Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2008 » Март » 5 » 09:20:14

У Житомирі відкриють грузинський культурно-торговий центр

05.03.2008, 09:20:14 4008 0
У Житомирі відкриють грузинський культурно-торговий центр

В рамках розширення співробітництва між Житомирщиною та Імеретинським краєм у Житомирі буде відкрито грузинський культурно-торговий центр.

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

З цією метою в обласному центрі побудують нове сучасне приміщення, передбачаэться що до кінця нинішнього року буде готова проектно-кошторисна документація на цей проект. Аналогічний український центр, за словами Надзвичайного та Повноважного Посла Грузії в Україні, з’явиться й в Кутаїсі.

Крім того, буде продовжено обмін груп дітей із Житомирщини та Імеретинського краю з метою їх відпочинку та оздоровлення. „Минулого року 20 дітей Житомирщини, які проживають на забруднених радіацією територіях, відпочили та оздоровилися на базі одного із молодіжних таборів Імеретинського краю”, - нагадав Ігор Орлов. І додав, що нинішнього року така ж група дітей із Імеретії відпочиватиме та оздоровлюватиметься на Житомирщині в санаторії „Дениші”.


Нагадаєм, 4 березня на Житомирщині з офіційним візитом перебував Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні Мераб Антадзе. Це перший візит пана Мераба до області в якості Посла.

Цього ж дня Мераб Антадзе відвідав Почесне Консульство Грузії в Житомирі, Музей космонавтики, зустрівся з Архієпископом Житомирським та Новоград-Волинським Високопреосвященством отцем Гурієм, побував у Святопреображенському чоловічому монастирі УПЦ (с. Тригір’я) та в санаторії „Дениші”.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: