Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Март » 13 » 10:07:41

В Житомирской области цыганки снова обокрали пенсионерку

13.03.2008, 10:07:41 5083 0
В Житомирской области цыганки снова обокрали пенсионерку

Вчора, 12 березня до Лугинського райвідділа міліції звернулась пенсіонерка, жителька села Осни, із заявою про шахрайство. Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомила прес-служба ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Пенсіонерка повідомила про те, що цього ж дня близько 15 години до її будинку, під приводом продажу ковдр, зайшли п’ятеро жінок-циганок після їх уходу зникли гроші в сумі 8 тис. гривень.

Наразі працівниками міліції вживаються заходи направлені на розкриття даного злочину.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що шахрайство зафіксувати значно легше, ніж довести, а тим більше, найти винних у його скоєнні. Тому, не впускайте до свого помешкання сторонніх осіб. Пам’ятайте, що лиходії можуть завітати до Вас під будь-яким приводом (складання списків на отримання матеріальної допомоги, заміна грошових купюр, пропозиція придбати чудодійні лікарські засоби за знижками, оформити пільгову путівку до лікувального санаторію тощо) з метою оглянути житло та, по можливості, щось викрасти або ж просто видурити гроші. Не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте подбати про власну безпеку.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: