Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Март » 18 » 09:08:05

Предприимчивая житомирянка сделала из бани публичный дом. ФОТО

18.03.2008, 09:08:05 8113 0
Предприимчивая житомирянка сделала из бани публичный дом. ФОТО

Нещодавно в Житомирі працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС під час проведення оперативно-розшукових заходів викрили будинок розпусти.

Про це «Журналу Житомира» повідомила Ольга Номерчук, ВЗГ УМВС.

Він являв собою, на перший погляд, звичайнісіньку лазню, яку збудувало на подвір’ї власного домогосподарства подружжя житомирян. Чоловік – приватний підприємець, а тому доручив завідувати лазнею своїй дружині.

Приміщення лазні зовні мало чим відрізнялося від інших. Проте господарка потурбувалась, щоб їхня сауна надавала більший спектр послуг. Взявши до уваги побажання потенційних клієнтів, жінка налагодила зв’язок з декількома «дівчатами за викликом». Відтак, замовляючи лазню, клієнт мав можливість замовити собі ще й розвагу з жінкою легкої поведінки. За це господарка просила ну просто символічну суму – 50 гривень за звідництво та ще 50 – за надання кімнати на другому поверсі у приміщенні лазні.

У той злощасний вечір, коли до будинку розпусти завітали правоохоронці, у лазні як раз знаходився черговий клієнт із замовленою через господарку повією. Працівники міліції задокументували факт звідництва, а у самої підприємниці вилучили отримані від замовника гроші.

За словами начальника ВБЗПТЛ УМВС України в Житомирській області Віктора Курбатова, протиправною діяльністю господарка займалася вже упродовж року, маючи як постійних клієнтів лазні, так і випадкових гостей. Вона контактувала щонайменше з десятком «жриць кохання», тримаючи з ними мобільний зв'язок. Таким чином, тільки-но надходило замовлення від клієнта, як жінка одразу підшукувала йому коханку на вечір. Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. До речі, законодавством за подібні дії передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від 5 років або ж позбавлення волі на той самий строк.

Розслідування справи триває.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: