядалися на засіданнях постійних комісій прозоро і у відповідності до чинного законодавства за участю керівників районів, відповідних спеціалістів управлінь облдержадміністрації.

Ми переконані, що спільними зусиллями всього депутатського корпусу у дієвій співпраці з обласною державною адміністрацією ми зможемо вирішити питання життєзабезпечення громадян області, розвитку всіх галузей народного господарства, оздоровлення суспільно-громадського клімату.

Закликаємо всі політичні сили, громадські об’єднання, органи місцевого самоврядування, виконавчої влади, всіх громадян до розуміння нашої позиції і активної співпраці.

За дорученням сесії обласної ради 15 лютого 2008 року.
Голова ради В.Й.Француз


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: