Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Март » 1 » 13:09:25

Ірина Синявська незаконно використовувала службовий „мерседес”

01.03.2008, 22:45:11 6220 0
Ірина Синявська незаконно використовувала службовий „мерседес”

У Житомирі затримали службовий автомобіль обласної ради, який незаконно використовувала екс-голова ради Ірина Синявська.
Про це «Журналу Житомира»повідомив голова житомирської міськорганізації БЮТ нардеп України Олег Черпіцький.

29 лютого близько 8 години ранку автоінспектори зупинили „мерседес” представницького класу, що належить обласній раді. Коли автоінспектори перевірили документи у водія, виявилося, що путівний лист не заповнений в установленому порядку. Цікаво, що сам водій офіційно перебуває у відпустці, під час якої не має права керувати службовим авто.

Коли голову ради переобрали, Синявська проігнорувала вимогу закону і не передала автомобіль. Тож незаконно експлуатувала його до цього часу. Про те, що цю машину неодноразово бачили і у Житомирі, і у Києві.

- Я розумію, що Синявська звикла до розкоші за державний рахунок і їй не хочеться розставатися із привілеями. Хоч вона і заявляла раніше, що не тримається за крісло, але випадок із службовим „мерседесом” в чергове яскраво підтверджує зворотнє. Проте будь-якому самоуправству буде покладено край і винний нестиме відповідальність - наголосив Олег Черпицький (на фото).

Наразі „мерседес” доправили на штрафмайданчик ДАІ. Правоохоронці перевіряють факти правомірності використання службового автотранспорту.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: